Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/van ... 08144.html

[size=150:1fjmmx7s]Vanun Minkkistä uhattiin polttouunilla [/size:1fjmmx7s]

Urjalassa perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokkaana ollut Rami Sipilä uhkasi Vasemmistonuorten varapuheenjohtajaa Minna Minkkistä polttouunilla. Yhteisöpalvelu Facebookissa juhannuksen aikaan käydyssä väittelyssä Sipilä kirjoitti seuraavaa:

”Toivon sydämmestäni että krakovan läheisyydessä olevalla upeella leirillä laitettas uunit lämpiin sua ja kaikkia muita isänmaan pettureita varten! sieg heil.”
http://www.kansanuutiset.fi/scripts/edo ... ected=7219

Keskustele artikkelista
Rami Sipilä Tänään klo 15.19

Missä vaiheessa uhkailin?
mielestäni toivoin että uunit laitettas päälle en missään vaiheessa sanonut niitä laittavani että jos nyt vaan lukisitte tekstin kokonasuudessaan ennen kun rupeette pieniä päitänne asialla vaivaan... ja mielestäni on hienoa että suomessa on joukko ihmisiä ketkä uskaltaa ihannoida Adolf Hitleriä ja natseja koska ilman heidän apuaan ja veteraanejemme yhteishenkeä olisimme ryssien vallan alla mikä kyllä onkin kommareitten tarkotus.... Mannerheim ja Ryti kääntyis haudassaan kun näkis miten ihannoitte kommareita. Sieg Heil !
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 3757&comme

http://img19.imageshack.us/img19/1074/s ... natsit.png

Sivut

Kommentit (229)

Heikko sensuuri tuolla Feissarissa. Feissari siksi boikottiin. Samoin kaikki ihmiset, jotka käyttävät moista offline-sosiaalista mediaa. Irkki on taivas.

"Nahkatakkinen kaveri haukkui minua nakkikiskalla pitkätukkahomoksi..." - voi yhyy ja huoh.

Ja mikä tämä fasisti tässä yhteydessä oikein on?

rosewater
Seuraa 
Viestejä1231
Liittynyt1.4.2007

Kuka on Rami Sipilä? Entä Minna Minkkinen? Onko Sipilän Facebook-saitti jokin merkittäväkin foorumi?

"between the click of the light; and the start; of a dream"

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

Fasismi nostaa päätään perusSSuomalaisten puolueesta. Tämä oli tiedossa:

"Perussuomalaisten Timo Soini himoitsee valtaa ja yrittää tyydyttää himoaan värväämällä riveihinsä nuoria fanaattisia rasisteja. Tarkoitus on kiihottaa kansaa äänestämään perussuomalaisia. Kysyttäessä Soini kiistää vain oman rasisminsa, muttei tee mitään puolueensa riveistä tapahtuvan rasistisen kansankiihottamisen estämiseksi." lähde: http://www.vunet.org/kolumnit/totuus_timo_soinista-296.html

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

HooFoo
Seuraa 
Viestejä813
Liittynyt30.9.2006

Isänmaan (ja perussuomalaisten) toivo Sipilä moittii muita isänmaan pettureiksi tehden historiallisia saksalaistervehdyksiä itsemurhan tehneelle luonnevikaiselle itävaltalaiselle, joka Stalinin kanssa Eurooppaa jakaessaan tuli luvanneeksi Suomen Stalinille ja tuli aloittaneeksi sodan, jonka seurauksena kuoli noin 60 miljoonaa ihmistä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Toinen_maa ... seuraukset

Molotov-Ribbentrop -sopimus, salainen lisäpöytäkirja
http://fi.wikisource.org/wiki/Molotov-R ... C3%A4kirja

Ps. Kykeneekö kukaan havaitsemaan minkäänlaista ironiaa?

Vaalimatematiikkaa: Jos et äänestä, niin äänestät sitä jota eniten vastustat.
Kopiointi + muuntelu + valinta => universaali evoluutio
Reality, not faith, has still the best resolution and interface

Sipilä on nostattanut porua Facebookissa aiemminkin. Helsingin Sanomat kertoi Sipilän olleen runsaasti julkisuutta saaneen ”Autetaan somali-ystävämme takaisin kotiin” -ryhmän takana. Sen lisäksi Teuvo Loman teki rikosilmoituksen Sipilän perustamasta ”Hakataan Teuvo heteroksi” -ryhmästä.http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/64147-v ... tuttu-nimi

Sipilän tilanne alkaa nyt olla pikkuhiljaa Seppo Lehdon tasolla. Ei siis jää enää juurikaan harkinnanvaraa tuomion ankaruuden suhteen. Hyvin surullista.

Mummo
Uhkauksista on tehty rikosilmoitus, kertoo Helsingin Sanomat:
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/P ... 65?ref=rssTämä voi jo olla perussuomalaisille ja Soinillekin kohtalokasta, sillä eduskuntavaalit eivät enää ole kovin kaukana.

Jos Soini ei selvin sanoin sanoudu irti kyseisestä naisten pelottelijasta, niin puolue leimaantuu pysyvästi äärioikeistoon, mikä ei kovin kaukana totuudesta olekaan.

"Perussuomalaisten varavaltuutettu uhkaili vastustajaa keskitysleirillä "

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006
Mummo
Uhkauksista on tehty rikosilmoitus, kertoo Helsingin Sanomat:
http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/P ... 65?ref=rss

HS kirjoitti:
Sanasota alkoi Minkkinen kommentoitua ystävänsä sivulla olevaa valokuvaa, jossa Sipilä ja kahdeksan muuta kaljupäistä nuorta miestä tekee kameralle natsitervehdystä.Sipilä ylsi viime lokakuun kuntavaaleissa perussuomalaisten listalta varasijalle kahdeksan äänen potilla.

Liekö yhteiskuvassa olleet Sipilän kaverit äänestäneet häntä ja onko joku joukosta mahdollisesti petollisesti äänestänyt jotain muuta ehdokasta, mikäli Sipiläkin on äänestänyt itseään, kuten tämän tapaisissa äänestyksissä on usein tapana?

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Halla-ahon kannattajia nuo nuoret intellektuellit taitavat olla:

"Natsit Halla-ahon tukijoukoissa
By nalkakorpi

Mediassa rotu-tohtori Jussi Halla-aho on päässyt helpolla. Nälkäkorvessa ihmetellään miksei Halla-aholta kysytä natsi-kannattajista. Kuinka fanaattinen natsirasisti voisi kannattaa ketään joka ei täytä natsin vaatimuksia rotupuhtaasta Suomen-maasta?

Halla-ahoa kannattaa Esa Taberman, Robespierre, Suomen Sisun perustaja-jäsen, joka listisi ensin ne suomalaiset jotka eivät ole natseja ja sitten neekerit, heikot ja muslimit.

Halla-ahoa kannattaa suohirviöksi ja kansallis-sosialistiksi itseään tituleeraava Jari “Catilina” Havela, rotuhörhö nettiräyhääjä.

Halla-ahoa kannattaa Suomen-Sisua, Perussuomalaisten vihaamista, luontoa ja rotuhörhöilyä harrastava perheenisä Jukka Aakula, joka pitää Kansankokonaisuus-blogia, joka piti Edelweis-salanimellä Rotuerot-blogia ja joka on oikeudessa vastannut rasistisista kirjoituksistaan Suomen-lain edessä. Syyllinen.

Halla-ahoa kannattaa Perussuomalaisia vihaava, rotuhörhöilyä harrastava Mikko Ellilä, joka on kansainvälisesti tuomittu Yhteiskunta muodostuu ihmisistä –blogista ja joka on tuomittu sakkorangaistukseen samasta blogista myös Suomen-lain edessä. Syyllinen.

Halla-ahoa kannattaa Seppo Lehto, joka on koko kansan tuntema fanaattinen uusnatsi ja joka on tuomittu oikeudessa rasistisista rikoksista. Syyllinen.

Halla-ahoa kannattaa Tommi Soina, joka kuuluu Feispuukissa rasistiseen natsiskin-head-ryhmittymään ja joka kirjoittelee netissä tämmöisiä:..."

Näin Johannes Nälkäkorpi blogissaan.

Edit: luettavuuden parantamiseksi boldasin nimet

Näissä jutuissa alkaa mopo keulimaan näköjään kaikilla osapuolilla, miten uhkaillaan keskitysleirillä? Miten tuon natsijampan heitto käy uhkauksesta, onko se uhkaus jos sanoo toivovansa että ufomiehet tulisivat ja ampuisivat sädepyssyillään jonkun kuoliaaksi? Riidat riitoina, mutta nämä kaikenmaailman uhkausvenkoilut ja kunnianloukkausvenkoilut ovat jo oikeausjärjestelmämme väärinkäyttöä. Kohta pitää olla tarhaikäisilläkin lakimiehet mukana hiekkalaatikoilla, ettei vaan Tero-Petteri kutsu Liisa-Anselmiinaa "ihan tyhmäksi" ja uhkaa heittää hiekalla.

Pitihän se Halla-ahokin jonkun ignorantin sotkea tähän mukaan.

Sipilän kaltaisen tyypin pääsy politiikkaan Perussuomalaisten riveissä on epäilemättä virhe, joka pitää pikimmiten korjata.

Muut persupoliitikot ovat yhtä paljon vastuussa Sipilästä kuin demarit Juha Turusesta.

HMV
Pitihän se Halla-ahokin jonkun ignorantin sotkea tähän mukaan.

Sipilän kaltaisen tyypin pääsy politiikkaan Perussuomalaisten riveissä on epäilemättä virhe, joka pitää pikimmiten korjata.

Muut persupoliitikot ovat yhtä paljon vastuussa Sipilästä kuin demarit Juha Turusesta.
Jaajaa, kun kuukkelilla haki, niin Jussi Halla-aho muinekin ihalijoineen pompahti esiin. Valitaa Googlelle.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat