Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kävin kummitytön kanssa kaupoilla. Hintatietoisena naisena tutkiskeli "normaalihintoja" ja etsi tuotteita joissa on suuri alennus.

Hän on siis mennyt täysin kapitalistien huijattavaksi.

Miten sä?

Kommentit (11)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Jos tarvitsen vaikka tuoremehua yhden litran ja kilpaileva merkki on alennuksessa, ostan alemerkkiä. Jos alennus on "kaksi yhden hinnalla" -tyyppinen paljousalennus, en osta kuitenkaan kuin tarvitsemani määrän.

Kapitalistina minua eivät toiset kapitalistit kuseta!

Hämmentää.

Perustin pojan nimiin toiminimen. Saan tilattua Alkon pullot suoraan kotiin. Maksaa 15 euroa, mikä on vähemmän kuin edestakainen taksimatka.

Kuljetushinnat pääkaupunkiseudulla ja Oulun alueella
(Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen. Sis. arvonlisäveron 22 %)

Laatikkomäärä Hinta €
1–2...................15,00

Alko kuljetuspalvelu

kaiketikenties
Seuraa 
Viestejä629
Liittynyt4.10.2008

Tuosta puuttuu vielá hinta-laatu vaihtoehto. Tai sitá ainakin jñáin kaipaamaan ja en siksi laittanut ruksia mihinkáán vaihto-ehtoon.

Vuosien varrella minusta on kehittynyt aika omalaatuinen ostaja. Tárkein ostoksia tehdessá on tuoteselostuksen lukeminen. Eihán niitá aina tarvi lukea kun oppii tutut ja turvalliset tuotteet. Uusia kokeilen, jos tuoteselostus tyydyttáá. Pannassa on moni tuotemerkki ja multinationalistinen moderni riistokolhoosi. Samaten tiedot epáselvistá ja-tai valheellisista tutkimustuloksista ja raporteista tuotevalmistelussa ym outoa johtaa pienten tutkimusten jálkeen joko absolutioon tai sitten pannaan. Mc Donalds, Coca Cola company, Sarah Lee, Danone, Krafts, Bimbo, suurin osa láákefirmoistajne kuuluu kaikkki táhán ryhmáán. Kaupan hyllyillá eutomaattisesti ohitan ne, ja naureskelen mainoksille ja ihmisille jotka ne maksaa.

Ja se hinta...
n tietysti tárkeá. Mieluummin kuitenkin ostan sitá parempaa ellei hinta-laatusuhde ole aivan álytón. Yleensá náin káy juuri noiden muotimerkkien suhteen.

Silkkaa kapìtalismin ruokintaa.

Puedes imaginar un mundo sin música............

Ostan sitä mitä tarvitsen elämiseeni ja harrastuksiini enkä muuta, tarjoukset eivät juuri vaikuta asiaan. Ruuan suhteen valitsen sitä, mikä maistuu minulle parhaiten, vaikka olisikin muutaman sentin kilpailijaansa kalliimpi.

Tietysti silloin, kun on kyseessä suurempi investointi (esim. tietokone), tarjouksia tulee kyllä tarkasteltua. Suurissa ostoksissa tulee miettiä sitäkin, kannattaako köyhän ostaa halpaa ja huonoa.

Lektu-Elli
Perustin pojan nimiin toiminimen.
Pöytälaatikkofirmalla saa kerättyä aina jotain pikkuetuja. Itse nautin pikkupomona esiintymisestä jo pelkästään jakaessani käyntikorttejani. Saa myös parempaa palvelua liikkeessä kuin yksityisasiakkaana liikkuessa.

Mutta mutta, pöhköt suomalaiset ovat siis nyt tottuneet hakemaan lamaa ruokkivaa tarjoustavaraa. Miten saatais trendi kääntymään? Olisiko laatu se tekijä, jolla porukat saatais takaisin hirmukatteella myytäviin tavaroihin? Jos ei kauppa saa katetta, asparaukat ei saa tiliä.

Harva ajattelee oman kylän kivijalkamyymälän tradenomien tulevaisuutta tilatessaan pohjahinnoin suoraan Eurooppaantuojalta Saksasta.

Kaiken sen vähäise / Kaiken sen paljon jonka saan käyttötililleni käytän.

Niin...

Onko sillä sitten yhtään niin haileeta minin sen noin niinkuin kohtuudella käytän... jos en tee sillä rikoksia ihmisyyttä enkä kansakuntia kohtaan.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005

Useimmissa tuotteissa ostan keskihintaisen. Halvin on usein sekundaa ja kallein ylihinnoiteltua merkkituotetta. Tämä pätee etenkin vaatteisiin.

Ruoka on niin tärkeää että ostan yleensä parasta laatua hinnasta välittämättä, joskin peruselintarvikkeiden joukosta enkä mitään kaviaareja. Sesonkituotteita tietysti eli silloin kun ruoka on halvimmillaan ja parhaimmillaan.

Elektroniikassa etsin netistä hintavertailuja ja haen tai tilaan haluamastani tuotteesta halvimman kappaleen, koska tuotehan on sama.

Alennusten perässä en juokse. Niiden kyttäämiseen menee arvokasta vapaa-aikaa.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007

En ole juurikaan merkkiuskollinen. Ostan halpaa, mutta kuitenkin laadukasta.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Vatkain
Jos tarvitsen vaikka tuoremehua yhden litran ja kilpaileva merkki on alennuksessa, ostan alemerkkiä. Jos alennus on "kaksi yhden hinnalla" -tyyppinen paljousalennus, en osta kuitenkaan kuin tarvitsemani määrän.

Kapitalistina minua eivät toiset kapitalistit kuseta!
Ostimme vaimoni kanssa aikaisemmin ruokakaupoista tarjoustuotteita, mutta mielemme muuttui kun lasten koulun terveydenhoitaja/ravitsemusterapeutti kielsi ostamasta epäterveellisiä alennus-elintarvikkeita.

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007

Riippuu tavarasta. Jotain ruokatarvikkeita ostan halvemman hinnan mkaan, en kuitenkaan havinta, mutta esimerkiksi vaatteissa, kalusteissa ja työkaluissa halpa hinta tulee kalliimmaksi. Kotieelektroniikassa halpa tuote voi olla hyväkin, koska elektroniikkatellisuus käyttää vakiokomponentteja. Mekaaninen kestävyys kannattaa testata esimerkiksi tiputtamalla vastaava tuote noin metrin korkeudelta kaupan lattialle ennen ostopäätöstä.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Useimmiten muoti on niin rumaa että on aivan sama maksaako niistä öklötyksistä vähän vai paljon. Mutta halvimmallahan tietysti pääsee kun ei osta ollenkaan. Jotkut vaatteistani ovat 20 v vanhoja, eivätkä siltikään ole hajoamistilassa. Kirpputoreilta en enää juurikaan lumppuja ostele, sillä niiden hinta/laatu-suhde on aivan surkea (mahdottomia hintoja nykyään).

Ruoasta tulee aina lopulta suolissa paskaa, että ei siihenkään viitsi kauheasti rahaa änkeä. En osta kovin usein tarjoustuotteita, koska ne ovat aina sellaisia superhyperhirmupläjäyksiä että ne eivät edes mahdu mihinkään, ja mitään sokerilitkuja eli ns. limsaa en edes juo, enkä kahviakaan. Itseasiassa en juuri mehujakaan, koska ne on kuitenkin myrkytetty sokerilla. Tavanomaisin hyödyntämäni tarjous kai koskenee jogurttia tms. Vähähiilarinen tai edes viljaton ruokavalio vaatii ylläpysyäkseen aika monenkin halvimman hömpötyksen välttämistä!

Kirjafanina pitäisi kai jaksaa maksaa kirjoittajille kunnolla, mutta valitettavasti en ostele ollenkaan suomenkielistä kirjallisuutta, en siis edes alesta. Ostan ulkomailta kääntämättömiä kirjoja jotka kuitenkin ovat oikeasti sitä lajiketta mistä olen kiinnostunut.

Cd:t tulee ostettua ulkomailta juuri hinnan vuoksi, dvd:t ostan Suomesta jos ovat tarjouksessa. Blu-rayhin en aio lähivuosina törsätä! (Nehän ovat olevinaan se laadukkaampi versio josta pitäisi maksaa enemmän.)

En osta normaalihintaista jos ei ole pakko. Sanotaan näin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat