Seuraa 
Viestejä883
Liittynyt16.3.2005

...tai nykyiset keskustelijat...

En nyt just löytänyt enää listaa kaikista tämän nykyisen palstan keskustelijoista tai nimimerkeistä, joten ajattelin että voisiko tänne kaikki kynnelle kykenevät ilmoittautua ?

Eli Laita lyhyt viesti tai tervehdys tänne omalla käyttäjälläsi niin nähdään ketä täällä nykyään (vielä) on. Voi toki myös käydä jättämässä jäähyväisensäkin tänne, jos siltä tuntuu...

Ite ainakin ajattelin kaikesta huolimatta jatkaa satunnaisen säännöllistä kuikuiluani täällä.

On tämä varmaan yksi järkevimmistä palstoista mitä on, kuitenkin...

"Perhosten liihottelu voi näyttää epämääräiseltä haahuilulta, mutta se on harhaa. Ne tietävät tarkkaan, mitä tekevät."

Sivut

Kommentit (164)

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239
Liittynyt23.6.2005

Formaatti muuttui rajusti, mutta pitänee katsoa ennemmin kuin katua. Hyvä mestaan tää on, juurikin keskustelijoiden vuoksi.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Kutunluu
Seuraa 
Viestejä761
Liittynyt11.9.2007

Kuten Japetus jossakin ketjussa mainitsi...lainausten näyttäminen on jotain aivan sanoisinko 'toismaailmallista'; se sisennys useamman lainauksen kaa puuttuupi. Haittaa ylettömän paljon lukemismukavuutta ja lisää rullaatirullaata. Toimii ehkä jotenkuten jollain vauva.fi -foorumilla, muttei tosiaankaan täällä.

Chair
Seuraa 
Viestejä2799
Liittynyt6.9.2005

Täällä ollaan. Uskon että bugit ja muut toimimattomuudet saadaan pian kuntoon ja me muutosvastaiset nirppanokat totumme uuteen foorumiin. Kirjoitellaan, siitä se lähtee.

Tsemppiä kaikille! 

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Jonke
Seuraa 
Viestejä17
Liittynyt4.12.2007

Aika hiljaiselta tuntuu joo. Päivityksillä yleensä pyritään parantamaan käytettävyyttä, mutta nyt tuntuu että on "kliinimmän" ulkoasun kustannuksella menty perse edellä puuhun, taitaa olla kokonaan eri softa?

Täh?

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164
Liittynyt16.3.2005

Taistelen yhä uuden alustan kanssa: Pähkäilen, minne kirjautua ja miten. (Wanhalle foorumille jopa minä, tietotekniikan suurtollo, ujahdin yleensä jokseenkin vaivattomasti. Jäljennä ynnä leikkaa -toimintoja käytin kopioidakseni kirjautumistiedot muistitikullani lymyävästä salaisesta luettelosta.

Tänään jouduin jälleen toteamaan joutuneeni matkustajaksi, kun sivu pompahteli edessäni ylös alas heti, kun koetin lisätä kirjautumistietoni asianmukaisiksi mieltämiini laatikkoihin. Yritteliäisyyteni palkittiin toki taas, kuten huomaatte mutta silti minua riipii turhaan poltettu kallis tietokoneaikani.

Enkä muutaman päivän katselukokemuksinkaan pidä tämän uuden alustan ulkoasusta. Sitä taas en tiedä, toimiiko alusta niin perin juurin kehnokaisesti kirjastomme tarjoamassa selaimessa, johon taas en voi vaikuttaa.

Pääasia toki on, että pystyn kitkeröittämään sivuja mielipiteineni. Mutta kuinkahan on superhyperhienojen valokuvataiteen mestaritekosteni lisäämisen laita? Se koetin odottaa vielä

Vapaa radikaali
Seuraa 
Viestejä1780
Liittynyt26.8.2009

Täällä vielä. Ei ole ollut kauheasti asiaa, mutta tuskinpa lähden pakolaiseksi mihinkään muuallekaan. Aika moni tämän palstan vakikeskustelijoista näyttää menneen tuonne Näkkäriin, liekö väliaikaista vai ei. Itse olen kiinnostuneempi tieteellisistä aiheista kuin vaikkapa siitä nillittämisestä, miten joku foorumi on toteutettu ja miten se toimii. Jos keskustelut itseäni kiinnostavista aiheista jatkuvat täällä, niin pystyn kyllä elämään tämän alustan kanssa.

Aikoinaan kun tulin tänne Tiede-lehden foorumille, käytössä oli se alusta, mistä tähän uuteen siirryttiin. Sitä edeltävästä alustasta minulla ei ollut tietoa eikä kokemusta, joten otin sen foorumisoftana "as is", nahkoineen karvoineen. Hyvin viihdyin.

Jos tulisin tänne nyt uutena tämän uudistuksen jälkeen, enkä olisi vanhaa foorumia koskaan käyttänyt saatikka nähnyt, tilanne olisi samanlainen. Asiat pitää ottaa sellaisena kuin ne tulevat vastaan. Keskustelijat tekevät foorumista sen, mikä se on, ei se alusta millä se pyörii.

Mutta jos kaikki kiinnostavat keskustelunaiheetkin siirtyvät keskustelijoiden mukana sinne Näkkäriin, niin pakolaiseksi kai tässä joutuu. Toivottavasti ei ole menneet niin isot herneet nenään, että tämä foorumi näivettyy. Se olisi sääli.

PS: tämähän sitä paitsi paranee koko ajan, nyt on jo editointikin käytössä taas.

Gentlemen, start polishing your tin foil hats!

block52
Seuraa 
Viestejä1972
Liittynyt17.6.2012

Täällä ollaan vielä.

Mutta kyllähän tämä uudistus sen luokan clusterfuck oli, ettei tässä juuri tee mieli kirjoitella.

Mutta katsellaan mitä tuleman pitää.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Vielä täällä roikutaan.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat