Seuraa 
Viestejä21228

Tajusin juuri, että nämä minuutit ja hetket elämässäni ovat ainutlaatuisia. Kukaan muu ei niitä voi kokea, enkä itse enää tule niitä uudelleen elämään. Hyvä jos muistamaankaan. Niinpä haluan ottaa niistä kaiken irti. Mitä minun tulisi tehdä seuraavien minuuttien aikana, ajattelen. Ainakin voisin kirjoittaa aiheesta raportin ja dokumentoida tämän universumin erikoisen yksittäisen mikropoikkeaman jälkipolvien riesaksi.

No, sekunnit ja minuutit kuluvat nopeasti kun on hauskaa tai muuten vain tekemistä. Ainutlaatuiset hetkeni ovat pian ohi, enkä saanut muuta aikaiseksi kuin tämän ketjun aloituksen. Naukkasin myös hieman punkkua, mitä luultavasti kadun huomenna. Mutta kun ainutlaatuiset hetkeni päättyvät, ehkä juuri sinulla vuorostasi ne ovat alkamassa. Siispä osallistu ja jaa kanssamme tunnelmasi, ajatuksesi, tekemisesi, mitä ikinä noina ainutlaatuisina hetkinäsi tapahtuukaan.

Tämä on yhteyskokeilu. Kuuluuko?

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Kun alkaa ajattelemaan tätä hetkeä ja todennäköisyyksiä ja merkityksiä siitä että maailmankaikkeus on 13700000000 vuotta vanha ja ihminen ehkä elää sen 100 vuotta jos tuuri käy. Todennäköisyys sille että on elossa, on syntynyt muttei vielä kuollut, on naurettavan pieni. Yhtä hyvin voitaisiin olla tiedottomia.

Aika jonka olemme elossa on korvaamatonta. Hetki jolloin kävelet sateessa, odotat ruuhkabussia tai ihailet auringonlaskua. Havannoijalle se on koko maailma. Ajatus ja hetkessä eläminen siinä on tärkeintä. Kontrasti elämisen ja kuoleman, ajatuksen ja olemattomuuden välillä on loppujen lopuksi niin suuri.

On äärimmäisen epätodennäköistä että kirjoitan viestiä ja että on joku joka lukee ja on samassa hetkessä, ymmärtää kirjoittamani. Sille että on olemassa interaktio jossa joku ehkä jatkaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
Kosh
Naukkasin myös hieman punkkua, mitä luultavasti kadun huomenna.No kadutko?

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Aweb
Kosh
Naukkasin myös hieman punkkua, mitä luultavasti kadun huomenna.No kadutko?En katunut. Se kuului hetkeeni. Enemmän kaduin sen lopun pullon kumoamista heti perään. Lähtö aamulla klo 9.00 metsätöihin olisi voinut sujua pehmeämminkin.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
syytinki
asdf
Niin mutta BB-Henna teettää uuden leuan Virossa.

Mites se vanha leuka sitten.

Onko kaupan.
Se on kumminkin niitä hamsteriluonteisia, jotka jemmaavat kaiken vanhan romun kirjahyllyn päälle, kaappeihin, vintille, autotalleihin ja aittoihin. Jos vaikka joskus vielä tarvitsisi.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Päivä ja hetki kerrallaan.
Juuri nyt olen tyytyväinen, että sain halottua kaatamani ja pätkimäni puut ja vielä kirveellä eikä millään klapintekokoneella.

Ulkona touhutessa kiteytyi ihmiselämän tarkoitus kristalinkirkkaana: -Olla sääskien syötävänä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat