Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Morjens. Mitäs mieltä te olette tästä vekottimesta: http://www.ahv.fi/polttoainesaastaja.html

Sivut

Kommentit (73)

Voikohan noita asentaa sähköjohtoihinkin. Jos vaikka ajaa sähköautolla, niin muuttaako bio-energinen kenttä sähkönkin molekyylirakennetta niin, että sähköä kuluu vähemmän.

Pönni
Näyttää huijaukselta.Kyllä se ihan toimiva laite on, itselläni on molemmissa autoissa ollut laite jo melkein vuoden.
Kulutus on laskenut molemmissa melkein 30 %
Kalifornian yliopistossa kehitettiin 90-luvun loppupuolella nanotekniikkaan perustuva elektrodikalvo, jota käytetään kasvatusalustana soluviljelmissä.
Jo aikaisemmin huomattiin että solut tahdistuvat toimimaan samanaikaisesti kun viljelmään lisätään tiettyjä entsyymeitä.
Samaan tahtiin värähtelevät solut synnyttävät bioenergisen kentän, mikä voidaan siirtää lähes mihin tahansa aineeseen.
Kenttä siirretään elektrodien välityksellä sähkömagneettiin, jolla aktivoidaan keraamisen tangon kaikki atomit värähtelemään samaan aikaan.
Tila on pysyvä, vain kova isku ja kuumuus sekoittavat värähtelyn.
Tangon bioenerginen kenttä laittaa kaiken värähtelemään n. 3 cm etäisyydellä, kun polttoaineen molekyylit värähtelevät samaan tahtiin, ne reagoivat huomattavasti nopeammin hapen kanssa ja polttoaineesta saatava teho siksi kasvaa.

bunQQ
Morjens. Mitäs mieltä te olette tästä vekottimesta: http://www.kusetus.fi/

Vuoden paskin mainos, uusi käyttäjä ja heti ensimmäisenä mainostamassa omaa sivuaan, jolla yritetään kaupata humpuukivehjettä väitteillä, joiden tueksi ei ole esitetty minkäänlaista luotettavaa tutkimustulosta.

Koska kyse on suomalaisesta myyjästä/maahantuojasta, tein ilmoituksen Kuluttajavirastolle harhaanjohtavasta mainonnasta.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005

Ruohonleikkuriin vastaavan härvelin itse nippusiteillä kiinnitin. Toimii hienosti! Ei ole tarvinnut tankata sitten viimekesän. Pitäisi saada paremmin julkiseen tietoon tämä bioenergiakenttiin perustuva energiansäästö. Vermeen voi kytkeä myös jatkojohtoihin, tietokoneen virtapiuhaan tai, mikä ovelinta, suoraan talon sähkön syöttöpiuhaan.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8640
Liittynyt16.3.2005

Asensin tuollaisen illalla polttoaineletkuun. Hieman piti tehdä hommia että sen sai tungettua sinne. Olisi luullut että olisi eri kokoisia eri letkuille mutta ei voi odottaa kaikkea hyvää kerralla. En ole vielä ehtinyt kokeilla ajossa. Nyt on kiire kartoituskeikalle. Tunnin päästä pitää olla siellä. Mielenkiinnolla odotan matkaa pienentyneellä kulutuksella ja hiljaisella moottorilla. Palaan illalla asiaan.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

R4D4
Seuraa 
Viestejä1566
Liittynyt25.3.2009

Tuollaisen voi myös kiinnittää jeesusteipillä otsaan, kun lähtee kaupungille. Sen on todistettu saavan aikaan myönteisiä reaktioita muissa ihmisissä (hymyä, ymmärtävää sävyä puheessa).

totinen
Seuraa 
Viestejä4880
Liittynyt16.3.2005
totinen
Volitans
Ruohonleikkuriin vastaavan härvelin itse nippusiteillä kiinnitin. Toimii hienosti! Ei ole tarvinnut tankata sitten viimekesän.Sama meillä, en ole tarvinnut edes asentaa sitä ja siitä huolimatta ruohonleikkuria ei ole tarvinnut tankata vuosiin! Toodella tehokas laite.Siis ruohonleikkurini toimii nykyisin puhtaalla bioenergialla.

Volitans
Ruohonleikkuriin vastaavan härvelin itse nippusiteillä kiinnitin. Toimii hienosti! Ei ole tarvinnut tankata sitten viimekesän. Pitäisi saada paremmin julkiseen tietoon tämä bioenergiakenttiin perustuva energiansäästö. Vermeen voi kytkeä myös jatkojohtoihin, tietokoneen virtapiuhaan tai, mikä ovelinta, suoraan talon sähkön syöttöpiuhaan.Kiinitin tuollaisen laitteet kesällä kolme vuotta sitten mopon bensaletkuun ja sen jälkeen si ole mopa tarvinnut tankata!!

Syksyllä olen aina normaalisiti tyhjentänyt mopon tankin ja seuraavana kesänä on mopo kuitekin startannut. Jopa ilman akkua. Ihmeellinen laite kaiken kaikkiaan.

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Liittynyt7.8.2007

Toimii! Asensin tuollaisen takkaan, eikä puita ole mennyt pariin kuukauteen lainkaan! Vain muutama kuukausi sitten jouduin heittämään klapeja pesään päivittäin. On harmillista, että öljyteollisuuden maailmanlaajuinen salaliitto estää tuollaisten laitteiden yleistymisen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat