Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Greenpeace presents:

Op:l Bastards
Joni Koivuniemi stand up -show
dj:t Jan-Peter (Konemetsä) ja Tomi (Tonekroup)

aika: keskiviikkona 3.6.2009, kello: 20-02
paikka: Belly, Uudenmaankatu 16, Helsinki
sisäänpääsy: 0e, narikka 2e

Greenpeace järjestää klubi-illan keskiviikkona 3.6. Bellyssä, Uudenmaankatu 16, Helsinki. Illan aikana esittelemme toimintaamme ja erityisesti uudentyyppistä ydinvoiman vastaista kampanjaa, jossa myös sinä voit olla mukana. Tule tapaamaan Greenpeacen työntekijöitä ja vapaaehtoisia sekä saamaan tietoa ympäristötoiminnastamme. Alkuillasta esitämme Greenpeacen dokumentin kestävistä energiaratkaisuista, sen jälkeen luvassa stand up -show Joni Koivuniemeltä. Musiikista vastaavat Op:l Bastards sekä dj:t Jan-Peter (Konemetsä) ja Tomi (Tonekroup). Aloitamme illan klo 20:00. Sisäänpääsy ilmainen, narikka 2e. Tarjolla myös pientä naposteltavaa.

Kaikki tervetulleita!

lisätietoja: http://www.greenpeace.fi/tapahtumat

Greenpeace on kansainvälinen ympäristöjärjestö, joka tekee sanoista tekoja vastustaakseen ympäristön tuhoamista maailmanlaajuisesti ja tuodakseen esiin ratkaisuja rauhan ja ekologisen tasapainon saavuttamiseksi maailmassa.

Sivut

Kommentit (363)

Uudenlainen ydinvoiman vastainen kampanja alkaa, voit toimia missäpäin Suomea vain.

'Tarkoituksena saada kansanedustajat keskustelemaan ydinvoimasta julkisesti, sekä lopulta oivaltamaan, että lisäydinvoima on huono ratkaisu. Ydinvoiman sijasta voisimme panostaa uusiutuviin ja energiatehokkuuteen.

Greenpeace koordinoi ja tukee ryhmiä, mutta antaa hyvin vapaat kädet myös toteuttaa omia ideoita. Ryhmiin osallistuminen ei sitouta toimintaan muissa Greenpeacen kampanjoissa.'

lisätietoja ja liittyminen mukaan:http://www.greenpeace.org/finland/fi/ydinvoima/vapaaehtoiseksi-ydinvoima...

Uudenlainen ydinvoiman vastainen kampanja alkaa, voit toimia missäpäin Suomea vain.Kuulostaa lupaavalta, onko toiminta rahallista avustamista ja uusien sponsorien hankkimista, vai onko tarkoitus DDoS:ta ydinvoimaa tukevien järjestöjen verkkoja?

Voin liittyä mukaan, kokemusta on mm. WinCapitassa toimimisesta.

PS. Ei kai Greenpeacea ole vielä vedetty oikeuteen siitä rahanpesusta?

lopulta oivaltamaan, että lisäydinvoima on huono ratkaisu.
Miten niin? Ydinvoimahan pienentää maapallon populaatiota pitkällä tähtäimellä (terroristien pommit jne.), joten se on eduksi luonnolle. Ydinvoimaloiden rakentaminen Suomessa taas työllistää ihmisiä, joten EU saa lisää verotuloja käytettäväksi ympäristönsuojeluun.

HaukiOlli
Ydinvoima on kuudes saparo lapsenlapsille. Aurinkovoima on suukko elämälle !

Uskontoni kieltää valosähköisen ilmiön hyödyntämisen. Se ei perustu Newtonin lakeihin, joten se on saastaista.

T-Bolt
Seuraa 
Viestejä3602
Liittynyt6.5.2009

Katselin ihan huvikseni tuulimyllyjen "oikeaa" tehoa Suomessa ja se on maalla alle 25%, tuulta ei piisaa sen enempää. Jos halutaan vaikka 2000 megawattia sähköä niin pitää rakentaa 8000 megawatin edestä tuulimyllyjä eri puolelle maata. 4000 kpl jos ne on isoja 2 megawatin myllyjä.

Taidan ottaa mieluummin sen ydinvoimalan...

Too many protest singers, not enough protest songs...

En ole mikään varsinainen Greenpeacen kannattaja, mutta on pakko kysyä hieman tarkennusta tästä:

Cicero
Terroristijärjestöjen markkinointi pitäsi kriminalisoida.

Millä perusteella luokittelet Greenpeacen terroristijärjestöksi (jotka on muuten kriminalisoitu)? Kertoisitko hieman tarkemmin terrori-iskuista joihin se on syyllistynyt?

Uudenlainen kampanja? Jos riinpiissin tempauksen tarkoituksena on vetää itsensä kiikkuun Olkiluodossa tai Loviisassa, niin osallistun ehdottomasti. Voin tulla vetämään köydet kireälle.

Jaa pistää Greenpeace taas resursseja ydinvoimaa vastaan? Miksei Gp pistä tätäkin kamppanjaa kivihiiltä, maakaasua tai turpeen polttoa vastaan, niistähän ne kunnon päästöt syntyvät. Priorisoikaa nyt herran tähden! Ydinjätteelle voidaan miettiä sitte ku keretään mitä sille tehdään, mutta ilmastokriisi on päällä nyt ja sen tulisi ajaa kaiken toissijaisen viherajattelun yli. Tarvitaan kaikki kasvihuonekaasuvapaat energiantuotantotavat, jotta saastuttavat vaihtoehdot saadaan korvattua mahdollisimman nopeasti.

Ekopuheenne ovat vain sanahelinää. Puhutte ilmastonmuutosta vastaan, mutta samalla tappelette keinoja vastaan. Teidän täytyy ymmärtää, että aika on vähissä ja kaikki keinot tervetulleita. Pelkkä uusiutuvien suosiminen ja energiatehokkuuden parantaminen ei enää riitä.

Sanotte, että ydinjätteet ovat monien tuhansien vuosien uhka, mutta väittäisin toisin. Aliarvioitte teknologian kehityksen potentiaalin. Esimerkiksi sadan vuoden päästä ihmiskunta on kehittynyt taas sen verran, että voidaan jo tosissaan harkita vaikka ydinjätteiden ylöskaivamista ja sinkoamista aurinkoon tai ehkä jopa niiden jatkofissiointia vaarattomiksi.

Oli miten oli, mm. Greenpeace ja eräät päätöksiä puhtaasti tunnepohjalta tekevät vihreät paisuttelevat jatkuvasti ydinvoiman haittoja (kuulun siis itse vihreisiin btw). Kiinnittämällä huomionsa siihen, he myös mitättelevät fossiilisen energiatuotannon haittoja huimasti.

Hävetkää te tekopyhät!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat