Seuraa 
Viestejä3156

Kertokaapa kokemuksia tästä firmasta? Itse valitsin tämän kun ei kuulemma kuukausi- ja siirtomaksut muutu, ei sido mihinkään, sopimus on helppo purkaa, ensimmäinen kuukausimaksu on ilmainen ja sähkön hinta laskee 5%. Sitten piti lopuksi joku helvetillinen puhelinvahvistus sanoa, jonka aikana meinasin jo kieltäytyä koko sopimuksesta; myyjä, minä ja joku summeri huusi yht'aikaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

OjH
Seuraa 
Viestejä259

Itse lankesin myös tuohon ansaan, kun puhelimessa niin sulavasti mainostivat, mukamas halvin sähköyhtiö suomessa. Irtisanoin sopimuksen saman tien, kun luin muiden kokemuksista kyseisestä firmasta. Siitähän oli juttu Kuningaskuluttajassakin joku puoli vuotta sitten, kun joku oli tehnyt sähkösopimuksen heidän kanssa ja olikin sähkön hinta yllättäen noussut, täysin ilman erillistä ilmoitusta, laskussa vain näkyi että maksuperusteena ei enää ollutkaan se tietty senttimäärä per kWh mikä aluksi oli, vaan se olikin vaivihkaa noussut. Ja olihan tuosta muitakin nurinoita netissä kirjoiteltu.

Mutta henkilökohtaisesti ei huonoa sanottavaa ehtinyt kertyä, irtisanominenkin sujui ongelmitta, joillakin oli senkin kanssa ongelmia, kun ei tahtonut saada yhteyttä firmaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuppu L 2.0
Pitää sitten varmaan vahvistuksen saatua perua koko sopimus. Ties vaikka alkaisi ihan suoranaisesti huijaamaan kulutuksessa.Etkö pysty mistään mittarista tarkistelemaan tuota kulutuslukemaa?

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Retku R. Räkäpää
Etkö pysty mistään mittarista tarkistelemaan tuota kulutuslukemaa?Itse asiassa minulla ei ole ko kiinteistössä lähes ollenkaan kulutusta. Kulutustiedot menee jonkun etäluotettavan mittarin kautta, jonka tiedot varmaan saa halutessaan selville.

Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Joo, melkein ehtivät pissiä simmuun täälläkin viime kesänä. Rrrrrkele!

No onneksi sen pystyi perumaan, ennenkuin mitään ehti tapahtua. Sikälikkin jännä juttu vielä noitten kanssa, että soittivat siitäkin huolimatta, vaikka puhelinmarkkinointikielto on molemmissa kännyköissä. Ilmeisesti se kielto ei koske kaikkia firmoja. Oma mokakin tosin, kun ei älynnyt silloin kesken unien sanoa niille, että ei tänne saa soittaa.

X

Ertsu
Seuraa 
Viestejä7834
Devil
Oma mokakin tosin, kun ei älynnyt silloin kesken unien sanoa niille, että ei tänne saa soittaa.

Mikset laita puhelimesta virtaa pois kun menet nukkumaan ? Niin minä teen aina. Ei tarvitse kesken unien herätä puhelimen soittoon.

Ertsu
Devil
Oma mokakin tosin, kun ei älynnyt silloin kesken unien sanoa niille, että ei tänne saa soittaa.

Mikset laita puhelimesta virtaa pois kun menet nukkumaan ? Niin minä teen aina. Ei tarvitse kesken unien herätä puhelimen soittoon.

Tai vaikka ihan vaan äänettömälle, jos haluaa tietää onko joku soittanut sillä välin kun itse on vedellyt hirsiä.

Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Esim siksi, että voi olla päivystysvuoro, tai varallaolovuoro, tai voi odottaa muuta tärkeää puhelua, tai siltä varalta, että tyttökaverille, (avo)vaimolle, siskolle, veljelle, enolle, tädille, sedälle, lankomiehelle, tai serkun kummin kaimalle on voinut sattua jotakin ja tarvitsevat apua, tms, tjsp. Muita syitä voi itse keksiä lisää.

X

Minä vaihdoin muistaakseni vuosi sitten ja irtisanoin samantien, luettuani muiden kokemuksista. Vasta soittavat uudestaan, mutta tällä kertaa en langennut. Ennemmin maksan enemmän kuin alan tutkimaan laskuja suurennuslasin kanssa.

Joo mäkin menin nyt lankeamaan puheluun uteliaisuuden vuoksi.

Mikä firma tämä Suomen Energia oy sitten on, kun en ainakaan itse löydä tietoja mistään?

Lisäksi tuli vaan jälkikäteen mieleen että ei kai tämä puhelinsopimus vahingoittanut vielä millään tavoin sen hetken aktiivisia sopimuksianne muihin firmoihin?

kfa
Seuraa 
Viestejä2517
kjps
Mikä firma tämä Suomen Energia oy sitten on, kun en ainakaan itse löydä tietoja mistään?Lieneekö kyseessä Suomen Energiayhtiö OY, jonka kanssa meilläkin oli hetken aikaa sopimus. Nyt kun nostavat hintaa 1.7 irtisanoimme ja vaihdoimme toimittajaa.

http://www.energiayhtio.fi

Firmalla ei ollut ainakaan laskuissaan mitään mainintaa mahdollisuudesta suoraveloitukseen, joka oli yksi syy haluun vaihtaa sähkön toimittajaa. Turha laskujen naputtelu nettipankissa on tylsää.

Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Puhelin- ja postimyynnissähän on se 2 viikon katuma-aika, jolloin sopimuksen voi vielä purkaa. Määräaikaista, voimassa olevaa sopimusta käsittääkseni ei voi perua kesken sopimuskauden. Toistaiseksi voimassaolevan voi tietysti purkaa ja siirtää toiseen firmaan, mutta eiköhän ne keksine siihenkin jotain laskutuslisiä sitten...?

Noissa keskusteluissa oli jotain juttua, että laskujakin tulisi vielä, vaikka sähköä ei.

http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/1674
http://www.energiayhtio.fi/fi_fi/index. ... how&id=126
http://keskustelu.suomi24.fi/node/1846378
http://www.ffp.fi/bb/viewtopic.php?t=58 ... 6366a6b4c2
http://murobbs.plaza.fi/yleistae-keskus ... htioe.html

X

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat