Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tietääkö joku jonkun hyvän sivuston netissä, joka käsittelisi kasvojen ilmeitä? Jossa olisi kuvia eri ilmeistä ja selitykset niihin. Ps. mieluiten suomeksi tai englanniksi.

Kommentit (14)

Kiitos suosituksesta. Kiinnostaa vaan, kun joskus näin jonkun jutun jossa kerrottiin, että eri ilmeitä on "määritelty" tosi monia..

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007

Ilmeitä on tosiaan "määritelty", kasvoissa kun on lihaksia tietyille ilmeille. Esimerkiksi ilon tunne näkyy tiettyjen silmiä ympäröivien ja puremalihasten supistumisena. Jos tunne on aito, lihakset normaalisti supistuvat enemmän. Kasvolihasten toimintaa havaitaan tarkammin mittauslaitteilla (EMG).

Toope
Seuraa 
Viestejä24875
Liittynyt23.7.2006

Pari näytettä ilmeilystä: Jim Carrey (Clint Eastwood-kohta on upea)
http://www.youtube.com/watch?v=RrEReS06Ed8
Andy Serkis - Gollum
http://www.youtube.com/watch?v=mbW-Zv_kR5Q

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007
nooki
Jostain bongasin, että perusilmeitä olisi kuusi. Mitkähän ne mahtaa olla?Muistaakseni ilo, suru, viha, kauhu, inho ja...jaja. Enpä muista tarkemmin. En sitäkään, onko niitä juuri kuusi.

deepndark
Seuraa 
Viestejä2644
Liittynyt4.10.2005

Skitsofreenikkona olen kokenut tuhansia eri ilmeitä mitä ennen sairastumista tuskin tunsin - mussa on vähän näyttelijän vikaa ja joskus kotona yksin vedän useita ilmeitä ja nauran niille koska jotkut ilmeet on tosi hassuja.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Alveron
Barbaari

Tässä on aika hyvä tutkielma.Kyllä, paitsi ettei Steven Seagal ole koskaan confused eikä terrified.

Eipäs, kun se on kaikkia niitä samaanaikaan, varsinainen tunteiden lihamylly , sehän sen on niin korkealla kaikkialla nostanut; taistelutaitojen ohella.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat