Seuraa 
Viestejä4536

Tiedä-lehti ei onnistunut uudistuksessaan.

Niin yksinkertaista se on.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Kommentit (2)

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
Reifengas

Tiedä-lehti ei onnistunut uudistuksessaan.

Niin yksinkertaista se on.

Juttelin erään lehden päätoimittajan, joka on siskon miehen veljen vaimon tuttu, eli siis lähisukulainen, kanssa, ja hän oli sitä mieltä, että uudistus oli onnistunut lukuunottamatta mustavalkoisia kasvokuvia.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Uudistus voi hyvinkin olla onnistunut jonkun toimituksen sisäpiirin tai mainosrahoittajien alunperin asettamien tavoitteiden näkökulmasta. Omasta näkökulmastani uudistus on hyvinkin pitkälti epäonnistunut. Surffaan paljon kännykällä ja nykyään on todella iso kynnys lähteä selaamaan tiedepalstaa. Monasti tulee joutenolon yllättäessä mieleen näpytellä osoitteeksi tiede.fi/keskustelut, mutta sitten tulee se nyt jo perinteeksi muodostunut "näääh, emmäjaksa nysvätä sen kanssa".

Sitten jos jotain keskustelua plärää, tulee mieleen joku noheva kommentti, mutta nykyään kännykällä jää aina vastaamatta. Ennen wanhaan vastasin jopa nokian näppäinluurilla. Nykyään tulee vaan ajatus, että ei helevetti, en takuulla jaksa taistella sen  saatanallisen kapistuksen kanssa. Kirjoitan sitten joskus kun pääsen koneelle. Koneella taas sitten tulee mieleen, että jotain piti kirjoittaa, mutten enää muista mitä. Ja jos vaikka tulee mieleenkin, niin eikös tämä mokoma ole kirjautunut jossain välissä ulos, ja taas jää kirjoittamatta.

Jokin vanha maneeri tänne aina vetää uudestaan, mutta kirjoittamiseen on nykyään todella suuri kynnys.

Lopetin muuten lehden tilauksen, maksakoon joku muu tämän lystin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat