Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Voidaanko näiden olettaa osaavan elää ihmiseksi ja sopeutuvan rauhalliseen suomalaisyhteiskuntaan?

Kymmenien joukkotappelu kesken futispelin Oulussa!
11.06.2009 13:45, päivitetty 11.06. 15:21

Rovaniemeläisten ja kajaanilaisten turvapaikanhakijoiden välinen jalkapallo-ottelu päätyi käsirysyyn Oulussa pidettävissä Suomen vastaanottokeskuksien jalkapallon SM- turnauksessa torstaina puolenpäin maissa.

Jopa useat kymmenet henkilöt osallistuivat joukkotappeluun.

Tilannetta rauhoittamaan tarvittiin useita poliisipartioita. Sanomalehti Kalevan nettiuutisten mukaan kukaan ei tiettävästi loukkaantunut vakavasti.

Oulun Heinäpäässä pelattiin Suomen vastaanottokeskusten jalkapallon SM-turnausta.

Kesken Kajaanin ja Rovaniemen vastaanottokeskusten turvapaikanhakijoiden joukkueiden pelin tuli heille erimielisyyttä jalkapallotuomarin päätöksestä.

Tilanne kuumeni niin, että pelaajien lisäksi myös osa yleisöä ryntäsi kentälle tappelemaan. Potkimisen ja käsikähmän lisäksi aseina käytettiin mm. kiviä, puunkarahkoja ja jopa kulmalippuja. Myös kivet lentelivät.

Vasta poliisien saapuminen paikalle noin 10 minuutin kuluttua sai tappelijat jäähtymään.


http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1698019

Että tämmöistä monikulttuurista rikkautta. Näin äkkiseltään nämä turvapaikanhakijat kuitenkin vaikuttavat varsin kuumaverisen väkivaltaisilta, kun heidän keskinäinenkin jalkapallo-ottelu päättyy joukkotappeluun ja poliisit joutuvat tulemaan väliin.

Onneksi tapahtumassa ei pelannut suomalaisia. Muuten rasistisyyttet taas lentelisivät...

Kommentit (3)

Tuppu L 2.0
Mitä valheellista tuossa uutisessa muka sitten oli? Eikö silloin pitäisi olla ihan täysi oikeudellinen peruste vaatia oikaisua lehteen?

Ei mitään ja turvapaikkakeskuksen työntekijä tuskin on se puolueettomin taho asiaa kommentoimaan. Kiinnittäisin huomio esim. seuraaviin Kalevasta lainattuihin kohtiin:
Useat poliisipartiot joutuivat rauhoittelemaan joukkotappelua Suomen turvapaikkahakijoiden vastaaottokeskusten välisessä jalkapalloturnauksessa Oulun Heinäpäässä torstaina kello 13 aikoihin.

Ei niitä useita poliisipartioita sinne ihan hyvinvuoksi sinne lähetetty.

Silminnäkijän mukaan sekä joukkueet että osa yleisöä oli mukana tappelussa. Potkimisen ja käsikähmän lisäksi tappelijat hakivat oksia lähimetsästä aseeksi sekä löivät toisiaan kulmalipulla. Mylläkässä oli mukana kymmenittäin tappelijoita.

Tapauksella oli siis useita silminnäkijöitä. Onneksi kyse ei ollut pesäpallo-ottelusta...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat