Kommentit (2)

a33e
Seuraa 
Viestejä6

"Maailmankaikkeus mitattiin ennätysmäisen tarkasti"

Sen perusteella mitä tiedän tieteestä ja maailmankaikkeudesta uskallan väittää että tiede ei ole vielä lähelläkään, ette ole saaneet aikaiseksi edes pientä pintaraapaisua  todellisuuden luonteesta.

 
Onneksi juttu itsekin tulee lopussa samoihin johtopäätelmiin. Otsikko sen sijaan oli taas nostanut tieteen saavutukset jalustalle, lähes epäjumalallisen korkealle sellaiselle.

"Tuloksemme sopivat siihen, että universumi on ääretön, tulkitsee Schlegel. – Se todennäköisesti ulottuu ikuisuuksiin niin tilassa kuin ajassa."

Itse muotoilisin tuon lopun "...niin ajassa, tilassa kuin ulottuvuuksissakin".

Kun joskus on oikein paha olo, esim. krapula-päivinä posliinia halatessa, niin siinä laattaamisen yhteydessä saattaa lipsahtaa spontaaneja kirosanoja kuten: SKEPSISMI! Yrrhhh... YÖÖÖÖrghzss.. skeptikko! Yörgh.. . .

OJP.
Seuraa 
Viestejä1177

 

  -  Sen vielä ymmärrän Einsteinin teorioiden valossa, että 6.0 mrdin valovuoden takaisista  havannosista voidaan neili ...4....ulotteisesta aika -avaruudesta  sanoa, että  havaitusta  universumista  saatiin tarkat mittaustulokset. 

Mutta kun tutkija snoo, että mittaustulokset  sopivat hyvin yhteen  sekä .... ajan..... että etäisyyksien osalta --- alusta alkaen ----äärettömän kokoiseen---- maailmankaikkeuteen, niin  eikö  .... aika,valon nopeudella mitattuna sillion ole  tieteellisesti  kyseenalainen  mitattava komponentti .   Äärettömälle matematiikalla on tarjota  onnistunut  synbooli, kumottu mumero 8.

Osmo, Otto, Juhani Päivinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat