Seuraa 
Viestejä443

"No! Keskusta On suosionsa huipulla - eikö totta?

Vanhasen hallitus teki ilmeisesti talousrintamalla kaiken oikein ja siitä on hyvä jatkaa seuraavien vaalien jälkeen... Nykyisen hallituksen ei siis tarvitse tehdä mitään uusia päätöksiä, kun keskusta jo viime hallituksen aikaan teki tarvittavat päätökset talousrintamalla... Sen kun körötellään edellisen hallituksen loisteessa?

Demarit vaativat lisää verotusta - juuri nyt kun valtion alijäämä on kahdeksan miljardia euroa joka siunattu vuosi? Siis demarit oppositioon niin maailma pelastuu - eikö vai jooko?

"Veroherrat verta juovat."

Pannaan veroherroille suitset, niin kauppa elpyy ja Suomi pelastuu... Velatkin tulevat kai saataviksi aikaa myöten kun oikein keskustan ja kokoomuksen edellisen hallituksen oppia noudatetaan jälleen ensi vaalien jälkeen?

Mutta kuka maksaa julkisen sektorin alijäämän kun valtiolla ei ole tarpeeksi tuloja - demaritko ja duunarit?"

K.K.

 

 

Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?

Kommentit (1)

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839

Periaatteessa varmaan verojen sopivan keventämisen tulisi johtaa taas helpompaan yrittäjyyteen, tavan tallaajilla kulutuksen kasvuun ja sitä kautta suurentaa kuitenkin valtion tuloja. Vähän samaan tyyliin kuin kännyköiden apsit joita myydään luokkaa 80snt kappale, ei se yhden myyntierän jättimäinen tuotto vaan hillitön massamyynti

Tämä tuppaa Suomen valtiolta jatkuvien verokorotusten lomassa unohtumaan, keskitie pitää verotukselle löytyä tai Viron viinaralli ei tule olemaan ainoa laatuaan.

Pahasti näyttää siltä että yksikään puolue ei tule yksistään mitään pelastusta talousasioihin saamaan, mahdollisimman laajalla koaliitiolla pitäisi mennä ja asiantuntijoita kuunnella, ja nähtyhän on se että ainoastaan tulevien vaalien äänet painavat päätösten puntarissa joten muutokset tulevat sitten vähän niinkuin pakosta ja mahdollisesti muun porukan sanelemina, se niin sanottu huonompi vaihtoehto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat