Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Käsittääkseni Kristus tuli maan päälle, jotta ihmiset voisivat välttää joutumasta helvettiin. Käsittääkseni Kristusta ei voi nimittää noidaksi tai taikuriksi. Käsittääkseni hän paransi ja ruokki ihmisiä. Käsittääkseni hän sai voimansa Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalalta. Käsittääkseni Hän ei tehnyt pahaa.

Edellä mainittuihin seikkoihin nojaten ehdotan, että Kristukseen kannattaa perehtyä siltä varalta, että riski joutua helvettiin olisi todellinen. Käsittääkseni Jumalan armo näkyy siinä, että meillä on kotimaisille kielille käännetyt Raamatut ja että osaamme lukea.

Käsittääkseni luomakunta ei voi todistaa Luojaansa vastaan. Käsittääkseni Valheen Henki saa ihmiset vastustamaan Luojaansa. Henkimaailma näyttää olevan todellinen. Urheilussakin voittaa todennäköisemmin, kun on henki "päällä". Eduskunnassakin oli henki "päällä", kun se vei meidät EU:hun. Eikä se välttämättä ollut Hyvä Henki. Sinänsä kyseessä oli merkittävä, merkillinenkin, ilmiö. Vain yksi prosentti (1%) kansanedustajista pyrki tosissaan tuomaan esiin EU-jäsenyyden haitat.

Käsittääkseni tutkimus, joka ei ota lainkaan huomioon henkimaailmaa ja luomisen mahdollisuutta, jää ohueksi ja saattaa jopa harhautua väärille urille ja heikoille jäille. Käsittääkseni nykyaikanakin parannetaan ihmisiä Kristuksen nimessä. Käsittääkseni Kristus antaa myös toivoa. Käsittääkseni juuri sitä ihmiset tarvitsevat. Jos ei vielä ole todellista ihmiset huomioonottavaa tutkimusta, eikö olisi korkea aika panna sellainenkin alulle? Kukaan ei menetä mitään, jos vilkaisee tätä, pikemminkin päinvastoin: http://www.rukousystavat.fi/

Jos kommentoit tätä, pyydän sinua kertomaan oletko Kirkon jäsen. Tämä siksi, että käsittääkseni kaikki jäsenet eivät tunnusta Kristusta kuninkaakseen.

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat