Seuraa 
Viestejä9534

Suomalaista maahanmuuttokeskustelua on varjostanut 1990-luvulta lähtien muukalaisvihamielisten - etten sanoisi rasistien - umpimielinen ja kieroutunut asenne auttajiaan kohtaan. Nämä ilmeisesti impotenssin kyynistämät sovinistit purkavat lehtien palstoilla ja blogeissaan omien epäonnistumistensa aiheuttamaa katkeruutta muiden maiden kansalaisia kohtaan.

Eräskin Hesan kaupunginvaltuutettu on tietävinään, että maahanmuuttajat ovat inhottavia, laiskoja ja väkivaltaisia. Häneltä tuntuvat jääneen koulun historiantunnit väliin, sillä hän ei ilmeisesti tiedä, että suurin maahanmuuttajaryhmämme ovat ruotsalaiset.

Monenko ruotsalaisen hän on nähnyt raiskaavan Kaisaniemen puistossa naisia? On ilmeisesti jäänyt huomaamatta lehtiuutinen, jossa kerrottiin seitsenhenkisen poikajoukon ryöstäneen, hakanneen ja raiskanneen tytön. Tuossa uutisessa mainittiin, että raiskaajiksi epäillään Suomen kansalaisia.

Alhainen motiivi on sälyttää suomalaisten rikokset ruotsalaisten ja joidenkin Stockmannin edessä soittavien, hilpeiden machupicchu-muusikoiden syyksi.

Jos kulttuurityhjiössä elävät mörrimöykyt vaivautuisivat opiskelemaan muitakin kieliä kuin jengislangia ja muutamia saksankielisiä fraaseja, he voisivat lukea historiaa monikulttuurisilla kielillä ja saattaisivat huomata, että me suomalaisetkin olemme maahanmuuttajia Ruotsin maalla.

Olen asunut 1960-luvulla ihanassa kansankodissa Ruotsissa. Siellä ei kenellekään tullut mieleen vihata toisin uskovia tai juutalaisia eikä sorruttu poliittisiin mellakoihin. Ruotsissa tällaista ei ole tarvinnut koskaan tapahtua, koska siellä on aina osattu keskustella. Tuolloinkin vain me suomalaiset siirtolaiset pilasimme ruotsalaisen sopuisuuden ryypiskelemällä ja tappelemalla Slussenilla.

Ottaen huomioon maineemme Ruotsissa ei ole suinkaan ihme, että meillä on ongelma itsetuntomme kanssa jopa täällä koto-Suomessa. Meidän on vaikea hyväksyä sitä, että maahanmuuttajat ovat rikkaus ja he ovat tulleet pelastamaan Suomi-laivan tuholta.

Haluaisin sanoa ennakkoluuloisille ulkomaalaiskriittisille, että ei teidän tarvitse pelätä, jos terveyskeskuksessa teitä tervehtii musta lääkäri. Ei hän teitä syö. Itsekin olen käynyt kiinalaisessa ravintolassa aina Helsingissä käydessäni, eikä minua ole koskaan kukaan raiskannut.

Miten maahanmuuttajat voisivat olla uhka Suomen taloudelle, sillä hehän tuottavat niitä veromarkkoja?

Jokainen voi ottaa jo nyt rohkean askeleen kohti monikulttuurisuutta, joka on kuitenkin väistämättä edessämme. Voi aloittaa vaikkapa kirjeenvaihtoon jonkun tummaihoisen kanssa tai kutsumalla pesutuvasta tutun ulkomaalaisen perheenäidin vaikkapa yömyssylle.

Pirkko Lahdenpää Vaasa

http://www.pohjalainen.fi/Article.jsp?article=429101

Kirjoitus on Hommafoorumin kilpailun voittaja.

http://hommaforum.org/index.php/topic,3141.0.html

-

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

On tuo Hommafoorumi jännä. Kirjoittavat pää märkänä omia kärjistyksiään HS.fi:n keskusteluun ja heti perään pistävät linkkiä että "katsokaa mitä jotkut kirjoittaa tuonne ihan tosissaan vähän pällejä niinq"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jotuni
Seuraa 
Viestejä9534
epistomon
Hyvät naurut on saatu noilta sivuilta.Totta.

En lukenut kaikkia kirjoituksia, mutta idea on hauska ja voittajasta muutamat hyvät naurut.

-

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat