Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tekee mieleni ihan mielettömästi biisiä nimeltä The garden, levyltä The Circus ja esittäjänä Take That.
En vaan meinaa millään keksiä mistä sen saisi ostettua ja ladattua ilman mitään päreitä polttavaa kopiosuojausta. Harkitsen vakavasti piratismia, jos tähän ei löydy järkevää ratkaisua. Olen koittanut haeskella, mutta jostain syystä ei vain löydy.

Olen harkinnut jopa moraalisesti oikea mutta lain silmissä väärä tekoa; ostan ja lataan levyn/kipaleen kopiosuojauksineen ja sitten lataan piraattiversion ilman vittumaista kopiosuojausta.

Ihan vaan siksi kun on kiva maksaa kivasta musiikista.

Mutta se on niin perkeleen hankalaa.

*linkittäisi kyseisen ihunan biisin juutuubista mutta tuntisi sittenkin itsensä moraalittomaksi paskiaiseksi*

Apua, anyone?

Kommentit (11)

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005

Paras palvelus itsellesi olisi, että sivuuttaisit surutta häikäilemättömän mediateollisuuden sinulle salakavalasti pakkosyöttämät moraaliohjenuorat. Tämä helpottaa huomattavasti toimimista kulttuurin kuluttajana ja markkinoiden uudelleen määrittäjänä nyky-yhteiskuntaa muokkaavien lukuisten mediamuotojen alati kasvavassa ristipaineessa.

Nervus rerum

Kuulostaahan tuokin ratkaisulta. Artistille olisi kumminkin kiva joku vaivanpalkka...

Toinen mikä himottaa on Ruoskan biisit, mutta kun en asu suomessa ja cd levyjen kanssa pelaaminen aiheuttaa ärsytystä...

Huoh, miksi sitä hommaa ei voida tehdä järkeväksi ja helpoksi? Netin kautta suoraan artistilta esimerkiksi hintaan 40cnt kappale. Eikä mitään kopiosuojauksia jotka aiheuttaa harmaita hiuksia. Noh, itsepähän he siinä tuloja menettävät(?).

Warettamaan -->

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005

Jos haluat tukea artisteja, käy keikoilla tai osta teos artistin kotisivuilta (tämä tosin mahdollista lähinnä tuntemattomampien bändien omakustanteiden kanssa). Jos ostat levyjä, tuet lähinnä välikäsiä, eritoten tekijänoikeusmafian toimintaa.

Nervus rerum

Euphemos
Jos haluat tukea artisteja, käy keikoilla tai osta teos artistin kotisivuilta (tämä tosin mahdollista lähinnä tuntemattomampien bändien omakustanteiden kanssa). Jos ostat levyjä, tuet lähinnä välikäsiä, eritoten tekijänoikeusmafian toimintaa.Tuo on ehdottoman totta. Valitettavasti varsinkin ulkomaisten artistien kohdalla voi olla mahdotonta käydä keikalla. Ruoskakin heittää vain yhden keikan tänä kesänä

Noh, eiköhän tässä vielä jotain keksi.

Spotify ei näytä olevan ainakaan täällä maailman nurkalla mahdollinen, "Not available in your country." Tuota last.fm en ehtinyt kokeilla vielä.

no nyt kerkesin kokeilemaan, loin tunnukset ja pikaisesti vilkaisin läpi miltä näyttää. Tuo saattaa olla juuri sitä mitä etsin Kiitos vinkistä.

Tosin kipaleiden lataaminen ei onnistu (tuossa palvelussa), ja tietokone on turhan suuri taskuun juoksulenkille... Hmm...

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007
Erakko
Selittäkääs mulle kalkkikselle juutuubista linkittämisen moraalittomuus. Esim. tämä.

http://www.youtube.com/watch?v=x1Vm6_mn4ME


Mielestäni Youtube (ts Google) maksaa korvaukset raportoidusta tekijänoikeuden rikkomisesta ja poistavat sen sitten myöhemmin. Videon lataajat (upload) voivat tietysti katsoa peiliin halutessaan.

Asiaan voi myös suhtautua huumorilla:
http://www.youtube.com/watch?v=OGqX-tkD ... 27&index=0

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat