Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Katso ensin nämä videot!

1. Zeitgeist the movie

http://video.google.com/videoplay?docid ... enkielinen

2. Zeitgeist Addendum

http://video.google.com/videoplay?docid ... 3495&hl=fi

9/11 terrori-iskut

median sepostus on hyvin täynnä lukuisia ja aika pahoja aukkoja, jotka paljastavat koko salaliiton suoralta kädeltä jos vain yhtään jaksaa tutkia ja onkin selvää että ei tällaisen näin laajamittaisen terrori-iskun toteuttaminen voi onnistua keneltäkään taholta ilman savuavia todisteita (smoking gun) ja 9/11:ssä se on täysin WTC 7 tornin tapaus. Missä WTC7 tornin sortuminen ilmoitettiin BBC-televisikanavalla, kun kyseinen pilvenpiirtäjä oli vielä pystyssä tv-toimittajan taustalla. Mutta pian BBC:lle tuli tieto, että kyseinen uutinen raportoitiin liian varhain ja suora live-yhteys mystisesti katkeaakin New Yorkiin. Kyseinen video on nähtävissä allaolevassa Youtubepätkässä.

Katso!

http://www.youtube.com/watch?v=6mxFRigY ... r_embedded

Totuus Iranin mellakoista

Iranissa viime viikkoina käynnissä olleet mellakat ovat olleet tiiviisti esillä mediassa. Mutta kuka nämä mellakat on oikeasti aiheuttanut, sillä kyse ei ole mistään muusta kuin ulkopuolelta johdetusta vallankumousyrityksestä jota USA:sta käsin olevat tahot ovat parhaillaan yrittämässä suorittaa.

Venezuelassa he eivät onnistuneet sitä toteuttamaan 2000-luvun alussa, vaikka kuinka yrittivät. Koska Hugo Chavezilla oli kuitenkin niin paljon kannattajia maassaan. Silloinkin hyödynnettiin samaa kuin parhaillaan Iranissa, että kadulle myös maksetaan mielenosoittajia mellakoimaan ja Venezuelassa se yritettiin saada näyttämään vallankumoukselta kun televisiosta saatiin näkymään n. 2000 ihmisen mellakointi Venezuelan pääkaupungissa.

Syyhän tähän Venezuelan vallankumouksen toteuttamiseen oli täysin selvä. Silla kyseinen maa ei ole vieläkään suostunut yksityistämään öljyvarojaan ja päästämään maahansa monikansallisia ja ahneita öljy-yhtiöitä.

Mutta täytyy nyt kuitenkin sen verran sanoa tästä Iranista että ollaan siellä jo aiemmin onnistuttu Amerikkalaisvoimin toteuttamaan vallankumous vuonna 1979 ja se toteutettiin täysin TALOUSPALKKAMURHAAJA (ECONOMIC HITMAN)
Toimesta joka oli ennen tuota epäonnistunut neuvotteluissaan.

Zeitgeist Addendumissa selitetty miten Talouspalkkamurhaajat toimivat!

Iranin ydinohjelma

Iranin ydinohjelma on luonut kitkaa maan kansainvälisissä suhteissa. Yhdysvallat syyttää Irania uraanin rikastamisesta ydinasetta varten, koska Iran ei ole yksityistänyt öljyvarojansa monikansallisille Amerikkalaishallinnoisille öljy-yhtiöille. Pitää tämä paketoida jonkun propagandan sisään ja näin on syntynyt tämä klassinen USA:n ja Illuminatin harjoittama "joukkotuhoaseet" propaganda jota myös käytettiin Irakin valtauksessa.

Yhdysvallat on jopa suunnitellut iskevänsä Iranin ydinlaitoksiin kriisin vuoksi.lähde? George W. Bush ja Obama onkin lukenut Iranin "pahan akseliin" kuuluvaksi valtioksi.

Tällä hetkellä Iraniin hyökkäysoperaatio on jo Pentagonissa mappien välissä mutta sen toteuttamispäivämäärä lienee edelleen mysteeri. Eli se voi alkaa vaikka Marraskuussa 2009 tai Helmikuussa 2010 ken tietää?

Puskaradio kyllä on useimmin tällaiset sotaoperaatiot paljastanut aiemmin kuten Irakiin hyökkäys joka paljastui Suomen eduskunnassa ikävällä tavalla kun silloinen pääministeri Anneli Jäätteenmäki lipsautti kesken täysistunnon vuonna 2002 Paavo Lipposelle miksi Suomi vietiin mukaan Irakin sodan koalitioon, JOKA EI OLLUT TUOLLOIN VIELÄ ALKANUT!
Kun kyseinen sotaoperaatio oli jo tuolloin ns. "salaisten Irak asiakirjojen" välissä joihin Anneli Jäätteenmäki oli päässyt käsiksi. Jäätteenmäen päänimisterikausi jäi sitten 68 päiväiseksi kun hän erosi itse silloisesta pääministerin urasta kyseisen Irak asiakirjaskandaalin vuoksi.

Tässä lisää tietoa tapauksesta!

1.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Irak_skandaali

2.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Irakin_sota

Obamasta tehtiin jo erittäin taidokas nukkepresidentti ja hänen todellinen minänsä on vasta edessä kun alkaa maailmalla tapahtua!

Lue myös nämä!

1.

http://turjalainen.blogspot.com/2009/04 ... telma.html

2.

http://turjalainen.blogspot.com/2009/04 ... rista.html

3.

http://turjalainen.blogspot.com/2009/04 ... ma-ja.html

4.

http://turjalainen.blogspot.com/2009/03 ... venya.html

5.

http://turjalainen.blogspot.com/2009/03 ... an-ei.html

6.

http://turjalainen.blogspot.com/2009/02 ... lessa.html

7.

http://www.taloussanomat.fi/porssi/2008 ... 832836/170

8.

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uu ... _info=true

9.

http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/20 ... 0915266/12

10.

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uu ... 9/06/23597

11.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200903 ... 2_ul.shtml

12.

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/45392- ... uonna-2010

13.

http://turjalainen.blogspot.com/2009/04 ... bonin.html

14.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Sorm ... 5247178613

15.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/06/s ... 26017.html

Katso vielä tämä video!

http://video.google.com/videoplay?docid ... 1556505501

Lue myös tämä juttu!

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uu ... 9/06/23619

Kommentit (4)

Toope
Seuraa 
Viestejä24855
Liittynyt23.7.2006

Minusta tuossa ei ole mitään mielenkiintoista, typerää salaliittoteoretisointia ainoastaan. Se siitä.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat