Seuraa 
Viestejä177

Ja sen hinta Polariksen kelkka yli 15 000€ onko järkee.

Polaris Pro RMK 800 163

http://polarismoottorikoottorikelkat

Kukaan ei ole hyödytön:
Aina voi olla edes huonona esimerkkinä

Kommentit (3)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

En jaksanut mainosta katsoa, mutta onhan rannekellojakin kallita tai vaikka halpis-Nokian tekniikkaa upotettuna desing-kuoriin. Rahat pois tyhmiltä.

Oma mielitietty on tietystin tallissa nukkuva 87 Yamaha Viking. Ei sekään mikään helppo nakki ole jos piiputtaa maastossa. Liikaa nippeliä. Toki ainakin vanhemmat Yamahat ovat idioottivarmoja mutta syttyboxikin saattaa olla DIY-korjauksen made in China ja se on sitten siinä. Puolireiteen lunta, kännyllä ei kenttää ja tielle matkaa 20 km.

Neuvoisinkin yksinkelkkailijaa ottamaan lumikengät ja/tai hikilaudat messiin. Tilanteen mukaan. Sytytysnestettä ja muutama kuiva klapi. Joku kippo jossa sulatella lunta juomiseksi. Pikku vesuri tms. pienimiseen ja hakojen keruuseen. Narukerä tai rulla naijalankaa. Tulukset.

Olen Viikinkiin uusinut koko sytytyspuolen viimeksi kun jokin oikkari teki vähän vikaa tyhjäkäyntipuolaan. Kelkkaa kun voi verrata lentokoneeseen. Köpelösti saattaa käydä jos kone pettää kesken matkan.

- Ubi bene, ibi patria -

Retvoorti
Seuraa 
Viestejä160

Made in China ei ole mikään tae huonosta laadusta nykypäivänä kaikki suuret valmistajat ovat tuotannon siirtäneet Kiinan maaperälle toista oli kymmeniä vuosia sitten.

Selibatia ei ole perinnöllistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Ja onhan siinä sekin, että niitä "kiinalaisia" CDI.tä saa 5-10 kpl sen merkillisen osan hinnalla, jonka yleensä muuten kaiken lisäksi joutuu tilaamaan USA.sta tai Japanista.

 Noissa isoissa käsikäynnisteisissä on aika persoonallinen sytytysjärjestelmä.

Yksisylinterisissä pienmoottoreissa nuo kiinalaiset palikat ihan ok.

- Ubi bene, ibi patria -

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat