Seuraa 
Viestejä1521

Miksi sinulla on tylsää? Vai onko? Jos on, niin miksi elämässä ei ole hohtoa?

Ympäristö sisältää niin paljon visuaalista hienoutta. Lehdet ovat täynnä upeita kuvia, netti, tuotteet... Mikä enää vaikuttaa? Kaikki tuntuu yhdentekevältä. Valokuvat jne.

Sitten on musiikkia, joka on korvia hivelevää. Elokuvia, joissa tapahtuu. Miehiä varten netistä löytyy helposti erotiikkaa. Mikäs muu kiinnostaa niin? Varmaan naisillekin jotain tarjontaa on. ...

Millasia kokemuksia teillä on on tämän asian suhteen? Tuntuuko kaikki edelleen tuoreen raikkaalta? Voisiko elämään tuoda enemmän sisältöä vähemmällä? Onko joku kokeillut?

Miten saada elämään merkityksellisyyttä? Ehkä kaikki loistaa kun päälinjat ovat kunnossa? On ihmissuhteita jne...

Milloin tulisi huolestua? Onko sinulla jännää? Miten olet onnistunut säilyttämään otteen?

Juha Myllärinen, Lappeenranta

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Minusta nykymaailmassa on vikana se, että yritämme niin helvetisti hankkia keinotekoisia elämyksiä, että maailma jää meiltä kokematta. Riittää kun katsoo ulos ikkunasta - siinä on kaikki ja enempää ei tarvita.

Rakkaudessa on aina pala melankoliaa, pelkoa siitä että menettää ja epäonnistuu. Sama pätee kaikkiin kokemuksiin. Nykyään kaikki on nopeaa, hienoa ja krominkiiltoista. Hauskaa on hetken mutta mitään ei jää käteen. Parhaimmat jutut (esim musiikissa) ei ole niitä kiillotelluimpia, täydellisyyksiä vaan niitä jotka repii sieluun aukkoja. Taiteessa täytyy olla ripaus tuskaa jotta se voisi herättää mitään.
Mieti vaikka ystäviäsi; miksi olet heidän kanssaan. Ei siksi että he olisivat älykkäitä, menestyneitä tai kovia tyyppejä. Siksi että he ovat olleet rinnallasi kaikissa iloissa ja murheissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hugleikur Dagssonia lainatakseni: "Rakkautta ei ole...tunteet ovat vain hermoimpulsseja neuronien synapseissa"

Vakavasti puhuen lähde ulos ja katsele luontoa. Mene vaikka kallion reunalle istumaan ja ole vain paikallasi. Mitään muuta ei tarvita.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat