Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Nyt ennakkoäänestyskoppien avautuessa päätin kysyä foorumilaisten äänestyskäyttäytymistä vaaleissa. Ennen kuin ryntäätte vaaliuurnille kehottaisin kuitenkin todella miettimään ketä ja mitä puoluetta äänestätte.

Rikkaille ja varakkaille ei ole isänmaa niin suuressa merkityksessä kuin köyhille. He voivat varojensa avulla paeta, jos olot sietämättömiksi käyvät. Varattomain asema on toinen. Siksipä on heille myöskin kansallisten laitosten säilyttäminen ja kehittäminen elinehto. Ja kun asema käy niin kireäksi kuin nykyään, jolloin Suomen syvienrivien kallein oikeus, perustuslaillinen itsehallito-oikeus on uhattuna, silloin on jokaisen, vähäväkisimmänkin kansalaisen hankittava niin paljon valtiollisia tositietoja tyhjien luulojen sijaan, ettei hänen ajattelemattomat puheensa ja esiintymisensä tee hänestä, vasten tahtoaan, isänmaansa kavaltajaa.

Usein kyllä vieraat olot voivat tuottaa hetkellistä nautintoa ja tyydytystä, vaan onnea, pysyväistä tyydystä ja mielenrauhaa voi yksin isänmaan helmassa varmasti löytää

Santeri Alkio "Onko maatomallakin isänmaa?" 1899

historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/suuri-eu-vaalikysely-osa-i-t38231.html

historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/suuri-eu-vaalikysely-osa-ii-t38508.html

historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/suuri-eu-vaalikysely-osa-iii-t38794.html

Sivut

Kommentit (85)

Äänestysvaihtoehdoista puuttuu muutama vaihtoehto.

Ääneni meni Kokkeleille, vaikka pääasiassa tarkoitin ääneni meneväksi henkilölle, jonka mielipiteet olivat lähellä omiani - tärkeää oli myöskin ehdokkaan kotipaikka ja tietyllä tavalla tämän edustaman alueen erityispiirteiden mahdollinen tuntemus. Ehdokkaani ei kuitenkaan tullut valituksi parlamenttiin.

Kotiinpäin oli tarkoitukseni äänestää.

Vihreät. Puolueen jäseneksi liityttyäni jännitys vaalien yhteydessä on kasvanut huimasti vaikka tällä kertaa vain yhden miehen vaalivalvojaisissa näkkileivän ja kahvin voimilla ilta vietettiin. Tulos oli sangen ilahduttava vaikka äänestämäni Jyrki Kasvi ei läpi mennytkään.

Perussuomalaisia koska Ghostbustersista tehdään uudelleenfilmatisointi.
That's hot, ja hehän ovat kuin kaksi marjaa:

Timo Soini - Ghostbustersien Slimer

Äänestin IPU:a (Vapaan Suomen Liitto), koska kannatan itsenäisyyttä. Suomi eroaa EU:sta ilman sanktioita heti kun Eduskunta niin päättää.

Äänestin "protestiksi" RKP:tä, koska olen kyllästynyt tämän palstan täyttäviin persuihin, muuten olisin jättänyt äänestämättä. Mistähän niitä persuja juuri tälle palstalle tulee? Näyttää täällä olevan yli 30% vaikka oikeassa elämässä oli vain alle 10%.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat