Seuraa 
Viestejä656

Windows 9 julkaistaan reilun vuoden päästä, kertoo Windows-asiantuntija Paul Thurrott. Uusi käyttöjärjestelmä tuo mukanaan suuria muutoksia. Microsoftilla ei ole paljon vaihtoehtoja, sillä Windows 8.1:n tilanne on Thurrottin tietojen mukaan lähinnä katastrofi.

Windows-asiantuntija Paul Thurrottin lähteet kertovat, että Microsoft aikoo esitellä seuraavaa Windowsia Build-kehittäjäkonferenssissaan huhtikuussa. Työnimi ”Threshold” vaihtuu silloin todennäköisesti nimeen Windows 9. Valmis Windows 9 julkaistaisiin reilun vuoden päästä huhtikuussa 2015.

Yksi syy nimen Windows 9 valintaan on se, että Microsoft haluaa jättää kokonaan taakseen epäonnistuneen Windows 8:n.

Lokakuussa julkaistu uusin Windows 8.1 -versio on Thurrottin mukaan käytössä vain 25 miljoonassa pc-koneessa. Hän kutsuu tilannetta katastrofiksi. Valtaosa maailman yli miljardista Windows-käyttäjästä on hylännyt Windows 8:n ja 8.1:n, joten Microsoftin on pakko korjata suuntaa.

Toivataanpas parempaa tuuria tällä kertaa, onni että kaverit ostivat 8 ennenkuin kerkesin sutta ostamaan.http://www.mpc.fi/uutisia/windows+9+tulee+ensi+vuoden+kevaalla/a959183?s=u&amp%3bwtm=mpc-14012014

-tuntoaisti on tärkein aistimme-

Kommentit (2)

Avenger
Seuraa 
Viestejä656
Jurpula

No eikös se oo tähänkin asti mennyt niin että joka toinen Windows on hyvä :)

Suurin piirein, pitäisikin valmistella tästä lähtien tuote valmmiiksi ennen liikkelle laskua.

-tuntoaisti on tärkein aistimme-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat