Seuraa 
Viestejä2

Keskusteluihin kirjautumisessa on aiheuttanut joidenkin kohdalla sotkua se, että Sanoma Magazinesilla on nyt kaikissa lehdissään yksi yhteinen rekisteröityminen ja tunnus. Jos olet sähköpostiosoitteellasi rekisteröitynyt johonkin Sanoma Magazinesin palveluun, sinulla on jo tunnus ja salasana meillekin. Käytä siis niitä. Tarkan listan samoilla tunnuksilla toimivista verkkopalveluista löydät osoitteesta www.sanomakauppa.fi/sivustomme

Jos kaikki menee pieleen eikä mikään toimi, lähetä sähköpostia osoitteeseen tiede@sanoma.com ja kerro sähköpostiosoitteesi, millä tunnuksella halusit toimia ja minkä väärän tunnuksen järjestelmä sinulle mahdollisesti antoi.

Syynä koko uudistukseen on, että Sanoman aikakauslehtien nettisivut siirtyvät samalle alustalle. Mukana siirtyvät myös keskustelupalstat. Tiede-lehtikään ei voinut säilyttää muutossa vanhaa keskustelualustaa.

Toisin kuin täällä on epäilty, palstan keskustelut ovat meille Tieteessä  ilon ja ylpeyden aihe. Emme missään nimessä halua näivettää niitä. Palautetta on luettu sekä toimituksessa että digitiimissä. Sen avulla pyritään edelleen korjaamaan palstan ominaisuuksia paremmiksi. Jatkakaa siis palautteen antamista.

 

 

 

Kommentit (16)

Viittoja
Seuraa 
Viestejä1

Pinklin1 on ilmoittanut että ei pääse keskustelupalstalle, onko hän saanut bannit vai johtuuko uudesta pohjasta?

 
Kaikkea on kokeiltu moneen kertaan ja eri salasanoja on saatu, aina ohjataan verkkokauppaan, jossa pyydetään rekisteröitymään ja kirjautumaan. Rekisteröityminen ja kirjautuminen tyssää siihen että ei ole asiakastunnusta.
 
Onko mahdollista saada tunnus toimimaan ja jatkaa kirjoittamista keskustelupalstalla? Miten toimitaan?

Erer
Seuraa 
Viestejä346

Niin, en tiedä mistä on kyse. Jos yrittää kirjoittaa vähänkin pitemmän postauksen, niin aikakatkaisu tulee peliin ja postaus menee hukkaan.

Ihan sama juttu, jos postauksen aikana käy hakemassa vaikkapa Googlella tukea omalle väitteellensä, niin johan katkeaa yhteys ajan takia. Olisiko mahdollista, että tältä osin palattaisiin vanhaan käytäntöön? Jos ei, niin ei sitten. 

Taidan tästä vetäytyä Gaia-forumille (in English ja tosi USAlainen) tai sitten sinne Flashbackiin joka on ruotsinkielinen Suomi24. 

 

mirab kirjoitti: Israel on tuhottava. Kuulemma myös sianliha on kielletty Israelissa. Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on pienempi kuin Suomen. Kts myös http://tinyurl.com/lobwaek ja http://tinyurl.com/o3hs9ro

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Retard
Seuraa 
Viestejä28254

Nimimerkki TieKu kirjoittaa toisaalla näin:

"Koetin tänään kirjautua vielä uudestaan mutta laihoin tuloksin, minulle on samantekevää onko syyllinen Sanomatalo vaiko Tiede-lehti, sen vain tiedän että syyllinen on jossain muualla kuin tämän näppäimistön ja selkänojan välissä."

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

okivi
Seuraa 
Viestejä1906
moderaattori_3

Kunhan TieKu ja muut, joilla ongelmia on, ilmoittavat sähköpostisoitteensa toimitukseen, niin ongelma korjaantuu nopeasti.

Nopeasti? Lähetin sähköpostia jo 1.12. eikä vastausta ole kuulunut. Vinkistä keksin yrittää vanhalla toimimattomalla sähköpostilla, ja jo alkoi pelittää. Muutin kyllä sähköpostini kuntoon heti kehotuksen huomattuani.

Niin että nyt en enää kaipaakaan vastausta. Jotkut asiat aika hoitaa ja jotkut aika on jo hoitanut.

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting ignorance -- that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Minut hoidettiin sisään, siitä kiitos Tieteen porukalle.

Vihainen kirje sen sijaan lähtee Sanoma Magazinesin asiakaspalvelulle. Tai oikeastaan palvelemattomuudelle!

Hämmentää.

pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346

Luulin jo nähneeni seuraavan kirjoitukseni lähetettynä, mutta oli vähän kiirettä ja piti lopettaa, joten saatoin erehtyä:

Kiitos!

En enää edes odottanut pääseväni palstalle, mutta sitten yllättäen sain Mikolta sähköpostiini ilmoituksen, jossa luki mm. että "olet kyllä käyttäjälistauksessa".

Minä pöllästyneenä luin sen kahdesti väärin. Minusta näytti, kuin siinä olisi lukenut, että olet kyllä kyttäyslistauksessa. 

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19204
Pine

Kirjoitusvirheitä tulee helposti paljon aiempaa enemmän, koska editointi ikkunan fontti on aivan liian pieni eikä oikoluku toimi siinä enää lainkaan.

Word on hyvä tekstieditori, ctrl+ fonttikoko muuttuupi isommaksi ja ctrl- pienenee.

 

Esikatselussa fonttikoko on suurempi, että jos haluat ihan omin silmin havainnoida sen kummemmitta säätöjä, niin se. Ja sitten tarvittaessa muokkailuja.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Pine
Seuraa 
Viestejä258
DedMoroz
Pine

Kirjoitusvirheitä tulee helposti paljon aiempaa enemmän, koska editointi ikkunan fontti on aivan liian pieni eikä oikoluku toimi siinä enää lainkaan.

Word on hyvä tekstieditori, ctrl+ fonttikoko muuttuupi isommaksi ja ctrl- pienenee.

Esikatselussa fonttikoko on suurempi, että jos haluat ihan omin silmin havainnoida sen kummemmitta säätöjä, niin se. Ja sitten tarvittaessa muokkailuja.

Juu kiitoksia vain vinkeistä, näin juuri toiminkin. Tämä on vaan huomattavasti hankalampaa kuin ennen jolloin kaikki toimi ilman näitä kommervenkkejä. Eikö olisi paljon järkevämpää asettaa fonttikoko valmiiksi yhtä suureksi kuin muuallakin. On melkoisen hankalaa jos käyttäjältä vaaditaan ensin fontin suurentamista ja kun siirtyy muualle niin fontin pienentämistä takaisin. Kumpi on parempi? Sekö, että ihminen palvelee teknologiaa vaiko teknologia ihmistä?

HooFoo
Seuraa 
Viestejä813

Haun lajittelu päivämäärän mukaan antaa mitä sattuu....

Vaalimatematiikkaa: Jos et äänestä, niin äänestät sitä jota eniten vastustat.
Kopiointi + muuntelu + valinta => universaali evoluutio
Reality, not faith, has still the best resolution and interface

pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346
Erer

Taidan tästä vetäytyä Gaia-forumille (in English ja tosi USAlainen)  

Kreikkalaisen taruston mukaan Gaia oli mahtihahmo. Kun Gaia pieraisi, niin maa halkesi.

Et kai toivo syvempää maan kahtiajakoa?

psv
Seuraa 
Viestejä362

Asia, joka varmaan on muille yhdentekevä, mutta minulle ei, on mahdottomuus osallistua blogien kommentointiin omalla nimellä. Ennen kommenttini menivät nimeni alaiselle palstalle. On blogeja, joiden kommentointiin asian puolesta mielellään osallistuisin, mutta kun ei, niin ei..

Motivaatio on maassa ja muutosta ei varmasti tule.

Äskettäin tosin kirjoitin blogikommentin, mutta toisin kuin ennen se hävisi, kun vähän tsekkasin blogin keskeisten termien luetteloa. Oli jo toinen kerta, mutta eri syy.

Tiederintamallakin näyttää tapahtuneen, mutta heti herää ajatus, että miksi oikeastaan täällä luuhaan..

Olen kuullut, että jotkut muutkin palstat on sekoitettu, mm kotimaa24 -palstan tuntuva huononnus on saattanut joitakin pahalle mielelle ja epätoivoon. Ymmärrän kyllä, että konsulteilla on tarve saada töitä ja hesarilla tarve mainostaa, mutta tekijöihin olisi saanut kuulua joku, jolle palstan tarkoitus olisi ollut tuttu

Toinen vaihtoehto, johon myös täytyy varautua, on se, että olenkin väärässä ja kaikki asiallinen toimii, täytyisi vain sopeutua ja oppia.. Ehkä yritän yrittää.

Helmi
Seuraa 
Viestejä2

Tevehdys,
kivat uudet nettisivut! :) Valitettavasti ainakin su iltana klo 19 jälkeen kirjautumisessa tai oli jotain ongelmia. En päässyt lukemaan tilaajille tarjolla olevia lehden artikkeleita vaikka olin kirjautuneena. Artikkelin alun jälkeisestä kirjautumislinkistä pääsin vain katsomaan omia tietojani, mutta artikkelia en saanut näkyviin.
Uusi ulkoasu toimii varmaan hyvin myös puhelimen näytöllä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat