Seuraa 
Viestejä6081

 Palautetta tästä uudistuksesta:

 

- Käytettävyys ns. hanurista. Saa melko reilusti kelailla kun edellisessä pääsi aiheeseen aikalailla suoraan.

- Vaikka uutta aina odotetaan ja asiat kehittyvät, on tällä kertaa otettu pari askelta taaksepäin.

- Uusituille sivuille kirjautuminen tökkii. Saa alvariinsa kirjautua ja useampaan kertaan peräjälkeen vaikka miten koettaisi raksia "muista minut" -kohtaa.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Sivut

Kommentit (645)

eskimo
Seuraa 
Viestejä1521

Onko jossain yksärit?

Hyvää uudistuksessa on suora vastausmahdollisuus tähän avautuvaan lootaan. Jos nyt jotain hyvää sanoisi alkutuntumana.

Juha Myllärinen, Lappeenranta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Veli Hopea
Seuraa 
Viestejä1249

Kyllä tässä nyt on lopun merkkejä nähtävissä. Ulkoasu muuttui aivan kuvottavaksi. Useista ketjuista on hävinnyt viimeisimmät postaukset.

 

Tähän on tietysti helppo ratkaisu olemassa: Ei minunkaan ole pakko kirjoittaa tänne mitään.

New ideas are always criticized - not because an idea lacks merit, but because it might turn out to be workable, which would threaten the reputations of many people whose opinions conflict with it.

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=&p=3C7052B7ADA587B6&i...) (video)

OzziXX
Seuraa 
Viestejä51

Tulipahan viestilaskuri nollattua. Kun kirjauduin osoitteella ja salasanalla, näytti nikki hyvin kummalliselta! Sain saman nikin kuitenkin uudelleenrekisteröityä. Mielenkiintoista...

 

MooM
Seuraa 
Viestejä11683

En tykkää. Sekava ja aivan liian tilaavievä layout. Oletusfonttikin on erityisesti sivun paneelissa järjettömän kokoinen. Mainokset postausten välissä on ihan vihonviimenen idea.

On epäselvää, missä on keskustelujen valikoita ja missä lehden muuta. Ja miksi vasemman puolen valikoita ei ole näkyvissä, jos on ketjua lukemassa? Itse haluaisin hypätä ketjusta takaisin aktiivisiin ketjuihin, mihin se linkki katoaa?

Vanhassa oli kivaa juuri kompaktius. Lisäksi viestejä pitäisi olla kerralla enemmän, erityisesti kun tuo mainoskuvien latautuminen kestää vähänkin hitaammalla yhteydellä (kyllä, niitäkin on!). Mobiililla (Windows-puhelin) en ole vielä testannut, mutta ei lupaavalta vaikuta.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

OzziXX
Seuraa 
Viestejä51

Pääseekö jollain ilveellä vielä ketjun viimeisimpään lukemattomaan viestiin suoraan?

 

(tää on oikeasti ihan suolesta tämä uusi, näin yhtäkkisenä reaktiona ajatellen!)

lokki
Seuraa 
Viestejä6105

Mukava tämä vasemman laidan kohdistus, eli valikot ja listat oikealla. Helpottaa zoomailua pienestä ruudusta, kun ei tarvitse panoroida takaisin oikeaan laitaan, kuten ennen. Kun nyt rivivälikin pieneni, en enää kaipaa oikeastaan muuta, kuin niitä "mene viestiketjun loppuun"-nuolia tuonne "uusimmat viestit"-listan otsikoiden perään.

Itse käyttäisin pienempää riviväliä ja pienempiä avatarkuvia otsikkoruuduissa. Otsikot ja avatarit kun tuhlaavat aika paljon pystysuunnan tilaa. Eikä haittaisi vieläkin hitusen pienempi riviväli tässä tekstiruudussakaan. Ruudut kun ovat nykyään pieniä, joten tilaa on hyvä säästää.

Finlandes
Seuraa 
Viestejä1399
MooM
 Mainokset postausten välissä on ihan vihonviimenen idea.
Tuosta onneksi pääsee helposti eroon. Lataa selaimeesi Adblock tai vastaava mainostentappaja. Muuten sivusto on lukukelvoton.

Miksi MooM:n lainaus ei onnistunut ? Ei osaa.

OzziXX
Seuraa 
Viestejä51

Lisää ihmetystä, mun vanhat viestit näyttävät olevan kirjoitettu nimimerkillä "Vierailija"!  Onko siis mahdollista että joku on joskus saanut jollain ihmeellä rekisteröityä oman nikkinsä mun sähköpostiosoitteelle, ja siirtymä ei ollut onnistunut ihan nappiin jos osoitteella on useampi nikki?

MAK
Seuraa 
Viestejä2692

Tämä uusi foorumin leiska on ehkä onnettomin keskustelufoorumin leiska mihin olen tähän mennessä missään törmännyt.

Se törsää aivan käsittämättömästi ruututilaa kaiken maailman turhanpäiväisyyksiin. Itse teksti on pieniä laatikoita ruudun keskellä.

Testasin tätä myös Iphonella sen kanssa käytettävyys on - jos mahdollista - vielä surkeampi. Tästä lähtien tätä ei enää voi yksinkertaisesti luurilla käyttää lainkaan.

MAK
Seuraa 
Viestejä2692

Näköjään tästä on hävinnyt myös täysin välttämätön toiminnallisuus: Mahdollisuus korjata jo lähettämääsi viestiä.

Koittakaa nyt saada se takaisin ja vähän äkkiä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat