Seuraa 
Viestejä443

Miten olisi Auringon säteilyn syklinen vaihtelu?

On kiistattomasti todistettu televisiossakin dokumenteissa ??? että on ollut paljon lämpimämpiäkin ajanjaksoja pallollamme ja kylmempiäkin mitä nyt...

Yksi mukava tapa saada veronmaksajat tyytyväisiksi on se, että puhutaan ilmastomuutoksesta sopivin väliajoin ja rahastetaan ko. vedoten...

Ei mikään olekaan vaikeampaa kuin etsiä selkeitä, ymmärrettäviä syitä, millä voisi aloittaa jälleen uuden veronkannon... Sitten kehitetään laitteita joilla saadaan pahimmat päästöt kuriin, tuulivoimaa korvikkeeksi, atomivoimaa tuulivoiman jatkeeksi hiilivoimalat vanhentuneina romuttamoon ja lopuksi fossillisia polttoainesyöppöjä, kulkuvälineitä boikottiin?

Metkaa ja aina nk. työtä riittää? työstä alkaakin olla pulaa kun on kehitety kymmeniä vuosia kestäviä pesukoneita, vahvempia ja kestävimpiä autoja... Onneksi pyykkipoikateollisuus on voimissaan ja tälläkin hetkellä katkeaa tuhansia pyykkäreiden pyykkipoikia maailmalla. Ja eikun ostamaan huomenna lisää niitä hemmetin heikkoja sellaisia?

Kertakäyttöyhteiskunta suorastaan 'vaatii' ,että tavarat ja laitteet kestävät kotuullisen ajan - mutta ei yhtään enempää?
Muuten seuraa työttömyyttä, kapinaa eduskuntalon edessä ja suuremmoinen kapitalistinen yhteikunta alkaa natista liitoksissaan?

Onneksi:
"Otsasi hiessä Sinun pitää työtä tekemän!"
Sanotaan Pyhässä Kirjassakin noin... Ihminen tuntee olevansa jotain kun tekee, käsittelee ja oivaltaa uusia asioita ja on onnellinen niin tehdessään... Kukapa sellaista keneltäkään tarkoituksella kieltäisi?

Utelee
K.K.

Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat