Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Olen tässä katsellut Jimiltä tuota Masterchiefs of Australian viimeisintä kierrosta, ja törmännyt monesti ruokalajiin nimeltä "Cracled pork", joka on ilmeisesti possun kamarasta laitettua ruoan lisuketta, jota kaikki näyttävät pitävän herkullisena.

Olen kaivanut netistä joitakin reseptejä, jotka näyttävät eroavan toisistaan melkolailla. Onko kenelläkään kokemusta, ja voisiko joulukinkun kamaraa käyttää lähtökohtana?

 

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Kommentit (2)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Mainittakoon vielä, että kyseessä on possun kamarasta valmistettu rapea ja maukas naposteltava, ei mikään pääruoka.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Vapaa radikaali
Seuraa 
Viestejä1777
Liittynyt26.8.2009

Tanskassa on hyvin samantapainen ruoka, ne syövät sitä keitettyjen perunoiden ja lehtipersiljalla höystetyn valkokastikkeen kera. En vain millään muista mikä sen nimi on. Siellä se on ihan pääruokakin joskus, mutta kamarasta se tehdään.

Kerran Köpiksessä yhdessä baarissa oli sellainen tarjous, että sitä sai kiinteällä hinnalla syödä niin paljon kuin jaksoi. Menihän sitä, mutta meni oluttakin.

Joulukinkun kamarasta varmaan hyvin voi tehdä. Ihan sitä ihteään se tanskalaistenkin kamara on, ja pirun suolaista.

Nyt jos kellään on joku Tanskassa asuva tuttu niin kysykää siltä.

Gentlemen, start polishing your tin foil hats!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat