Seuraa 
Viestejä1108

Aivan perseestä, miksei ne voi olla yhteneväiset, eli joissain valitaan kieli, levyltä suoraan joissain taas soittimen kaukosäätimestä.

Sama kumpiko systeemi on kunhan päästäisiin, että kaikissa olisi sama, nykyisellään on syvältä. 

Donek eris felix, multos numerabilis amicos

Kommentit (7)

Hillman
Seuraa 
Viestejä1108

Paras tietenkin olisi kun soittimeen on asetettu oletuskieli, soitin hakisi tekstityksen automaattisesti, ja sen voisi halutessaan muuttaa manuaalisesti.

Donek eris felix, multos numerabilis amicos

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

DVD-levyllä on jokaiselle tektitysraidalle oma kielitunnuksensa. On soittimen tai levyntekijän vika, jos ominaisuus ei toimi. 

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

En ole suoraan dvd-levyä katsonut varmaan 10 vuoteen vaan aina konvertoinnin läpi. En vuosista ihan tarkkaan tiedä, mutta viimeiset oli Harry Potter ja Linnunradan käsikirja liftareille jotka rikkoivat levysoittimen softan peräjälkeen. Ongelmia oli ollut jo aiemminkin mutta tuolloin savusi hihat. Otin yhteyttä Sonyn maahantuojaan saadakseni resetointi/palautus-levyn soittimelle joita tiesin valmistajalla olevan sisällön suojausviritysten sotkemille laitteille. Sain piruilua palautteena johon totesin sangen rauhallisella tyylillä verepaineeseen nähden, että "oli sitten viimeinen Sony jonka elämässäni ostan". Se on pitänyt. Ja pitää.

Ja tähän perään sitten informatiivisia kommentteja miten dvd.t on toimineet loistavasti...

- Ubi bene, ibi patria -

Nobelaner
Seuraa 
Viestejä1775
Hillman

Paras tietenkin olisi kun soittimeen on asetettu oletuskieli, soitin hakisi tekstityksen automaattisesti, ja sen voisi halutessaan muuttaa manuaalisesti.

 

Kaikki tuollaiset automaattiset valinnat on just sieltä syvältä minne ei aurinko paista. Ihan jatkuvasti kun asentaa jonkun Windows-ohjelman niin se saastanan idioottisofta keksii että mulla on paikkana Suomi ja valitsee sitten sen kieleksi. Winukka muuten on englanninkielinen joten miksi vtussa se ei sitä huomaa vaan nimenomaan maan? Voisin kuvitella että täällä asuvat vietnamilaiset tai ruotsinkieliset tai saamelaiset kokevat tuosta vieläkin enemmän vtutusta kuin minä.

Ordo ab Chaos
Seuraa 
Viestejä5

Enemmän minua v***ttaa se, että sen tekstin sijoitus (sitten kun sen saa näkyviin) EI OLE KUVASSA vaan sen alapuolella! 

Eli sinulle on myyty 16:9 kuvasuhteinen televisio "jotta näet elokuvat laajakangasversiona" (itseasiassa ei pidä ihan paikkaansa), mutta koska teksti ei ole kuvassa vaan sen alapuolella sinun on asetuksista pienennettävä kuva noin postimerkin kokoiseksi, jotta NÄKISIT NE TEKSTIT! Lopputulos: joudut katsomaan vuokraelokuvasi pienempänä kuin mitä ne olisivat olleet siinä 90 -luvun alun 4:3 suhteisessa 28 -tuumaisessa kuvaputkitelevisiossa. Tästä syystä allekirjoittanut ei jaksa katsoa yhtään ainoaa DVD:tä...

Sitten on tietysti ihmisiä, joille kuvasuhteet eivät merkitse mitään. He katsovat iloisesti vanhat 4:3 suhteiset elokuvat tai ohjelmat 16:9 suhteella, eikä heitä edes ihmetytä esim. ihmisten lihavuus kuvassa.... Heidän älykkyydestä en tässä yhteydessä halua sanoa sanaakaan...  

Hillman
Seuraa 
Viestejä1108

Tuollaisia viimeksi kuvattuja ongelmia ei ole, dvd-soitin on aivan uusi mutta manuaalisesti siihen on tekstityskieli valittava, joko levyn alussa olevia painikkeita painamalla tai sitten kaukosäätimen kautta info-painikeen takaa löytyy  kielet mitä levy sisältää.

Kuvasuhteita ei tarvitse mennä muuttelemaan.

Donek eris felix, multos numerabilis amicos

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat