Seuraa 
Viestejä45973

Tietä häntä sitten, onko tämä plantaasi oikea, kun puhutaan itikkamyrkyistä. Kuitenkin, kun joutuu ajelemaan tosi hitaasti täällä pohjoisessa (kun bootsien korot on kantattu nahalle), niin jos bensapumpun ottaa irti, ja valelee päänsä 98E:llä ja suihkuttaa päällensä vielä varmuuden vuoksi CRC 5-56 monitoimiainetta, niin pohjoisten itikoiden verenhimo on niin suunnaton, että kuppaavat samalla tavalla.

Onko sitten esmes 98E itikoille merkityksetöntä, kun ja jos ei sisällä sitä kemiallista yhdistettä, joka niitten kuppaajien mielestä ei maistuisi hyvälle?

Kaikki itikkamyrkyt ovat yhtä tehottomia, kuin 98E. Luulisinkin sitten niin, että kemianteollisuus joskus keksii pillerin, jolloin sitä ottanut pioneeri yksinkertaisesti haisee ja maistuu niin pahalle, että itikat ovat voimattomia, kunnes sitten joskus tulevaisuudessa jonkun evoluution myötä kehittyisi jälleen enemmän sietävä itikkasukupolvi, johon kemianteollisuus vastaisi kehittämällä entistä ärjympiä tabletteja.

Mene ja tiedä. Kuitenkin 98E kuin myös CRC 5-56 tuntuu maistuvan kuppaajille veren kyytipoikana melko hyvin. Siis kun kehitetään tehokas Offhi ettelän miehille, niin jo seuraavana kesänä on sille myrkylle immuuni itikkasukupolvi.

Vaadin kemianteollisuudelta huomattavasti enemmän panostuksia tämän itikkaongelman (sääsket, mäkärät, etc.) poistamiseen. Ei olisi helppo olla poro jossain napapiirin leikkaamalla kalotilla, mutta elämä on.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Jos syö runsaasti valkosipulia ja juo paljon viinaa, ei hyttyset pistä, eikä pure punkit tai paarmatkaan. Kokeile itse jos et usko.

Siinä voisi olla lähtökohta tehokkaan ötökkäkarkotteen kehittämiselle. Viinassa liotettu valkosipuli saattaisi häätää naisten lisäksi myös ötökät.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä36967

Hyttysillä saaliin detektointialgoritmi on karkeasti: "kohde on lämmin ja erittää hiilidioksidia -> käydään kiinni". Tuohon päättelyketjuun on vaikea puuttua. Hengittämisen lopettaminen auttaa, mutta on pitemmän päälle vielä haitallisempaa ja epämiellyttävämpää kuin hyttysenpistot.

Sellaiset myrkytkin ovat harvassa, että ne tappavat tai lamauttavat iholle laskeutuneen hyttysen ennen kuin se ehtii pistää, mutta säästävät kantajansa samalta kohtalolta. Hyttyskarkottimien ongelma on pikemminkin se, että saaliseläimillä ei ole karkoittimia tai myrkkyjä, niin niiden ei ole tarvinnut oppia välttelemään tai edes havainnoimaan mitään kemikaaleja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Hyttysillä saaliin detektointialgoritmi on karkeasti: "kohde on lämmin ja erittää hiilidioksidia -> käydään kiinni". Tuohon päättelyketjuun on vaikea puuttua.
Hengittäessä erittyy dekanolia, joka houkuttelee hyttysiä.
Aktiivihiilisuodatinnaamari voisi auttaa jonkin verran, suojaa se ainakin osan naamasta.

fenomenologi

Hengittäessä erittyy dekanolia, joka houkuttelee hyttysiä.
Aktiivihiilisuodatinnaamari voisi auttaa jonkin verran, suojaa se ainakin osan naamasta.No just. Miten sitä sitten juhannusheilaa pussaa? Tosi romanttista aktiivihiilisuodattimet naamarissa...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat