Seuraa 
Viestejä3226

Kiinan hallitus ilmoitti valmistelevansa sodan lopettaakseen kiistan Scarborough-saarten omistuksesta. Scarborough-saaret ovat pieni saariryhma Etelä-Kiinan merellä.

Manuel Castro, Castilla-La Manchan yliopiston professori sanoi El Paisin haastattelussa, että on todisteita siitä, että Kiina sumuttaa aerosoleja alueelle, ja että nämä aerosolit heikentävät troposfäärin yläosan tuulia.

Trooppisten syklonien voimakkuus riippuu merenpinnan lämpötilasta ja tuulien voimakkuuden eroista troposfäärin ylä- ja alaosissa. Mitä suurempi on merenpinnan lämpötila ja mitä pienempi  tuulien voimakkuusero troposfäärin ylä-ja alaosissa, sitä voimakkaampi on taifuuni.

Merenpinnan lämpötilan pitää olla vähintään 28 astetta, että syklonit syntyisivät. Hiljattain pidetyssä Varsovan ilmastokokouksessa Haiyanin syyksi laitettiin ilmastonmuutoksesta aiheutunut merenpinnan lämpeneminen, MUTTA merenpinnan lämpötilat ovat nykyään kylmemmät kuin koskaan historian aikana! (Science 1 November 2013: Vol. 342 no. 6158 pp. 617-621 DOI: 10.1126/science.1240837) 

Michio Kaku näyttää videollaan Haiyanin synnyn anomaliat, sekä osoittaa myös Yhdysvaltain ilmavoimien satelliittitukikohdan, josta säteilytys oli mahdollisesti tapahtunut.

Vaikuttaa vahvasti siltä, etta Kiinan ja USA:n hallitukset pelasivat salaisesti yhteen. Terrorismi yritetään peittää hokemalla "ilmastonmuutosta". Katso Kakun video http://pirona.fi/?p=192

Giant Uralic and Finnic Megaliths NEW places! https://youtu.be/WEyKvRQubXU
Alien Burial Site https://youtu.be/yLvF0mga1rU

Kommentit (5)

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Idiootti.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
panterarosa

Miten kreationismi liittyy Michio Kakuun ja ilmastoterrorismiin?

Ei yhtään millään lailla. Suosittelen sigu-käsitteeseen paneutumista. Suosittelen myös lähdekritiikki-käsitteeseen tutustumista. Videopätkä ja sen ohessa esitetyt väitteet ovat täyttä roskaa.

 

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

KastahMastah
Seuraa 
Viestejä10

Ei tämä ilmastonmuokkaus ole mikään uusi juttu.

Täällä Suomessakin näkee välillä sääkartalla noita HAARP rinkuloita, tuolla Norjassahan yksi NATO-HAARP lelu pojilla onkin. Säämiehet ja naiset ei koskaan vaivaudu lähetyksissä noita selittämään, arvatenkin on "tutkavirhe" mutta jännää että koko planeetalla käytössä samat tutkat kun globaalisti noita näkyy?

Youtubeen vaan hakusanaksi "haarp ring" löytyy tonneittain materiaalia.

Kylvämällä ilmakehä täyteen reaktiivisia kemikaaleja esim. alumiinia, nuo HAARP laitteet saadaan tehokkaasti muokkaamaan ilmakehän mm. ionisaatiota.

Nehän on kuitenkin, käytännössä, isoja mikroaaltouuneja ilman suojakupua ja mitä tapahtuu kun pistää mikroon metallia..

Harmi vaan, että se HAARP toiminta perustuu juuri siihen, että se saa aikaan reaktioita jotka "räjäyttävät" otsonin ja tästä syntyy se suurin säde, joka siis kimpoaa takaisin kohti maata haluttuun paikkaan.

Mutta mitäs pienestä rusketuksen lisäyksestä, pitäähän poikien saada leikkiä?

Tampereella aikoinaan huomasin, että joskus kun oli satanut lunta niin se haisi "flunssalle". Oireet on yleensä, että tulee pari päivää ihan järjetön määrä sellaista keltaista räkää ja sitten se loppuu kuin seinään.

Siellä tosin oma armeijamme teki sellaisia täsmäiskuja, että joskus 3-4 aikaan yöllä kaksi hävittäjää vetää pillurallia kaupungin yllä todella matalalla, niin että ikkuna tärisee. N. 5-6 tunnin päästä tuli aina tällaisen episodin jälkeen nato-lunta isoja määriä..

Armeijahan itse myöntää, että tekee "tutkaharjoituksia" Suomessakin jossa ruiskutetaan mm. alumiinia koneista. En usko, että oma armeijamme ruiskuttaa näitä pöpöjä, mutta kuka tosin voi kontrolloida mitä jotkut Norjasta tulevat NATO koneet sitten taas tänne ruiskuttelee?

https://www.youtube.com/watch?v=IBmJRwZIvGE

Tässä eräs armeijan upseeri joka tuli esiin tästä ilmastonmuokkauksesta ja kertoo, miten sitä tehdään.

https://www.youtube.com/watch?v=Mf-UTijwM8U&list=PLC724B92EF494888C&index=3

Entinen FBI pomo (joka yllättäen sitten kuoli hämärissä olosuhteissa) päätti, että hänen työnsä ei ole palvella terroristeja vaan suojella ihmisiä.

Joten hän teki julkisesti lausunnon näistä kemikaalivanoista ja yritti saada ihmisiä heräämään ja toimimaan jotta tämä asia tuodaan päivänvaloon: kuten hän niitä kutsuu "kuolemanvanoiksi" ja tämä tosiaan, tällainen toiminta ei ainoastaan terrorismin määritettä täytä vaan aletaan jo puhumaan globaalista kansanmurhasta.

https://www.youtube.com/watch?v=xlbo5VpFO-g&list=PL7FE359D35C95F3D3&index=53

Suomessa ei käsittäkseni ole vielä näitä ihan yrityksiä, missä lukee "ilmastonmuokkaus co" koska tää on niin pieni maa, se herättäis liikaa huomiota joten asia toteutetaan armeijan avulla ja NATO-koneilla pääasiassa.

Amerikassa kuitenkin näitä ilmastonmuokkauslaitoksia on, mutta ne ovat hyvin vaikeita löytää koska nämä kuitenkin projektit ohjataan sielläkin armeijan kautta.

Ei mitään area-51 juttuja mut asiasta ei pahemmin puhuta, tässä kuitenkin eräs kaveri löysi tällaisen laitoksen missä lukee että tekevät ilmastonmuokkausta ruiskuttamalla kemikaaleja koneista (hopeajodidi) ja tuo virkailijakin siitä avoimesti kertoo.

https://www.youtube.com/watch?v=wshBhDlI1dY

Thread has been locked.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat