Seuraa 
Viestejä45973
Tyytymättömyys hallitukseen on kasvanut

22.6.2009 13:53

Helsingin Sanomat

Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) hallitukseen tyytyväisten määrä on vähentynyt kevään aikana.

Helsingin Sanomien Suomen Gallupilla teettämän mielipidetutkimuksen mukaan melko hyvän tai erittäin hyvän arvosanan antaa hallitukselle 63 prosenttia väestöstä. Joulukuussa hyvän arvosanan antoi vielä 71 prosenttia.

Erittäin hyvien arvosanojen osuus on kaventunut kolmesta prosentista kahteen.

Huonon arvosanan antajien määrä on lisääntynyt. Joulukuussa melko tai erittäin huonon arvosanan antoi hallitukselle 25 prosenttia, kun kesäkuussa tyytymättömiä oli 32 prosenttia.

Hallituspuolueista huonoimman arvosanan saa keskusta. Viime joulukuussa keskustalle antoi melko hyvän tai erittäin hyvän arvosanan 52 prosenttia, ja kesäkuussa enää 44 prosenttia. Melko huonon tai erittäin huonon arvosanan antoi keskustalle joulukuussa 38 prosenttia ja kesäkuussa 47 prosenttia väestöstä.

Kokoomukselle hyvän arvosanan antoi joulukuussa 64 prosenttia ja kesäkuussa 60 prosenttia. Huonon arvosanan antoi kokoomukselle joulukuussa 26 prosenttia. Melko huonon ja erittäin huonon arvosanan kokoomukselle antavien osuus oli kasvanut kesäkuussa 31 prosenttiin.


http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/T ... 5247093602

Syksyllä tutkimusten mukaan n. 70% ihmisistä ei tiennyt mitä puolueita hallituksessa oli. Nyt nämä samat ihmiset ovat nähtävästi kuitenkin tyytyväisiä hallitukseen. Oi tätä ihmisten typeryyttä!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Fortum, optiot, verokevennykset, valtava velanotto, poliisille lisää oikeuksia, tiukentunut aselaki, internetsensuuri, yksityistäminen ja yleinen televisiovero. Ihme että hallitus edes voi tehdä tällaisia päätöksiä, nyt kun tulevaisuudessa hoitosuhde vain heikkenee ja kaikkien pitäisi vain tiukentaa vyötään ja hyvinvointipalvelut on vaakalaudalla. Huomaa nyt 80-luvulla nuoruuttaan eläneiden innostuneen äänestämään ja politikoimaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat