Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kuten oheisesta linkistä ja kuvasta voi havaita on naisvankien suhteellinen määrä noussut vuoden 1974 suhteellisesta noin 2%:n osuudesta vuoden 2007 noin 7%:iin. Eli suhteellisesti lähes nelinkertaistunut ja absoluuttisestikin reilusti kaksinkertaistunut.

Suhteellisen osuuden vuosikasvu yli 6 prosenttia. Tätä menoa naisten osuus on puolet jo vuonna 2040!

Miten tämä on selitettävissä?

http://www.stat.fi/til/van/2007/van_200 ... u_001.html

Kommentit (11)

Tuppu L 2.0
Ulkomaalaisten vankien määrä taas on kasvanut äärettömän moninkertaiseksi.Voitko perustella? Tässä ketjussa on tarkoitus keskustella naisvankien määrän voimakkaasta kasvusta viimeisen 35 vuoden aikana. Mikä tässä on taustalla, kun samalla mies vankien määrä on vähentynyt selkeästi? Tasa-arvoako?

Tuppu L 2.0
Groom Lake
Voitko perustella?Luin vain taulukkoa.Kas niinpä onkin. 307/.. Ilmankos maahanmuuttokriittisten määräkin on jyrkässä nousussa.

Toope
Seuraa 
Viestejä24861
Liittynyt23.7.2006

Naiset eivät tule koskaan saavuttamaan, tuskin pääsevät edes lähelle, miesvankien määrää. Aggressiivisuus on enimmäkseen sen toisen sukupuolen ominaisuus. Sikäli naisvankimäärän noususta on ehkä syytä olla huolissaan.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Mummo
Tällä alalla miehet ovat sentään pitäneet puolensa. Yli 93 % vangeista on edelleen miehiä.Olisikohan tämän epäoikeudenmukaisuuden korjaamiseksi säädettävä kiintiö naisvangeille? Kuulostaisiko 50 % hyvältä? Joku muistaakseni ehdotti jotain tällaista lakia pörssiyhtiöiden hallitusten kokoonpanolle.

installer
Seuraa 
Viestejä9908
Liittynyt16.9.2005
Simbad
Vankien kokonaismäärä näyttää olevan laskussa. Lieneekö osin syynä myös sakkovanki käytännön muuttuminen. Joka tapauksessa suunta on hyvä.

http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Ko ... euroa.html
Monet kauppiaat ja poliisi ovat eri mieltä asiasta,ammattinäpistelijät saavat vain sakot ,repivät ne ja jatkavat sikailuaan.

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/1334 ... tysvauhtia

– Kun sakkojen muuntorangaistus poistui, varkaat kiljuivat riemusta. Ammattinäpistelijöille sakkorangaistus ei merkitse mitään, koska heillä ei ole mitään ulosmitattavaa. Muuntorangaistus pitää saada ehdottomasti takaisin, Pelkonen vaatii.

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat