Seuraa 
Viestejä51

Ihan vain liittymättä miohinkään, etenkään mihinkään uudistuksiin, kyselen, millä muilla foorumeilla jengi majailee, ja mitä suositellaan?

Kommentit (17)

penni
Seuraa 
Viestejä5787
OzziXX

Ihan vain liittymättä miohinkään, etenkään mihinkään uudistuksiin, kyselen, millä muilla foorumeilla jengi majailee, ja mitä suositellaan?

Missä lie mutta pannaan ny peukku alas koska olet poliittisesti ihan väärällä puolella. R.I.P tiedefoorumi.

 

Natsitohtori ja homotohtori vie teitä reppanoita kuin litran mittaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
eskimo
Seuraa 
Viestejä1521

Hiukan skeptinen vapaan keskustelun ja kaupallisuuden yhteensovittamisesta.

Mieluummin näkisin aidompaa kansalaiskeskustelua. Onko milloinkaan mahdollista?

Juha Myllärinen, Lappeenranta

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Meikä päivystää tän lisäksi skepsisken keskustelupalstalla ja näkökulmassa, joskin osallistumiseni keskusteluihin noilla palstoilla on varsin satunnaista.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Pohtija
Seuraa 
Viestejä883

Koko keskustelufoorumi historiani aikana oon ollu suurimmaksi osaksi ensin täällä Tiede-foorumilla, mutta nyt parina viime vuonna olen enemmän kirjotellut yhdelle mun kavereiden kesken perustetulle privaatille keskustelupalstalle... Täälläkin toki vierailen, lueskelen ja tsekkailen lähes päivittäin. Tän päivityksen myötä se kyllä tuntuu (ainakin nyt alkuun) paljon hankalammalta. Onneks on se oma pikku sisäpiiri foorumi vielä ennallaan.

Sitten tuli kanssa liityttyä tänne tossa taannoin: http://www.skyscrapercity.com/
 Paljon löytyy asiaa ja hienoja kuvia maailman mahtavimmista rakennuksista -> pilvenpiirtäjistä.

"Perhosten liihottelu voi näyttää epämääräiseltä haahuilulta, mutta se on harhaa. Ne tietävät tarkkaan, mitä tekevät."

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Mikä tuo on tuo Näkökulma? Joo foorumi on, mutta en oikein saanut selvää, että kenen ja miksi. Kirjoittelen monessakin paikassa, mutta eri nimillä. Ne ovat sitten eri harrastuksiin tarkoitettuja foorumeita. Rekisteröin vain paikkoihin, mistä selvästi ymmärtää sen tarkoituksen. Tiede tieteestä keskusteluun, akvaariofoorumit akvaarioista keskusteluun, pelifoorumit pelistä keskusteluun, pienoismallifoorumit pienoismalleista keskusteluun jne. Näkökulman idea ei oikein auennut.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Erer
Seuraa 
Viestejä346

Näkökulma on nykyisin aika hiljainen eikä sillä ole paljonkaan annettavaa luonnontieteistä ja tekniikasta kiinnostuneille keskustelijoille. Kirjoittelin siellä itsekin joskus ennen. Toivottavasti tämä Tiede-forum saa ajan myötä lisätoimintoja.

mirab kirjoitti: Israel on tuhottava. Kuulemma myös sianliha on kielletty Israelissa. Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on pienempi kuin Suomen. Kts myös http://tinyurl.com/lobwaek ja http://tinyurl.com/o3hs9ro

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19204

En usko, että se Näkkäri on munkaan juttu, mutta ei tämäkään nyt oikeen vakuuta - vielä. Musta tuntuu, että mä alan harrastaa himafoorumia ja telvisiofoorumia ja fbfoorumia ja gmailfoorumia ja kännykkäfoorumia nyt. Toistaiseksi.

Sen verran on negaatioita ilmoilla, että alkaa vaan potuttaan, eikä se kai oikein ole näiden avohoitoloiden virallinen tarkoitus. 

Ainakaan näin Joulua odotellessa.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Olen sitkeästi silloin tällöin käynyt siedättymässä Näkökulman foorumilla ja olen yhä yllättyneempi sen toimivuudesta. Siellä on kilkettä ja systeemiä esim. täälläkin joskus nähtyyn  tieteelliseen väittelyyn/keskusteluun paremmin kuin missään mihin tässä elämässä olen törmännyt. Juuri äsken annoin kertoa siellä itselleni, että myös foorumille tallennettavat liitetiedostot onnistuvat. Sanoisin, että ilmastovänkääjien unelma-alusta. Saa lätkämailakäppyrät tallennettua foorumille pdf-tiedostoja myöden. Oijoi.

Toinen juttu mihin tänään siellä törmäsin oli taustalla ryhmissä käytävä yleisölle näkymätön keskustelu. Todellinen sisäpiiristin unelma.

Peukutin D-Ämmää X-)

- Ubi bene, ibi patria -

eskimo
Seuraa 
Viestejä1521

Harmittaa tämä Tiede-foorumin alasajo.

Näkökulmalta taas lähdin, koska siellä ei voi arvostella näkyvästi ylläpidon ratkaisuja. Tungetaan piiloon välittömästi. Mikä on foorumi, jossa ei omasta politiikasta voi käytännössä puhua?

Ketjureaktio on tätä parempi kirjoitusympäristönä, muttei sielläkään ole kunnolla väkeä. Homma taas on Homma. Facebook ei ole hyvä kuin Chättäillessä.

Juha Myllärinen, Lappeenranta

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Otin sorjoset Hommalta kun uhattiin tappaa, eikä moderointi puuttunut vaikka siitä informoin. Siitä on jo vuosia. Se oli joku uskovainen henkilö joka pillastui tyystin kun toin esiin erään neurotutkimuksen tulokset missä oli tutkittu uskonnollisten ja uskonnottomien ihmisten aivojen rakenteellista ja toiminnallista mitattavaa eroavuutta. Vedän rajan moderoinnissa siihen, että tämän tyyppiseen on puututtava. Ellei, on selvää, että foorumissa on jotain paljon pielessä.

Saattaa olla, että Hommakin on siistiytynyt, en tiedä. Tuollaiset tilanteet ovat ikäviä sen asiallisen enemmistön kannalta joka Hommankin taustalta kuitenkin löytyy.

Tietysti oli hölmöä kirjoittaa oikeaa tiede-asiaa ketjuun jossa rautaputkikristityt polttavat neekereitä ja kerettiläisiä, mutta silti. En tykkää, että minua tapetaan. Olen kyllästynyt siihen jo kauan sitten. Nyttemmin tosin olen jo paksunahkaisempi tässäkin. Osaan tehdä paremmin eron vakavasti otettavan uhkauksen ja hullun höpinöiden välillä.

Nyt kun muistelen, myös poliittinen debatti oli aika uskomattoman naivia ja agressiivista provosointia eli sonta lensi ja kaikki haukuttiin mitä mielikuvituksellisemmin. Kaikki vanhat kliseet 100 vuoden ajalta olivat käytössä.

Pitäneekin joku päivä poiketa silmäilemässä mikä on Homman nykyolemus. Jospa olisi palstan uhmaikä jo ohitettu ja seesteinen lapsuus menossa kohti murrosikää.

- Ubi bene, ibi patria -

Toope
Seuraa 
Viestejä28116

Näkökulmafoorumi on sulkemassa sivustoaan häiriköiden ja kyllästymisen vuoksi. Sääli sinänsä, koska oli varsin hyvä foorumi. Mihinkäs tässä kannattaisi keskustelijoiden mennä, vaikka Tiede-foorumi hyvin toimiikin?

Mitä foorumeja harrastatte?

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat