Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Sinulla on mahdollisuus kertoa mielipiteesi Tiede-lehden verkkopalvelusta ja auttaa meitä kehittämään palveluamme toivomaasi suuntaan. Osallistu käyttäjäkyselyyn osoitteessa http://poll.kampanjat.net/388 tai keskustele nettisivuston kehittämisestä täällä foorumissa.

Sivut

Kommentit (76)

Nimimerkki Tester piiloitti tämän aiheen tuonne alakertaan, josta kaikki eivät sitä löydä, niin omavaltaisesti päätin nostaa sen tänne tiedeaiheiden puolelle, jossa se saa paremman näkyvyyden ja vastauksiakin alkaa tulla.

Siirrän ketjun jossain vaiheessa takaisin tuonne alas ja toivotaan, ettei nimimerkki Tester asiaa havaitse [älkää tekään kertoko].

Jos nimimerkkini jossain vaiheessa yhtäkkiä poistetaan se johtuu varmaan tästä omavaltaisuudesta!

Antakaa nyt palautetta kun sitä pyydetään. Tähänkin ketjuun, että tämäkin aihe roikkuu tuossa vasemmassa paneelissa hiukan kauemmin. Tähän ketjuun voi laittaa vaikkapa sellaista kevytpalautetta ja jättää ne raskaammat tuonne varsinaiseen polliin.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006

Jos heivaavat Phonyn ulos, niin saavat sitten heivata myös minut saman tien, koska kirjoitin, että tämän ketjun täytyisi olla näkyvämmällä paikalla siitäkin syystä, että palstalaiset sitten huomaisivat sen ja yrittäisivät vaikuttaa foorumiin aloituksessa olevaan kyselyyn vastaten. Alkuperäisessä paikassa sitä ei monikaan huomaa, koska siellä tiede.fi-osiossa eivät kaikki vierailekaan eivätkä siellä olevat ketjut näy tuossa vasemmalla puolella olevassa "Keskusteluissa"-palkissa. Suosittelen kaikille kuitenkin kyselyyn vastaamista, mikäli ei olla tyytyväisiä palstan nykyiseen tilaan ja ideoitakin palstan suhteen näyttävät ottavan vastaan siellä, vaikka toteuttamisen suhteen ei sitten varmuutta olisikaan.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Minutkin voi bannia sitten jos Phony lähdetetään pois. Phony on yksi parhaista tietämistäni moderaattoreista. Hän on sopivan viileä ja sietävä.

Kysely käsitteli koko Tiede.fi'tä, ei pelkästään keskustelufoorumia. Oikeastaan keskustelufoorumi tarvitsisi melkein oman kyselynsä, mutta voi toki olla ettei Tiede pidä tätä yhtä toimintoa niin kauhean merkittävänä kuin me käyttäjät tietenkin addiktoituneena pidämme.

Toisaalta kaikenlaisten kyselyiden läpikäyminen ja niihin vastailu saa ihmiset kokemaan itsensä kovin hurskaiksi ja oikeamielisiksi. Minä hra/rva Kaikkitietävä ja Ylen Autuas tiedän mikä foorumille olisi hyväksi, ja oikeastaan hyväksi olisi se että kaikki muut paitsi minut heitettäisiin pellolle, koska muilla on vääriä mielipiteitä ja väärä tapa ilmaista itseään.

Enemmän voisi miettiä mitä itse voi tehdä omalta osaltaan foorumin hyväksi, eikä miettiä että mitä muiden olisi syytä tehdä. Vaikka ne muut välillä kyllä #¤%¤&R¤¤# niin %#%:sti. Helppohan se on ilmaiseksi ottaa ja rutkuttaa että tässäkö tämä on, lahjahevosella on hampaat vinksin vonksin suussa ja suurin osa jopa puuttuukin.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Mielestäni vapaasanaan, historia kulttuuri ja yhteiskunta sekä muihin tiedeaineisiin kasautuu liikaa viestiketjuja jos on vaikka pari päivää poissa.

Tarvittaisiin jonkinverran uusia aihealueita esim. ajankohtaiset aiheet. Vapaasanan saisi puhtaaksi jos eroteltaisiin eri ketjuihin varsinaiset keskustelut ja nämä joiden tarkoituksena on vain testailla ja lähetellä kuvia. Vähän aikaa sitten vapaasana oli roskalaari johon siirrettiin kaikenlaiset paskaketjut mutta nykyään siitäkin on tullut kelpo alue.

Vierailija
Barbaari
Tarvittaisiin jonkinverran uusia aihealueita esim. ajankohtaiset aiheet. Vapaasanan saisi puhtaaksi jos eroteltaisiin eri ketjuihin varsinaiset keskustelut ja nämä joiden tarkoituksena on vain testailla ja lähetellä kuvia.

Tuolla Ohjeet-osiossa on jo Testivyöhyke-alue.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Liittynyt7.3.2006

Täytyisikö henkilöille, jotka käyttävät raamattua tahi vastaavia satukirjoja, mukatieteellisenä todisteena, antaa sanktioita?

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007
ilaiho
Barbaari
Tarvittaisiin jonkinverran uusia aihealueita esim. ajankohtaiset aiheet. Vapaasanan saisi puhtaaksi jos eroteltaisiin eri ketjuihin varsinaiset keskustelut ja nämä joiden tarkoituksena on vain testailla ja lähetellä kuvia.

Tuolla Ohjeet-osiossa on jo Testivyöhyke-alue.Tiedän ja olen ehdottanut aikaisemminkin kyseisen alueen ottamista käyttöön. Väsyttääkö ketjun tavoin sinne voitaisiin siirtää sanamatoa ja jotain punaista tyylisiä ketjuja.

vihertaapero
Täytyisikö henkilöille, jotka käyttävät raamattua tahi vastaavia satukirjoja, mukatieteellisenä todisteena, antaa sanktioita?Ei kai täällä mitää idiootteja kirjottele, en minä ainakaa oo nähny.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007
fenomenologi
vihertaapero
Täytyisikö henkilöille, jotka käyttävät raamattua tahi vastaavia satukirjoja, mukatieteellisenä todisteena, antaa sanktioita?Ei kai täällä mitää idiootteja kirjottele, en minä ainakaa oo nähny.Kreationistit vois mun puolesta siirtää suoraan vitsiosioon.

Hmm.
Kehittäkää sivustollenne virtuaalinen tippikuppi joka sisältää perustelut olemassaololleen sekä tiedot nykytilanteesta.

Ideana siis se että sivuston käyttäjille tehtäisiin jatkuva mahdollisuus lahjoittaa helposti haluamansa summa (esim. 1e) jotta TIEDE lehteä voitaisiin lähettää mahdollisimman moniin kirjastoihin yleiseen käyttöön koko maassa. TIEDE lehden menestymisen kannalta olisi mielestäni järkevää että kyseinen lehti olisi luettavissa kirjastoissa eripuolilla maata. Moisen projektin onnistuminen toisi lehdelle lisää mainetta ja siten myös mahdollisia tilaajia.

Sivuston kehityssuunta on kyllä positiivinen. Varsinkin käyttäjien keskuudesta valitut valvojat ovat vähentäneet häirikköjen määrää.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9317
Liittynyt18.8.2008

Demokraattisesti suuntautuneena ja vaikutushaluisena kurkkasin kyselyä.

Se tosiaan koski koko Tiedelehden sivustoa. En voinut vastata kyselyyn, kun en ole juuri sivustoa kurkkinut.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat