Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

vai onko vain kyseessä pohjoisiin olosuhteisiin tehty innovaatio joka helpottaa puhelimen käyttöä yli 20 asteen pakkasissa lapissa?

tuossa kyllä myös mietin että onkohan kyseessä jokin tuotteistuskisa nokian ja muiden valmistajien välissä kuka kerkeää ensin saada kannettavan grillin aikaiseksi. kun näyttää nämä kesät jatkuvan joka vuosi pitemmiksi sekä palovaroitukset piinaavat grillikansaa. ei muuta kuin balkkania siivu iphonen päälle ja touhutaan jonku aikaa puhelimella, bon ápeti! odottelenkin jo ensimmäistä ohjekirjaa "näin teet maukasta iphonella" tai "juhlaruuat iphonella".

kiitoksia iphone tästä toimivasta ratkaisusta. pistenä iin päälle on tuo lämmöstä väriään vaihtavat kuoret. kyllä muut valmistajat ovat jääneet nyt jälkijunaan.

nyt siis voin huoletta hankkia sähköauton sillä iphone pitää autoni lämpimänä kovillakin pakkasilla. mielestäni pitäisi olla jo vakiovaruste jokaisessa akkukoslassa jolloin webastoa ei tarvittaisi käryämässä. odottelen nokian tai muun merkin vastaiskua että joku heistä kehittäisi ilmastoivan puhelimen!

toisen polven pilkkuvirhe

Kommentit (5)

Kuten eräs henkilö sen jo on maininnut:

Isku suomalaisen kännykkävalmistajan vyön alle: Apple esitteli kannettavan kiukaan.
sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

tässähän oikein voitaisiin pikku kisa järjestää mihin kaikkeen iphone oikein nykyisessä konseptissaan taittuu. tuo kiuas on kyllä jo suorituksena 9/10 ja plussa päälle.

miksi tuollaisia puhelimia edes saa myydä. huhuja on ollut että joku on saanut palovamman ko. luurista. tosin tälle ei ole mitään virallista lähdettä löytynyt.

toisen polven pilkkuvirhe

Eipä palovamma olisi mikään ihme sinäällään, koska eihän se tarvitse kuin 50-60 astetta ja jos vaikka nukahtaa, niin vaikutusaika on pitkä ja palovamma paha sen jälkeen. Esim. läppärin käytöstä voi saada palovamman jos ei osaa varoa, joskaan sekään ei helpolla tule.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat