Kommentit (1)

herakleitos
Seuraa 
Viestejä4

"Harvardissa ollaan nyt eri mieltä. Siellä uskotaan, ettei tietoisuutta tarvita, vaan niin plasebo- kuin nosebovaikutus voi aktivoitua alitajuisesti".

Kyllä siinä miksi plasebo vaikuttaa vaikka ihminen tietäisi saavansa plaseboa, sen osalta kyse on hoivasta, tunteesta ja turvallisuudesta että hän on nyt hyvissä käsissä....Mutta miten eläimelle plasebo vaikuttaa, vaikka eläin ei tiedä sitä edes saavansa ja vaikka tietäisikin niin luultavasti ei pysty asiaa järkeilee samallalailla mitä ihminen.

Miten eläimellä, koiralla tämä hypthalamus, tumakkeet ja neurovälittäjät toimii kun sille annetaan "huuhaa" lääkkeitä kuten homeopaattisia lääkkeitä normaali ravinnon seassa normaaliin ruoka-aikaan, jolloin koira ei edes tiedä niitä syövänsä.

Kahdenkymmenen vuoden käytännön kokemuksella voin kertoa, että nämä homeopaattiset "plasebo" lääkkeet toimii silti noin 80 - 90 prosenttisesti..vaivaan kuin vaivaan. Siinäpä olisi varsinainen pulma neuro-psykotieteille ratkaistavaksi, tiede olisi todella pitkällä jos se pystyisi edes tällaisen asian ratkaisemaan, mutta sanomattakin on selvää että nykytieteistä ei siihen ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat