Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

"Sieluja myydään Euroopan Unionissa"
[size=85:xclt0ngv]Latvialaisfirma vaatii asiakkaan sielun lainan vakuudeksi
Tiistai 23.6.2009 klo 13.01

Pikalainoja tarjoavan yrityksen sopimusehdoista löytyy outo pykälä.

Riikassa toimiva Kontora-yritys tarjoaa täysi-ikäisille asiakkailleen 60-600 euron suuruisia lainoja. Lainasummalle kertyy korkoa prosentti päivässä, ja takaisinmaksuaika on enintään 90 päivää.

Tässä ei ole mitään ihmeellistä, mutta yrityksen lainasopimuksiin on painettu kummallinen ehto, Russia Today -uutiskanava kertoo.

Sopimuspaperissa todetaan, että lainan vakuutena toimii "asiakkaan aineeton olemus, nimittäin hänen kuolematon sielunsa". Sopimuksen mukaan sielu pysyy Kontoran omistuksessa kunnes lainan viimeinenkin sentti on maksettu takaisin.

- Bisnes on bisnestä. Annamme ihmisille selvää rahaa. Jos asiakas arvostaa sieluaan, hän taatusti maksaa lainan takaisin. Mielestäni tämä on täysin reilua, Kontoran edustaja totesi nimettömänä latvialaisen Vesti Segodnya -lehden haastattelussa.

Silminnäkijöiden mukaan ihmisiä on kertynyt lainayrityksen edustalle jonoksi asti.

STEFAN LEPPÄNEN
stefan.leppanen@iltalehti.fi[/size:xclt0ngv]

"Suomi jatkaa yhteistyötä Saatanan kanssa"[size=85:xclt0ngv]
Suomi tuomitsee Iranin väkivallan
Tiistai 23.6.2009 klo 12.02

Suomi tuomitsee Iranin viranomaisten väkivallanteot.

Ulkoministeri Alexander Stubb (kok) ilmoitti Suomen kannan tavatessaan tiistaina Iranin Suomen-suurlähettilään Reza Nazaraharim. Suurlähettiläs oli kutsuttu ulkoministeriöön kuultavaksi Iranin presidentinvaalien jälkeisen tilanteen vuoksi. Ulkoministeriö tiedotti tapaamisesta tiistaina iltapäivällä.

Stubb vetosi tilanteen rauhanomaisen ratkaisun sekä sanan- ja mielipiteenvapauden puolesta. Lisäksi hän kehotti Irania vapauttamaan vangitut oppositiojohtajat. Niin ikään hän kehotti Irania laskemaan presidentinvaalien äänet uudelleen vaalitulosta kohtaan maassa esitettyjen epäilysten selvittämiseksi.

Vaaleja seuranneissa mielenosoituksissa on kuollut useita ihmisiä ja satoja on pidätetty. Iran on syyttänyt EU-maita levottomuuksien lietsomisesta.

STT[/size:xclt0ngv]

"Nato "no se saatanan armeija"" [size=85:xclt0ngv](lyhennetty)[/size:xclt0ngv]
Nato kollektivismin kaatajana
[size=85:xclt0ngv]22.6.2009 12.36 | Leena Hietanen | Yleinen

"Naton turvaaman maailman arvot paljastuvat selkeästi sen uuden, tanskalaisen pääsihteerin, Andres Fogh Rasmussenin pojan, Henrik Fogh Rasmussenin kulutusyhteiskunnan ylityksestä."

"Rasmussen katsoo, että amerikkalainen onnen tavoittelu, jossa materialismi ja kuluttaminen ovat tarvehierarkiassa heti elämän ja vapauden jälkeen, tuottaa tyytyväisempiä ihmisiä kuin skandinaavinen elämäntapa."

"Amerikkalaisen ajattelutavan mukaan onnen tavoittelussa oleellista on ostaminen ja omistaminen."

"Hänestä on hienoa, että litran maito- ja tuoremehupurkit ovat korvautuneet neljän litran purkeilla."

"Amerikkalaisen elämäntavan samaistaminen demokratiaan alkaa näkyä parhaillaan esimerkiksi Iranissa. Vaalitulosta ei voida hyväksyä, koska presidentin vaalin ratkaisseet maalaiset ja köyhät eivät edusta tätä amerikkalaista unelmaa, koulutettua, materiaalisesta hyvinvoinnista nauttivaa kaupunkilaista individualistia."

"Tiedämme jo nyt, miten tuhannen vuoden päästä historia kirjoitetaan. Suurin rikollinen maailmassa on ollut amerikkalainen elämäntapa, joka söi tulevien sukupolvienkin hiilijalanjäljet."

"Nato-isän pojan USA-intoilua täältä: http://www.magasinetneo.se/tidigare-nummer/nr-5-2008/FoghRasmussen.pdf[/...

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Kommentit (6)

Epic
Seuraa 
Viestejä2174
Liittynyt16.5.2009

Olisit nyt laittanut kolmannenkin vaihtoehdon. "sen lauluja laulat kenen leipää syöt". Eli seison mieluiten ihan omilla jaloillani ja noijailen sinne mikä kulloinkin sattuu hyödyttämään.

Nyt kävi näin.

Naksuttaja
Seuraa 
Viestejä1324
Liittynyt1.11.2008

Ei mitään hajua, mitä tällä ketjulla haetaan, mutta voittaa mennen tullen mamut ja netti-marplet...

Sen johdosta myönnetään

"Hetkinen, voinko kirjoittaa tuon muistiin?" Arthur kysyi innoissaan ja etsi kynää taskustaan.
"Se on saatavilla lentoasemalla", vanhus sanoi. "Tätä on siellä telinekaupalla."
(Adams: Enimmäkseen harmiton)

Toope
Seuraa 
Viestejä24861
Liittynyt23.7.2006

Itse yritin aikoinaan opiskeluaikoinani myydä sieluani parista tuopista, kukaan ei ikävä kyllä ostanut. Muistaakseni minulle tarjottiin kuitenkin pari tuoppia säälistä.

Sellaisia nuoruusmuistoja...

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat