Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Suomessa tarjotaan ilmainen koulutus kaikille, sukupuoleen katsomatta. Eikö tämä ole resurssien tuhlausta? Miehet ovat naisia älykkäämpiä, se on kaikkien tiedossa oleva fakta. Silti, myös tyttölapset laitetaan kouluun jo pienenä poikien mukana. "Ihan kiva" idea ja tasa-arvon kannalta tietysti tärkeä, mutta mielestäni olisi järkevämpää jättää naiset kouluttamatta ja käyttää siihen käytetyt varat järkevämmin. Varat voisi käyttää esim. "mieslisänä", joka olisi vähän lapsilisän tapainen, sen saisi kaikki miehet.
En halua mitenkään mollata tai vähätellä naisia, kyllä heilläkin on omat vahvuutensa, he ovat esim. parempia kokkaamaan tai hoitamaan lapsia kuin miehet. Näissä tehtävissä heidän pitäisikin pysyä, kun mieslisän ja hyvän koulutuksen turvin perheen mies hoitaisi perheelle leivän pöytään.

Naisilta pitäisi myös kieltää moottoriajoneuvoilla liikkuminen. Tutkimusten(i) mukaan ~75% KAIKISTA liikenteessä sattuvista onnettomuuksista on naisten aiheuttamia. Mutta ei tästä naisia voi syyttää, yhteiskunta ja nykyinen tasa-arvon ylistys on vain johtanut siihen, että naisetkin pääsevät rattiin. Samalla vähenisi liikenteen aiheuttamat saasteet.

Veikkaampa, että alun vastustelun jälkeen, kun naiset huomaisivat, että nämä järjestelyt ovat kaikille parhaaksi, olisivat hekin tyytyväisiä omaan asemaansa.

Kommentit (2)

deepndark
Seuraa 
Viestejä2644
Liittynyt4.10.2005

Ootpas sä kiva tyyppi. Naiset varmaan tykkää hyvää

Ja sitäpaitsi mieskokit tekee maittavampaa ruokaa ku naiset.

Sun oma vaimo tai tytär potkaisis sua munille tästä kirjoituksesta.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat