Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://lefet.urli.fi/

Hyvä tiede.fi keskustelualueen väki:

Olen perustanut mikrovaltion, jonka nimeksi annoin Lefet. Lefet on hepreaa ja tarkoittaa naurista. Suomessa yleistyneen epäkorrektiin politiikan ja kulttuurin, sekä turhan kristinuskokriittisyyden vuoksi perustettiin mm. Lefetin mikrovaltio, joka pyrkii luomaan tietynlaisen yhteiskunnan jossa huomattava osa ihmisistä luultavasti mieluummin eläisi kuin Suomen tasavallassa.

Lefetin on tunnustanut itsenäiseksi toinen mikrovaltio Otsonia, 3. kesäkuuta 2009.

Lefetin kuningaskunta sijaitsee sohvankokoisella maa-alueella, toistaiseksi salaisessa paikassa. Tulevaisuudessa Lefet tulee saamaan enemmän maa-aluetta Kihniöstä.

Lefetin lippu: http://lefet.webs.com/lippu.jpg
Lefetin vaakuna: http://lefet.webs.com/vaakuna.jpg

Kuten huomaatte, Lefetin vaakuna käyttää heraldiikan sääntöjä, joka mahdollistaa vaakunan käytön, logon sijaan.

Lefetin rahayksikkönä toimii oma Lefetin markka, mutta koska valtio ei tuota mitään, ei ole rahaakaan painettu. Lefetillä on kaksi virallista kieltä: Lefetin keinotekoinen kieli, sekä Suomi.

Lefetin kuningaskuntaa johtaa valtion Kuningas Alex I. Lefetillä on oma hallitus, joka toistaiseksi koostuu vain kahdesta henkilöstä.

Lefet itsenäistyi 3. kesäkuuta 2009. Itsenäisyysjulistuksen voit lukea seuraavasta linkistä ----> http://www.lefet.webs.com/lefetinitsena ... istus.html

Lefetin virallinen kansallislaulu on tekeillä, mutta sillä on jo kansalliseläin (perhonen), -kasvi (ruusu) ja -laji (juoksu).

Jos kiinnostuit, ja haluat Lefetin kansalaiseksi, lue tämä ----> http://www.lefet.webs.com/lefetinkansalaiseksi.html

Ja niin, lisätietoa toki itse sivulta

>> http://lefet.urli.fi/

Sivut

Kommentit (27)

Ei millään pahalla.. varmaan ihan kiva peli..

Jonkun on pakko näitä paskahommiakin silti täällä maassa tehdä vaikka ne ei ookkaan kivojamukaviahauskoja ja välillä ahistaa ja ottaa pattiin.

BlackRubik
Tämä ei ole peli ?Tervehdys kuningas!

No joo, ennen vanhaan hallintoalueen maapinta-ala määritteli aika pitkälti sen, minkä arvonimen ylhäisyys saattoi ottaa. Eihän nimittäin olisi ollut kovin mukavaa, jos naapurivaltakunnan kuningas olisi päättänyt lähettää tiedustelupartion laittamaan nousukkaan ojennukseen. Nykymaailmassa tosin ollaan aika rauhantahtoisia. Mutta yhdessä uutisessa oli, että oliko se Tanskassa vai missä on joku vanha vapaakauppa-alue, joka on melko itsenäinen. Nyt valtio haluaa alueen määräysvaltaansa ja rakentaa sinne uusia rakennuksia, mutta alueen asukkaat vastustavat.

Nanovaltio Pää, toteuttaa lammasmaisesti politiikkaa.....
Jotain sellaista, kohti kohtaloain laulu syömmessäin, en väistää voi!
Rocket scientist, varsinainen rakettitehdas!

Lefetin tietotoimisto tiedottaa:

Vallankumous, vapaus on koittanut Lefetin kansalle!

Pitkän ja uhrautuvan taistelun kansamme vapauden puolesta taistellut kenraali Spin0 on tänään johtanut Lefetin kansan lopulliseen voittoon ja vapauteen hirmuvaltias Alexin ikeen alta. Diktatuuri on kuollut. Eläköön vapaus!

Taistelun vuodet ovat olleet raskaita Lefetin kansalle. Nyt saavutetun rauhan ja hyväntahtoisuutensa merkkinä kenraali Spin0 ei ole teloittanut kansaansa orjuuttanutta hirmuvaltias Alexia, vaan on tuominnut tämän ikuiseen sohvaltakarkoitukseen.

Hyväntahtoinen hallitsijamme kenraasi Spin0 on suvainnut ottaa hallitsijanimekseen Keisari Sepe I.

Eläköön vapaus! Eläköön keisarikunta! Eläköön keisarimme Sepe I! Eläköön Lefetin vapaa kansa!

Tähän päättyivät tiedotukset. Ulkonaliikkumiskielto astuu voimaan kello 18.00 keisarikunnan aikaa.

yykaakoo
spin0
hyväntahtoisuutensa merkkinä kenraali Spin0 ei ole teloittanut kansaansa

Heheh, älämölö ja paraati!
Pahus, siitä unohtui sana "vielä".

spin0
Lefetin tietotoimisto tiedottaa:
Tähän päättyivät tiedotukset. Ulkonaliikkumiskielto astuu voimaan kello 18.00 keisarikunnan aikaa.Tuosta ei liene kenellekkään haittaa, sohva menisi ulkona vain pilalle.

linkki
spin0
Lefetin tietotoimisto tiedottaa:
Tähän päättyivät tiedotukset. Ulkonaliikkumiskielto astuu voimaan kello 18.00 keisarikunnan aikaa.Tuosta ei liene kenellekkään haittaa, sohva menisi ulkona vain pilalle.Pilanpäitenhän sohvia pihalle kannetaan, ei sade ei paiste mikrovaltion kehitystä taannuta!

edit, linkki unohtui, laitan,

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_micronations

A micronation founded by Kevin Baugh, occupying his semi-rural residential acreage in Nevada. It is run semi-humorously as a dictatorial banana-republic.[35]

Copypastasin tuon, it is run semi-humorously, eikö semmoinen ole vaarallista? Totuus on tuolla ulkona, liiterin takana?
Final frontier, ha.

linkki
spin0
Lefetin tietotoimisto tiedottaa:
Tähän päättyivät tiedotukset. Ulkonaliikkumiskielto astuu voimaan kello 18.00 keisarikunnan aikaa.

Tuosta ei liene kenellekkään haittaa, sohva menisi ulkona vain pilalle.
Dämn. En arvannut että olisi näin hankalaa olla pienen kansan sortaja. Herättäisikö teissä pelkoa ja kunnioitusta jos ajaisin kansani nälkään? Jos en esim. tänään söisi enää mitään. Keisarikunnan nimessä.

spin0
linkki
spin0
Lefetin tietotoimisto tiedottaa:
Tähän päättyivät tiedotukset. Ulkonaliikkumiskielto astuu voimaan kello 18.00 keisarikunnan aikaa.

Tuosta ei liene kenellekkään haittaa, sohva menisi ulkona vain pilalle.
Dämn. En arvannut että olisi näin hankalaa olla pienen kansan sortaja. Herättäisikö teissä pelkoa ja kunnioitusta jos ajaisin kansani nälkään? Jos en esim. tänään söisi enää mitään. Keisarikunnan nimessä.Määkin olen vielä täällä. Viulut on maksatettava, kanasta kotlettia ja ihmissyönti ei ole kannibalismia.
Sisälläliikkumiskielto?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat