Seuraa 
Viestejä45973

Rahalle ahneet pitelevät yhteiskunnallisen kehityksen ohjia. On luotu tarve normitukselle, jonka mukaisesti oikeuskäytännön eri asteissa suositaan näitä lahjakkuuksia.

Pitäisikö ahneutta, häikäilemättömyyttä ja kieroutta alkaa pitää lahjakkuuksina muiden lahjakkuuksien lisänä? - Mitä ahneempi sotaisampi ja kierompi ihminen - sitä lahjakkaampi mahdollistaja hän on melkein mihin vaan.

Herättääkö jokin tietty tilanne tai asiainjärjestys ihmisistä esiin kyltymättömän ja sotaisen pedon, joka jokaisessa on nukkuvana?

Itse olen voinut saada huonoja vaikutteita lapsuuteni naapurustosta. Siellä oli sängyn kohdalla seinällä suuritöinen muliinilangalla kirjottu seinävaate, jossa luki "Rukoile ja tee työtä".
Ihmettelenpä, tällainenko hampaaton vaate riitti torjumaan itsestä pois sen millä keksitään keinoja tapella kieroja vastaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5448

Rukoile ja tee työtä: se on hallitsijoiden viesti alamaisille. Uskonnolla hallitaan ja työnteon glorifioimisella taataan verotulot.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Täällä yksinvaltias kouluttaa ja nopeasti ovat kaksi muutakin oppineet käyttäytymään hallitsijan tavoin.
Koska he päivänselvästi provosoivat, on tullut mieleen, että heidän takanaan olisi muitakin voimia, jotka eivät näytä naamaansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat