Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Uudessa tutkimuksessa kerrotaan, että uskonollisten koulutujen naimattomat naisoppilaat hankkivat eniten abortteja. ILmeisesti uskovaisten kaksinaismoraali synnyttää tämän.

Young Unwed Women Who Graduated From Private Religious Schools More Likely To Obtain Abortions
ScienceDaily (June 5, 2009) —

Unwed pregnant teens and twenty-somethings who attend or have graduated from private religious schools are more likely to obtain abortions than their peers from public schools, according to new sociological research.

http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 091930.htm

Kommentit (7)

Tuppu L 2.0
Jos ne luottaa pelkkään herraan ehkäisynä ja eivät halua lasta ennen häitä.Jenkeissä nämä moralistit ajavat "pidättävyyttä" ennen häitä keinona. Tämä menetelmä on joka puolella täydellisesti epäonnistunut ja aborttiluvut ovat korkeimpia siellä, missä kristittyjen pidättyvyyskampanja on voimissaan. Nämä moralistit estävät asiallisen seksuaalivalistuksen ehkäisyneuvonnasta puhumattakaan.

Karmeinta näiden moralistien jälki on HIV-seuduilla, jossa kondomien synnistäminen lisää tartuntoja ja aiheuttaa välillisesti valtavasti kurjuuttaa ja kymmenien tuhansien turhan kuoleman.

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
Liittynyt9.10.2008

Korjataan nyt sen verran, että uskonnollisuus ei tutkimuksen mukaan vaikuttanut oleellisesti aborttiherkkyyteen:

"Results revealed no significant link between a young woman's reported decision to have an abortion and her personal religiosity ..."

Vaikuttavana tekijänä pidettiin siis vain oppilaitoksen uskonnollisuutta.

We're all mad here.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005

Korjataan senkin verran, että

"Young Unwed Women Who Graduated From Private Religious Schools More Likely To Obtain Abortions"

ei ole suomeksi: "Uskonnollisten koulujen naimattomat naisoppilaat hankkivat eniten abortteja", vaan (alkuperäistä käännöstä mukaillen) "Uskonnollisten koulujen naimattomat naisoppilaat hankkivat muita todennäköisemmin abortin".

Ero on siinä, että otsikon mukaan kyse ei ole aborttien määrästä (johon vaikuttaa tietysti myös raskaaksi tulon todennäköisyys) vaan raskaana olevien naisten todennäköisyydestä turvautua aborttiin. Tuossa artikkelissa ei nähdäkseni verrattu määriä vaan juuri todennäköisyyksiä, mutta en syventynyt siihen erityisen tarkkaan, joten voin olla väärässäkin.

Oliko tämä sutkaus kosto siitä tutkimuksesta, missä paljastettiin että prometheus-leireillä poikien välinen seksi oli 6x yleisempää kuin ikäryhmällään ?

Templebar
Seuraa 
Viestejä1216
Liittynyt13.9.2007
Lektu-Elli
Oliko tämä sutkaus kosto siitä tutkimuksesta, missä paljastettiin että prometheus-leireillä poikien välinen seksi oli 6x yleisempää kuin ikäryhmällään ?Ehdittekö te tekemään siellä leirillä mitään muuta?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat