Seuraa 
Viestejä13878

Tähän ketjuun voi raportoida omia alapääjuttuja. Hiivat, vuodot, tulehdukset, puristuvoima, pidätysongelmat ym.

Moderaattori vois raivata tämän alueen keskustelut muista topikeista myös tänne.

 

Kommentit (3)

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Puristusvoima on viime aikoina ollut aika hyvä. Ne lihakset, siis mitkäs ne ovat reisissä loitontajien toisella puolella? Lähentäjät? Ne on ihan kondiksessa, kun on tullut ratsastettua ja sitä kaakkia täytyy jaloilla puristaa.

Vuotoa, tulehduksia tai pidätysongelmia en ole havainnut. Tarkoitetaanko hiivoilla nyt sitä, mistä siinä yhdessä Popedan biisissä lauletaan, että "heitän hiivat tosta vaan"? Tuo on minulle hiukan turhan henkilökohtainen kysymys, enkä keksi, ketä voisi hiivani tai sen yksityiskohdat kiinnostaa.

Ei ku oliko tämä vain naisille? Voi perhana.

BCK
Seuraa 
Viestejä6960

Heh, eiköhän puristuvoimalla tässä yhteydessä tarkoiteta lantionpohjanlihasten voimaa ja kestävyyttä. Harvemmin ne miehet kegel-harjoitteita tarvitsee? Vaikka tässäkin on kai poikkeus: (vanhemmiten) jotkut miehet voivat kärsiä virtsanpidätyskyvyn (tai ulosteen tai ilmavaivojen pidätyskyvyn) heikkenemisestä. Miehillekin kegel-harjoitteita. Luulisi, että samantapaiset lantionpohjan lihakset miehiltäkin löytyy, vaikkakaan ei tietty vaginan lihaksia. Seuraavassa harjoitteita miehille: http://www.tena.fi/ammattihoitajat/inkontinenssin-hallintakeskus/eri-inkontinenssityypit-ja-aiheuttajat/pelvic-floor-exercise/ 

Muistelen lukeneeni jotain miesten lantionpohjanlihasten harjoitteista, että niillä voisi parantaa seksuaalista nautintoa (liittyiköhän se jotenkin ennenaikaiseen siemensyöksyyn, tai erektio-ongelmiin?).

Hiiva ei muuten ole pelkästään naisten vaiva, se voi olla joko oireettomana tai oireisena miehelläkin, vaikkakin harvinaisempana. Pahimmassa tapauksessa pari tartuttaa toinen toisensa, eli parasta olisi hoitaa molemmat samanaikaisesti ainakin tämän mukaan: http://www.canesten.fi/miehet 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Nimeomaan kuten BCK sanoo. Eräskin tuntemani miespuolinen ihminen pelkäsi ties mitä sukupuolitautia (lähinnä kai herpestä, koska harjoitti tiukasti turvaseksiä kumin kanssa, mutta fellaatiossa oli tainnut kumi jäädä kelkasta?) ja osoittautui että hänellä olikin hiiva.

Toinen tietämäni mies puolestaan oppi saamaan "kuivia orgasmeja" eli laukeamaan useita kertoja yhden seksisession aikana tietynlaisen hengitystekniikan avulla, ja luulisin että siinä tarvitaan myös noita lantionpohjanlihaksia ihan samalla tavalla kuin nainen tarvitsee niitä lihaksi "imeäkseen" miehen penistä vaginallaan.

Hassua että naisten ketjuun tuli puhuttua miehistä. Mutta noin ylipäätään jos tarkoitus on jatkaa hiivasta yms. puhumista niin tämä ketju olisi ollut syytä asetella Lääketiede-osastolle. Toisaalta jos keskustellaan seksuaalisuuteen vaikuttavien sairauksien merkityksestä psykologisessa mielessä, niin sijoittelu on oikea.

En minäkään mistään "naisten taudeista" pidä, mutta en pidä myöskään siitä että ne asiat tai aihe olisi jonkinlainen tabu josta ei saisi puhua ihan siinä missä vaikkapa seksuaalisuudestakin.

Jään odottamaan synnytyskertomuksia, mitkä ovat looginen jatke tässä yhteydessä... Niiden suhteen minäkin tunnen itseni tietenkin ulkopuoliseksi.

Thread has been locked.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat