Seuraa 
Viestejä13176

Nuoria ei saa työllistää. Tampereen johtokunta hommasi sossunuorille työtä 1200 euron kuukausipalkalla pesti kestää kesätyönä 2 kuukautta.

Nyt on Sossutädit ja niiden järjestöt suuttunut kun ei saa nuorille antaa töitä. Vaan heidän pitää kesä roikkua 399 euron tuloilla.

Oikeaa palkkatyötä ei saa suomessa siis tarjota jos on tukena sosiaalietuuksia.

Kokoomuslaiset haluaa työllistää, mutt Spd ja muut eivät halua koska tukiaisia saa.

Eikös työn pitäisi olla se millä tienataan elanto eikä alipienet sosiaalietuudet millä ei edes elä.

JÄRJESTELMÄT LUO KURJUUTTA JA KÖYHYYTTÄ. MIHIN TARJAHALONEN ESIMERKIKSI TARVITSEE 700000 KÖYHÄÄ SUOMALAISTA. EI KÖYHÄT EDES ÄÄNESTÄ JOS NIITÄ TARJAN KAVERIT TARPEEKSI NÖYRYYTÄÄ. TARJA EDUSTAA NYKYNUORISOLLE KEKKOSLOVAKIAA JA 70-LUKUA. EI TÄTÄ PÄIVÄÄ EIKÄ SIITÄ JOHTUEN PÄTKÄÄKÄÄN ARVOSTETA.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (61)

tiäremiäs
ainostaan kaikenlaisia oikeushihhuliääriäaineksia, esim. Perussuomalaisia. Niillä on sentään järki päässä ja todellisuudentajua."rukoilkaamme"

Vierailija

Äänestän ainostaan kaikenlaisia oikeushihhuliääriäaineksia, esim. Perussuomalaisia. Niillä on sentään järki päässä ja todellisuudentajua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tiäremiäs
Vaan heidän pitää kesä roikkua 399 euron tuloilla.

Mistähän sinä tuon lukeman repäisit? Kokemuksella voin sanoa, että kesällä työttömänä/tulottomana opiskelijana yleistä toimeentulotukea saa ihan mukavasti, vuokran koko summan sekä yleisen toimeentulotuen perusosan, joka taisi huidella siellä 400 euron paremmalla puolella.

Toki töitä tekee mieluusti, oman alan hommista saa minimipalkallakin perkeleesti enemmän, vaan arvaappa onko niitä työpaikkoja?

Vierailija

Kävin tänään ilmoittautumassa työttömäksi. Jonossa oli n.90 tyyppiä ennen mua. Kaikki nuoria.

JaakkoFagerlund
tiäremiäs
Vaan heidän pitää kesä roikkua 399 euron tuloilla.

Mistähän sinä tuon lukeman repäisit? Kokemuksella voin sanoa, että kesällä työttömänä/tulottomana opiskelijana yleistä toimeentulotukea saa ihan mukavasti, vuokran koko summan sekä yleisen toimeentulotuen perusosan, joka taisi huidella siellä 400 euron paremmalla puolella.Tämä saattaa mennä vähän ohi aiheen, mutta piti oikein käydä katsomassa, paljonko toimeentulotuki on. Aika pieni näyttää perusosa olevan. Se on 399,10 euroa eli 13,30 euroa vuorokautta kohti.

Vuokran koko summan saa vain, jos se on yhdelle henkilölle enintään 420 euroa.

Perusosa 399,10 euroa/kk kattaa seuraavat menot:

* ruoka
* henkilökohtaiseen ja kodin puhtauteen liittyvät menot
* paikallisliikennemaksut (taajama- ja seutulippu)
* puhelimen käyttömenot, TV-lupa, sanomalehden tilaus, internetin käyttökulut ym. informaatiomenot
* vaate- ja jalkinemenot
* harrastus- ja virkistysmenot
* ilman lääkärin määräystä hankitut lääkkeet, hoitotarvikemenot sekä muuhun kuin sairauden hoitoon määrätyt lääkkeet
* muut jokapäiväiseen toimeentuloon liittyvät menot

Perusosan lisäksi otetaan tarpeellisen suuruisina huomioon seuraavat menot:

* kohtuulliset asumismenot *
* kohtuulliset sähkö-, vesi- ja kotivakuutuslaskut *
* julkisen terveydenhuollon poliklinikka- ja sairaalamaksut
* julkisen terveydenhuollon lääkärin sairauden hoitoon määräämät lääkkeet
* julkisen terveydenhuollon hammashuollon maksut
* lasten päivähoito- ja iltapäiväkerhomaksut *

* Menojen tarpeellisuuden arvioinnissa voidaan soveltaa kohtuusharkintaa.

Eli tuota lisäosaa voi saada kuitteja vastaan, jos menot ovat raamitetun puitteissa. Jos raamitettu - kohtuulliseksi katsottu vuokra on vaikka 420 euroa ja maksat luukustasi 520 euroa, niin joudut ottamaan tuon satasen perusosastasi.

http://www.sosiaalikollega.fi/asiakkaat ... perusteet/

http://74.125.77.132/search?q=cache:QNa ... clnk&gl=fi

Monet yritykset jättävät värväämättä nuoria vedoten huonoon tuotemenekkiin. Ensituntumalla voidaan helposti päätellä, että lyhyellä tähtäimellä harjoittelijoiden/kesätyöntekijöiden ottaminen on hölmöä jos yrityksessä tapahtuu lomautuksia/irtisanomisia.

Menettely kuitenkin saattaa kaatua työnantajan näpeille jos "säädetään tähtäimet" pitkälle aikavälille. Yleisesti ottaen työvoima vanhentuu ja porukkaa lähtee koko ajan lisää (varhais-)eläkkeelle. Tämä tarkoittaa myös vuosien ammattitiedon lähtemistä. Voidaan päätellä, että jos kokenutta työvoimaa lähtee ja nuoria ei oteta oppiin ajoissa tulevaisuuden kuvat voivat näyttää varsin epävarmoilta.

Varmaksi en osaa sanoa, mutta kun seuraava nousukausi alkaa, niin (kansainvälinen)kilpailu on julmetun kovaa ja kärryistä tipahtaa ensimmäisenä yritykset, jotka eivät ole pitäneet huolta ammattitaidon säilymisestä. Kyky muuntautua on globaalin kilpailukyvyn A ja O. Vaikka nuoret uudet työntekijät olisivat kuinka innovatiivisia ja dynaamisia, niin ominaisuudet eivät pääse täyteen kukkaan jos syvälliset tiedot(jotka oppii yleensä vain kokemuksen kautta) yrityksestä uupuvat.

Nuorten värväämättä jättäminen voi kolhia imagoakin. Motivoituneilla ja ammattitaitoisilla työtekijöillä on varmasti taantuman taituttua enemmän valinnan varaa valita työpaikkansa ja kun aika koittaa niin moni varmasti katsoo etenkin suurten yritysten tapauksissa, että miten ne ovat menetelleet taantuman aikana.

Nuori työntekijä (intoilija) ja vanha (hillitsijä) ovat hyvä pari kun suhde on kannustava molemmin puolin. Jarruitta mennen mennään metsään hyvin herkästi ja jarrutellen ei etene. Ikääntyessä asioihin väsyy ja into tehdä uutta hiipuu. Nuoret eivät hakkaa niinkään tiedollisesti vaan tuodessaan uusia näkökulmia ja intoa kokeilla.

tiäremiäs
Nuoria ei saa työllistää. Tampereen johtokunta hommasi sossunuorille työtä 1200 euron kuukausipalkalla pesti kestää kesätyönä 2 kuukautta.

Nyt on Sossutädit ja niiden järjestöt suuttunut kun ei saa nuorille antaa töitä. Vaan heidän pitää kesä roikkua 399 euron tuloilla.

Oikeaa palkkatyötä ei saa suomessa siis tarjota jos on tukena sosiaalietuuksia.

Kokoomuslaiset haluaa työllistää, mutt Spd ja muut eivät halua koska tukiaisia saa.

Eikös työn pitäisi olla se millä tienataan elanto eikä alipienet sosiaalietuudet millä ei edes elä.

JÄRJESTELMÄT LUO KURJUUTTA JA KÖYHYYTTÄ. MIHIN TARJAHALONEN ESIMERKIKSI TARVITSEE 700000 KÖYHÄÄ SUOMALAISTA. EI KÖYHÄT EDES ÄÄNESTÄ JOS NIITÄ TARJAN KAVERIT TARPEEKSI NÖYRYYTÄÄ. TARJA EDUSTAA NYKYNUORISOLLE KEKKOSLOVAKIAA JA 70-LUKUA. EI TÄTÄ PÄIVÄÄ EIKÄ SIITÄ JOHTUEN PÄTKÄÄKÄÄN ARVOSTETA.
Mihin tämä purkaus perustuu. Mikä johtokunta ja ketkä sossut? Mitämitä?

Meillä on Tampereella vahva Kokoomusedustus kaupungin johdossa ja kunnanvaltuustossa. Hyvävelisysteemi on täällä toiminut SDP:n ja Kokoomuksen yhteistyönä perinteikkäästi niin kauan kun minä (-89) oon tänne muuttanut.

Sä huudat ja huidot sinne tänne summamutikassa ja toistelet muilta pojilta omaksumiasi mantroja.

Kerro nyt ihan rauhallisesti mistä on alunperin kysymys.

Toki sun ahdinkoasi ymmärtää varmaan valtaosa meistä kuin muistakin. Mä oon paasannut aikuisikäni nuorten työllisyyden puolesta. Oon ollut mukana SDNL:nkin toiminnassa jo silloin kun me suunniteltiin kansalaispalkka-asioita, joista muut ei inahtaneetkaan -80-luvun alkupuolella. Silloin olis ollut varaa ja silloin olis pitänyt toimia.

Tukityöllistäminen on toisekseen ongelmallista.
Siinä on aina se vaara että poljetaan vapaita markkinoita.
Oikeestaan vaan sosiaalityöllistäminen silloin kun työllistetään esmes vammaisia tms. pitkäaikaistyöttömiä kuntoutuksen merkeissä on mahdollista tukea työnantajia tai kun kyse on koulutukseen liittyvästä työharjoittelusta.

Kokoomus ja Kepu on just nyt vallassa - sinne vaan karva-, tai hellehattuvaltuuskuntana viemään noottia ja parannusehdotuksia.

Yksin on tosi turhanpäiväistä mesoa.
Pitää järjestäytyä ja yhdessä muiden kanssa miettiä parempia vaihtoehtoja.

Mutta.. toi on nyt nuortenmiesten muoti-ilmiö riehua ja huutaa. Kun muutkin nuoret niin "minä kans"..
Niitä meemiä on nyt liikkeellä.

Ainoa järkevä tapa kuitenkin vaikuttaa asioihin on järjestäytyä ja toimia järjevästi ja etenkin johdonmukaisesti.

R4D4
Seuraa 
Viestejä1566

Suomi on maa, jossa ei ole tarkoitus miettiä asioita.

Sen sijaan ratkaisu on alkoholismi tai huumeet. Pullo tai piikki kouraan ja paskat housuihin, niin johan alkaa löytyä vähän ekstrapaapomista. Sossutäditkin heltyvät sen jälkeen vaikka mihin. Myös naisen saaminen on ko. olotilassa helpompaa tässä maassa.

Jo löytyy yhdistysten ja valtion rahoittamia lepokoteja idyllisistä maisemista, kuntouttavaa toimintaa erilaisissa ympäristöissä ja huolenpitoa. Vanhan toyotan voi vaihtaa tukirahoilla mersuun.

(Tosikoille tiedoksi, että en ole tosissani tuon kehotuksen suhteen.)

Moukale
Se paapominen merkitsee myös sitä että käsitellään kuin aivonsa menettänyttä. Kohtelussa on vain lakisääteiset pontimet.

tietää
Moukale
Se paapominen merkitsee myös sitä että käsitellään kuin aivonsa menettänyttä. Kohtelussa on vain lakisääteiset pontimet.Mutta mikäli ihminen on täysissä sielun ja ruumiin voimissa ja hänellä on ammatillinen koulutus ja asianmukainen pätevyys, hänen pitää etsiä itse töitä avoimilta työmarkkinoilta.

Miks pitäis olla yhteiskunta joka työllistää päteviä?

Eikö tukityöllistäminen ole tarkoitettu nimenomaan vajaakuntoisille tai jostakin muusta syystä sellaisille, jotka ei työllistu omin nokkineen vapaille markkinoille?

Se mistä yhteiskuntaa voidaan syyttää on vajaakuntoisten heitteillejättö ja hyväksikäyttö.
Olen itse aspergeroireinen, minä oon hfa ja työllistynyt aikoinaan omin nokkineni ja oon ollut vasta nyt 50 ikäisestä asti työttömänä lähinnä vaihdevuosivaivojen takia. Tiedän kuitenkin aika monia tapauksia autisminkirjoisia, adhd ja muunsorttisia neurologisesti poikkeavia joista ei kukaan välitä mitään.

On tietenkin nuoria, joilla ei ole mitään diagnoosia ja he eivät kuitenkaan ajaudu koulutukseen ja opiskeluun mutta yhteiskunnan kuin heidänkin kannaltaan olis tärkeää että selvitettäis perinjuurin mikä mättää. Esimerkiksi lukihäiriö voi olla niin haittaava että se on vienyt mahdollisuudet jo peruskouluaikana.
Nykyään kun ei ole "lapiohommia" niin sentyyppisiä sitten jää ilman työtä. Silti yhteiskunnan pitäis tarjota mahdollisuus opiskella sellaista missä ei tarvita sitä lukutaitoa. Eihän se nyt jumalauta sen ihmisen oma vika ole jos on moisen vaivan saanut riesaskseen.

Eläke pitäis myös olla osana niitten toimeentuloa, jotka on vaikeasti työllistyviä jonkin vaivan vuoksi.

Tällä kohtaa meillä on kulttuurissa ison syntisen ja kateellisen, luterilainen porsaan kokoinen reikä.

Maailman tappiin vissiin on meininki veisata sitä virttä että pojatonainapoikia ja niitten kuuluu kilapilla niin vallasta, rahasta kuin naisista ja vahvin voittaa - *tut!

Ei meidän kulttuurin tarvitse polkea maakuopassa eikä luottaa taivaanvoimiin kun me voidaan itekin vakuttaa siihen miten yhteiskunnassamme on asiat hoideltu.

Ja .. ilmaset kortongit ja e-pillerit meille vajaille jos me ei haluta ehdontahdon tuottaa perinnöllisyystekijöiltään jälkeläisiä jotka ei nykyvaatimustasossa pärjää. Ihmisiä mekin kuitenkin ollaan ja voidaan omalla panoksellamme olla osa tätä yhteiskuntaa, jossa toistaiseksi kuitenkin väkivalta ja murhaaminen on kriminalisoitu ja heitteillejättö on väkivaltaa jos mikä.

Kkoomuksesta btw. senverran että siitä sanotaan että se on kykypuolue. Niin kauniita lupauksia ja korupuheita kuin he tykkäävätkin pitää niin takanapäin nauravat vajaakuntoisille ja niille joilla ei oo mahdollisuutta tienata vapailla markinoilla ja vieläpä hyvin.

Ongelma nyt on siinä että ei ole vahvaa vasemmistoa ja persut koittaa rääpiä tätäkin asiaa.

Tekeillä on sosiaalifoorumi, josta voi vielä tulla jotakin. Sinne vaan kaikki mukaan jos se alkaa elää. Se ei ole loppujenlopuksi keneltäkään pois että hyvinvointi jakaantuu tasapuolisemmin ja monien nuorten kohdalla ongelmointi saattaa olla vain väliaikaista, liittyä kasvukipuihin ja aikuistumiseen yleensä. Ei siellä taustalla sitten välttämäti ole mitään erityistä diagnosoitavaa ja sopeutuminen vapaille markkinoille onnistuu yöhemmn kun alussa on hiukan autettu jos apua tarvitaan.

Kyllä niitten SDP:läisten kelpaa kuin muidenkin jotka ehti tehdä työuranasa silloin kun oli vielä systeemi missä oli repsikat ja apulaiset eikä oltu juustohöylätty ja tehostettu työelämää tällaiseksi miksi sen ovat politikot pruuvanneet muka sästöjen nimissä.
Tässä sitä nyt on säästöö.. voi *rkele!

Moukale
Suomi on maa, jossa ei ole tarkoitus miettiä asioita.

Sen sijaan ratkaisu on alkoholismi tai huumeet. Pullo tai piikki kouraan ja paskat housuihin, niin johan alkaa löytyä vähän ekstrapaapomista. Sossutäditkin heltyvät sen jälkeen vaikka mihin. Myös naisen saaminen on ko. olotilassa helpompaa tässä maassa.

Jo löytyy yhdistysten ja valtion rahoittamia lepokoteja idyllisistä maisemista, kuntouttavaa toimintaa erilaisissa ympäristöissä ja huolenpitoa. Vanhan toyotan voi vaihtaa tukirahoilla mersuun.

(Tosikoille tiedoksi, että en ole tosissani tuon kehotuksen suhteen.)
Onko tuo nyt tarkoitettu ihan käänteiseksi.. en ymmärrä?

En ymmärrä edes sitä miks näin vakavalla asialla pitää vitsailla. Nuorten asiat on vakavia!
Aikuisten pitäisi jeesata eikä vaan virnuilla.
Aikuisten pitäisi kantaa vastuuta ja miettiä erilaisia vaihtoehtoja.
Mä oon monet kerrat miettinyt ja kirjoittanut nettiinkin mutta eipä niitä ihmiset jaksa lukee. Hyväosaset ylvästelee ja huutaa että ole sä kommarihuora hiljaa ja ne jotka apua tarvii, ne on missä lie.

Mut.. jospa asiat alkais kiinnostaa kun osuu huono onni omalle kohdalle?
Ja jos saadaan joku "sosiaalifoorumi" tjms. järjestäytyneesti näitä asioita ajamaan. Tilausta sille on!
Luulis että sillä olis populistista arvoa kuitenkin valtapuolueillekin että kannattaisivat edes nimellisesti. Joskaan mä en ees haluis valtapuolueita mukaan moiseen. Ne vesittäis sen hetkessä ja ratsastais sillä vaaleissa ja syrjäytyneet kärsis yhä enemmän.

Kilpailijahan se ei kuitenkaan olis muille eturyhmille sillä jokainen syrjäytynyt on särö yhteiskunataruhaan, ja tulee monella tavalla kalliiksi pitkän päälle. Aniharva syrjäytynyt kävelee valkoista lipua liehuttaen kädet ylhäällä mestauspölkylle. Se raja kun on veteen kustu missä kulkee kyvykkyys ja kuka tahansa voi jonakin päivänä vaik jonkun onnettomuuden, tapaturman seurauksesta olla seuraava jonossa. Ihan kuka tahansa.
Harvemmnhan syrjäytymisuhan alle kuitenkaan synnytään. Aniharvoin. Systeemi on paska jos se alkaa tuottaa syrjäytyneitä.

dot4
Seuraa 
Viestejä410
CE-hyväksytty
Kävin tänään ilmoittautumassa työttömäksi. Jonossa oli n.90 tyyppiä ennen mua. Kaikki nuoria.Murheellista, lama on iskenyt.

Tähän pelmahtaa kohta jostakin joku kailottamaan että vasemmistolaisuus = kommunismi = stalinismi = kansanmurha

On paljon nuoria nykypäivänä joilla on ikäänkuin aivopestynä tuo hokema. Sitä on toisteltu ja sitä on tarjottu joka hemmetin vasemmistolaiseen kannanottoon vastaukseksi että se on kait sitten nettinuorison ja etenkin just sen syrjäytymisuhanalaisimman keskuudessa osunut ja uponnut kun ei ole muuta kontaktipintaa politiikkaan tai ehkä aikuisielämään kuin nettipahanen ja sen virtuaalisuus.

Surullista miten paljon nuoria ihmisiä roikkuu näyttöpäätteiden äärellä ammentaen arvoja ja asenteita n. 30v. nuortenmiesten jakamina - heitähän kuitenkin enemmistö netinkäyttäjistä on, aktiivisista ja etenkin yhteiskunnallisten aiheiden parissa. Muuthan painaa duunia tosissaan eikä ole aikaa notkua muokkaamassa toinen toistensa arvo ja asennemaailmoja.

En tiä sit voiko kuitenkaan nettiä sinällään syyttä. Ehkä ei. Ainahan osa nuorukaisista on jengiytynyt ja keskenään setvinyt asioita olematta kontaktissa muihin.

dot4
CE-hyväksytty
Kävin tänään ilmoittautumassa työttömäksi. Jonossa oli n.90 tyyppiä ennen mua. Kaikki nuoria.

Murheellista, lama on iskenyt.Kuitenkin on niin että on jo opittu että lama kuuluu kapitalistiseen systeemiin. Ja on niitä lihavia ja laihoja vuosia ollut aina. Systeemiä pitäis siis parantaa niin että olis rinnakaisselviytymisstrategia. Erityisesti nuorille räätälöity niin ettei vaan pääsis käymään niin että koulusta valmistumisen jälkeen joutuis pitkäaikaistyöttömäksi tai työttömäksi ylipäätään.

Mä en ikinä o kyllä kapitalismia kannattanut. Vastuu on tietenkin niillä jotka sitä kannattaa ja ajaa.

Vierailija

Tampereella järjestettiin sossussa käyville nuorille töitä ja sossutädit (SPD) vastustaa kun Airaksinen(kok) järjesti nuorille töitä 1200 euron kuukausipalkalla.

Nyt sossutädit vastustaa koska ei ole tasavertaista. Nuorten työllisyyttä vastustavat kun suomessa saa sosiaalitukia.

SPD:stä ei ole pitkämatka SAK:hon mikä valvoo että ihmiset ei työllisty. Koska 60 vuotiaille on taattava oikeudet.

tiäremiäs
Tampereella järjestettiin sossussa käyville nuorille töitä ja sossutädit (SPD) vastustaa kun Airaksinen(kok) järjesti nuorille töitä 1200 euron kuukausipalkalla.

Nyt sossutädit vastustaa koska ei ole tasavertaista. Nuorten työllisyyttä vastustavat kun suomessa saa sosiaalitukia.

SPD:stä ei ole pitkämatka SAK:hon mikä valvoo että ihmiset ei työllisty. Koska 60 vuotiaille on taattava oikeudet.
Hups.. taas tuli ihan sellainen olo kuin olisin kaatanut vettä rasvaisen hanhen selkään..

Kokoomushan se onkin ollut aina niin valtavan kiinnostunut koulujakäymättömistä syrjäytyneistä nuoristamiehistä.. nooh.. ehkä minimiliksalla hanttihommiin? Ehdottihan Lenita Airistokin piikojen pestaamista kuin ennevanhaan että herrasväelle olis tarjolla halpaa ja nöyrää palvelusväkeä.

Missä on Kokoomuksen työllistämisohjelma, sellainen pitkäntähtäimen mikä pureutuu elinkeonrakenteisiin oikein kunnolla myös siltäosin ettei tuottavia tuotantolaitoksia siirrellä yhtäkkiä Suomesta Kiinaan, jne?

Toisaalta kyllä vois olla niin että sellaiset palvelusväkihommat vois ollakin joillekin todella luontevia. Isäntää uskollisesti seuraava lakeija, hänhän vois olla jopa onnellinen hommassaan.

Työväenliike ja ay-liike on ehkä mennytkin hakoteille osittain kun on vadittu samapalkkaisuutta yms. Jotkut ehkä tarvitsevatkin enemmän isäntää kuin palkkaa tms.?

Tampereella kylläkin on työllistämistukitöitä. Alle 500pv:n työttömänä ollut vaikeasti työllistettävä on oikeutettu 60% palkkatukeen ja yli 500pv menevä työtön on oikeutettu tietääkseni 100% tukeen. Maksimissaan kuitenkin kait vain 18kk:n ajalta.

Töiden tarjoajana on etupäässä ns. III sektori, yksityisen ja yhteiskunnan yhteisesti ylläpitämät yritykset ja niitä on etupäässä hoiva-alalla.

Ketätahansa ei tietenkään voi niihinkään pestata ja pätevyysvaatimuksia on niissäkin, tottakai. Esmes rikosrekisteri voi olla este työnsaannille, päihde, huume tai mielenterveysongelmat, yms. Mikä nyt tietenkin on ihan päivänselvää.

Mutta.. mitäpä minä tässä puhun. Paikalle varmaan saapuu joku Kokoomuksen edustaja selostamaan työllistämissuunnitelmasta.

Pönni
Tampereella kylläkin on työllistämistukitöitä. Alle 500pv:n työttömänä ollut vaikeasti työllistettävä on oikeutettu 60% palkkatukeen ja yli 500pv menevä työtön on oikeutettu tietääkseni 100% tukeen. Maksimissaan kuitenkin kait vain 18kk:n ajalta.Se varmaan lohduttaa työtöntä, että tekee työtä valtion hyväksikäyttämänä pelinappulana naurettavalla palkalla. Itseluottamuskin on todennäköisesti korkealla, kun tietää, että kukaan ei oikeasti halua maksaa hänen työpanoksesta ja valtio pitää harkinnanvaraisella tukipolitiikalla siitä huolen, että työelämään ei pääse kiinni asteittain. Asia on vain niin, että valtion orjuudesta ei pääse irti muutoin kuin vapauttamalla itse itsensä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat