Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Hello!

"Diiday" lead me in web site in the suahili language. D-day/Diiday is next wednesday. OK! If you ask me the world can stop at least for one day.

I suggest the place to be Nallikari campingsite. Here is a lot of place for a bigger memorial event but still in the same area.

SEND THIS MESSAGE AS E-MAIL TO ALL OF YOUR FRIENDS!

Could the world really stop totally at such a short notice? If all the people came together, that will be seen.

Next wednesday...

Kommentit (3)

Joo, mutta kun ei vain lähtenyt kiertämään. Jos edes 2^n:ssä, kaikki tähän elämänmenoon kyllästyneet olisivat olleet mukana.

Eli alistukaa/alistukaamme. Pieni joukko rikkaita, välissä keskiluokka puskurina, pohjalla kaikki vähävaraiset, joita Tellus pursuaa.

Rikas toteaa, että tämän sijoituksen tuotto on nyt alentunut 0.3 prosenttia. Mutta jos laitetaan 500 ukkoa ja naista kilometritehtaalle, niin saatava voitto on vähintään yhtä paljon, ellei jopa enemmän.

Mitä sitten, vaikka niillä potkituilla onkin omat perheet/lapset, lainat, korot, laskut, etc. hoidettavana? Helvettiin vain kaikki, koska raha puhuu, vaikka sitä jo olisi niin paljon, ettei enää tiedä, mihin sitä voisi laittaa.

Kiitos ja kumarrus. Eilinen olisi ollut hyvä päivä siksi, koska oli muistopäivä, jolloin Englanti, USA, Ranska, jne. liittoutuivat yhteen, ja PÄÄTTIVÄT kaataa Natsi-Saksan.

End of case. That's it.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat