Seuraa 
Viestejä45973

Eläinten "älykkyyttä" mitataan usein huumorin kautta; jos eläin osaa leikkiä eli pitää hauskaa, sitä pidetään älykkyyden mittarina.

Missä ovat tämän palstan vitsinikkarit? Oletteko te todella näin "kuivaa" porukkaa kuin miltä äkkiseltään näyttää?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (35)

Alan Dorkin
Oletteko te todella näin "kuivaa" porukkaa kuin miltä äkkiseltään näyttää?

Olemme

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eihän sitä nyt eloa saa iloksi väittää - herrajestas sentään, miten muuten, muka voisimme esittää katkeroituneita väärinymmärrettyjä vanhuksia.

Elon pittee olla mahtollisen tympeää ja tasapaksua.

Ja tuo aloittajan väite siitä, että meitä pystyy pittee heti saman tien tympeinä on hieman väärä, ei tätä tylsyyttä pysty sisäistämään ennen kuin on pari vuotta seurannut loputonta jankkaamista samoista tylsistä asioista kuten: kreationismi, uhfot, ihmekirja (useampia), äärioikeiston ihanuus ja kuinka natsit oli ihan oikeesti kivoja - sen semmoiset aiheet. Ei siinä humoristi pysty montaa vuorokautta jatkamaan.

Oletteko todellakin noin ulkona eli "OUT" Suomen humoristien kokoontumispaikasta? Olen suorastaan tyrmistynyt kommenteistanne.

Sehän on Yahoon suomenkielinen huumoripalsta, jossa on 7775...toistan 7775 jäsentä. Suorastaan hekotteleva ja ylipursuava palsta on esittänyt vuonna 2004 yhden kommentin huhtikuun 1. päivänä ja edellisenä vuonna peräti 7 vitsiä tai kommenttia. Tämän vuoden puolella ei yhtään vitsiä/kommenttia! Yhtään vitsinpoikasta en ole koskaan saanut e-mail-luukkuuni kyseiseltä ryhmältä jäsenyydestä huolimatta.

Re/Yahoo:" Liity mukaan hulppeaan postituslistaamme ja saat tuoreimmat ja hauskimmat vitsit ensimmäisenä suoraan postilaatikkoosi. Tiedät mistä vitsaillaan.

http://www.huumori.net - Suomen huumoripalvelin."

Eikö tuo sanonta "hulppea postituslista" saa teitä suomalaisina edes hetkeksi hekottelemaan?

Osta siis ensimmäiseen Kuopion pikajunaan lippu ja mene etsimään Kalakukkotorilta. Juna pysähtyy vain Mäntyharjulla ottaakseen tulkin mukaan.

Jumakauta joku kirjoittaa nimelläni! kerrassaan hävytöntä ja vulkaariä.

Minulla ei ole naista, mutta haluaisin naisen itselleni, kiitos.

Ihme homma miten minun viestiini tuli kirjoittajan nimeksi VIERAS, bugi?

Siis kirjoitin hymy pyllyyn...

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Anonymous
Ittellä on vitsiä ja älyä, mutta ei naisia.

No minulla on nainen, vitsi, äly ja todellisuudentaju puuttuu. Lue minun politiikkakannanottojani ja mieti huumoria. Kuitenkin, totta toinen puoli.

Lierikki Riikonen

salai
Seuraa 
Viestejä8898

Stefan tuli heti mieleen. Mitenkäs ne etiäiskirjoittajat sanokaan? "HSTala vista, baby. . . "

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Anonymous
Ihme homma miten minun viestiini tuli kirjoittajan nimeksi VIERAS, bugi?

Siis kirjoitin hymy pyllyyn...

Mitä sinä sinne hymypyllyyn kirjoitit?

Nytkinpä onpi hyvinkin pitkälti niin että humoristi se onpi tieteellistäajattelutavassa erittäinkinpä huono sanomaan vakavalla naamallansa fyysillisiä totuuksia jotka kohtakin puolin tulevat väitetyiksi vastaan kun taasenkin tosikollisella naamavärityksellä tuleepi se asia juurikin ja hyvinkin pitkälti enempi uskotuksi...

Suurin osa tänne kirjoittavista (en minä!) taitaa olla katkeria, parkuvia, pätemisen tarvetta sairastavia turhautuneita nörttejä ainakin käyttäytymisestä päätellen. Ei semmoisilta mitään huumoria irtoa.

salai
Stefan tuli heti mieleen. Mitenkäs ne etiäiskirjoittajat sanokaan? "HSTala vista, baby. . . "

Kyllä tässä forumissa humoristeja riittää. Varsinkin näitä semanttisia vääntäjiä huomaa, kun yrittää selvittää jotakin keskittymistä ja loogista ajattelua vaativaa asiaa!

Stefan Tallqvist
salai
Stefan tuli heti mieleen. Mitenkäs ne etiäiskirjoittajat sanokaan? "HSTala vista, baby. . . "Kyllä tässä forumissa humoristeja riittää. Varsinkin näitä semanttisia vääntäjiä huomaa, kun yrittää selvittää jotakin keskittymistä ja loogista ajattelua vaativaa asiaa!

Ei ukirjan tarinoitten selvittäminen paljon keskittymistä tai loogista ajattelua vaadi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat