Seuraa 
Viestejä27432

Helou!

Tässä ketjussa voi puhua penkkiurheilusta. Se on hyvä että arvokisoista on omat ketjunsa, ainakin MM-lätkästä, MM-yleisurheilusta, MM-jalkapallosta ja Olympialaisista on omia ketjuja. Mutta. Urheilussa on niin paljon muutakin kuin arvokisat, joten ajattelin, että tässä ketjussa voitais höpötellä kaikkea mikä yleensä penkkiurheilusta mieleen juolahtaa. Toivoisin tähän siis muiden urheilujen ruotimista kuin omien harrastusten.

Mitä lajeja suraatte? Mulla löytyy kiinnostuksista ainakin:

KV-jääkiekko

Hiihto (ootan ku kuuta nousevaa ens kautta kun televisiointi siirtyy takaisin YLElle!)

Ampumahiihto (Tänään 15:25 alkaa naisten pikakilpailu kakkoselta.)

Taitoluistelu miehet & naiset, ei parit. (EM-kisat alko eilen, tänään miesten lyhytohjelma ykkösellä klo 16:00.)

Yleisurheilu

Muita lajeja seuraan satunnaisesti kun sattuu töllöstä tulemaan. Pikaluistelua saatan tuijottaa sekä voimistelua jne. Joukkuelajit ei jostain syystä iske. YLEhän aloitti nyt lentopallon, kaukalopallon, jääpallon, sählyn ja lentopallon televisioinnit. Formuloita katson sivusilmällä jos olen töllön ääressä.

Sitten yleistä spekulaatiota. Kaisa Mäkäräinen on pärjännyt kohtalaisesti ampumahiihdon maailmancupissa. Pystyammunta alkaa sujua. Hiihtohan hänellä on kulkenut lähes aina ensiluokkaisesti. Nousukunnossa on. Tänä viikonloppuna on vikat kisat ennen Sotshia.

Hiihdosta voi vain sanoa, että kiva että Suomen naisten tuloskunto on parantunut vaikka norjalaisille ei mitään jakoa ookkaan. On se kumma että ne on niin ylivoimasta porukkaa. Mutta toisaalta Norjan kansallisurheilu on hiihto, siellä on uskomattoman laaja materiaali ja ensiluokkainen valmennus. KV-kisoihin pääsee vain ehdoton parhaimmisto ja hiihtäjät on isompia ku rokkitähdet.

Taitoluistelussa jos pari tyyppiä möhlii ja Juulia Turkkila vetää nappisuorituksen, niin mahkuja voisi olla kympin sakkiin. Jännä nähä myös nuoret venäläiset teinitähdet Sotnikova ja Lipnitskaia luistelee vapaaohjelman ja mitä tekee Alena Leonova! Venäjän olympiavalinnat on pahemmat kuin suomalaisten keihäsvalinnat ja jännä nähä että kuka siitä ruletista voittajana selviää ja pääsee luistelemaan kotijäille Olympialaisiin.

Tämmösiä mietteitä.

Hämmentää.

Sivut

Kommentit (1063)

Vierailija

Tässä kohtaa on kyllä suuri aukko sivistyksessä ja mielnkiinossa.

Telkkarista jaksaa ehkä katsoa sumopainia tai snookkeria, mutta mitä järkee on katsoa yleisurheilua?

Mä urheilen mielummin ite.

En ole myöskään koskaan ymmärtäny sitä kansallistuntoa mitä jonkun lätkän voittaminen meinaa. Ei kertakaikkiaan herää ainoakaan tunne. Formulat ja fudis menee samaan settiin. Siis kuka urpo niitä jaksaa toljottaa? Täysin hukkaan heitettyä aikaa. 

Mistä se jännitys tulee? Ihan sama voittaako Suomi vai Ruotsi tai kekekeke...
Noi on jotakin keinotekosia puolia jota on asetettu ja mulla nyt niitä ei jostain syystä ollenkaan ole.

Epäilemättä tällä palstalla löytyy paljonkin penkkiurheilijoita ja jään pieneen vähemistöön, joten kiiruhdin ensiksi maaliin.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Aktiivisesti tulee seurattua kv-jääkiekkoa, kv-jalkapallon tyyliin kärkikahdeksikon otteluita, yleisurheilua, josta erityisesti keihäänheittoa ja tietysti suomalaisten edesottamuksia UFC-otteluissa. Entisenä maajoukkueurheilijana toki kiinnostaa Suomen maajoukkueiden kv-menestys muissakin lajeissa, mutta en seuraa muita lajeja mitenkään aktiivisesti.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1473

Ampumahiihtoa tulee surattua, sekä tietenkin snookeria, sumopainia ja texas hold' em pokeria, joskus myös pariluistelua, makihyppy ja norm. hiihto jää aika vähälle.

 

 

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

block52
Seuraa 
Viestejä1972

Olen koko ikäni ollut autourheilumiehiä ja se on tänäkin päivänä lähinnä sydäntä. Erityisesti F1 ja ralli kaikissa muodoissaan, paikan päällä ja televisiosta.

Olin myös intohimoinen jääkiekkomies viime kauteen asti. Menetin joukkueeni venäläisille, joten nyt kiinnostaa lähinnä kv-jääkiekko.

Muiden urheilulajien seuraaminen on aika satunnaista.

edit. Keihäänheitto meinasi unohtua, sitä tulee seurattua kovasti oman heittäjätaustan takia.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
block52

Olen koko ikäni ollut autourheilumiehiä ja se on tänäkin päivänä lähinnä sydäntä. Erityisesti F1 ja ralli kaikissa muodoissaan, paikan päällä ja televisiosta.

Mitä mieltä oot rallimiehenä siitä kun viime aikoina on rallipiireissä kuulunut vähän semmosta puhetta, että laji alkaa mennä jo vähän liikaa television ehdoilla. Että pimeitä erikoiskokeita ei oo ja reitit on aina samat koska pitää televisioida. Tulisi lisää mielenkiintoa kun olisi vaihtelevampia erikoiskokeita. Mutta toisaalta sitten menetetään paljon katsojia ja sitä myötä tuloja. Mikä on lajille ja penkkiurheilijalle se paras vaihtoehto?

Hämmentää.

block52
Seuraa 
Viestejä1972

Vaikka aina puhutaan, että Tv:n ehdoilla mennään, tupla-ek:t ja keskitetyt huollot ovat todellisuudessa seurausta turvallisuuskulttuurin noususta. Ralli voidaan järjestää vain ja ainoastaan vapaaehtoisten järjestysmiesten voimin, eikä sellaista määrää järkkäreitä kymmenille pätkille joka tänä päivänä ek:lle vaaditaan löydy millään konstilla. Paluuta kultaiselle 80-luvulle 1500 kilometrin erikoistaipaleineen ei ole. Laji muuttuu, se on vain hyväksyttävä.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Oli jännä tuo taitoluistelu tänään. Tshekin miehet pärjäsi yllättävän hyvin, Espanjan Fernandes oli ihana ♥ ja Venäläiset odotetun kovia. Jännä että venäläisillä ei ole Shotsiin kuin yksi maapaikka miesten puolella. Meneekö se Evgeni Plushenkolle, joka hävisi Venäjän mestaruuskisat nuorelle Maksim Kovtunille, vai Kovtunille, joka loisti tänään EM-jäällä. Jonka Plusenko muuten jättää väliin! Hyytävä trilleri. Mukava katella EM-kisoja, vaikka totta kai kaipaakin Kanadan Patrick Chania ja japanilaisia. Mun suosikki on kuitenkin nuori kazakki Denis Ten! Se poika osaa luistella ihanan herkästi.

Ja Kaisa Mäkäräisellä on lenssu. Saa nähä hiihtääkö Anterselvassa enää.

Hämmentää.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Vuoden urheilijavalinta on siis jonkinlainen lehdistön suosikki -kilpailu. En ole koskaan oikein jaksanut stressata kyseisestä tittelistä. Nimen toki voisi vaihtaa tittelin valintaprosessia muistuttavampaan muotoon: "lehdistön suosikki" tms.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Nobelaner
Seuraa 
Viestejä1775

Satuin joskus 2010 syksyllä olemaan Kamputseassa samaan aikaan kun käytiin Asian Gameseja, ja hotellin telkkari toki noita kisoja näytti. Normaalisti en mitään pelejä jaksa katsella mutta Takraw:in peluu oli niin härön näköistä että välillä meinasin unohtaa lähteä kaupungille dokaamaan kun jäin katselemaan noita pelejä. Ihan vain kerran tai kaksi olen nähnyt noita livenä Thaimaassa, ei mitään oikeita kisoja mutta ainakin Buriramissa paikalliset palomiehet pelailivat keskenään paloaseman pihassa. Luulen että jaksaisin jonkun aikaa katsoa täälläkin jos noita jostain sattuisi näkemään. Niin paljoa ei kuitenkaan kiinnosta että alkaisin netistä etsimään jotain striimejä.

Tyttöjen lentopalloa olen joskus jäänyt katsomaan myös.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Jännä oli eilen naisten taitoluistelu. Ja korkeatasoinen! Venäjän teinitähdeet pärjäsi, Italian Carolina Kostner kolmas.

Kaisa Mäkäräinen hiihti tänään hyvin toipilaana ja lääkekuuri päällä. Ammunta meni hyvin, mutta viimeiseltä pystypaikalta tuli kaksi sakkoa. Loppusijoitus oli sama kuin lähtiessä, eli yhdeksäs.

Nyt sitten ootellaan miesten taitoluistelun vapaaohjelmaa.

Hämmentää.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Tänään jääkiekkomaailmaa kohahdutti uutinen, jonka mukaan YLE, HS ja Iltasanomat (muistaakseni -sanomat eikä -lehti) aikovat mahdollisesti boikotoida Valko-Venäjällä järjestettäviä jääkiekon MM-kisoja. http://yle.fi/urheilu/yle_urheilu_ei_lahde_valko-venajan_mm-kisoihin_ilman_toimintaedellytyksia/7055234

Jopa Kummola sanoo, että kisat on mahdollista jopa perua! http://yle.fi/urheilu/kummola_aarimmaisena_keinona_on_perua_valko-venajan_mm-kisat/7055453

Ajatuksia tästä?

Hämmentää.

block52
Seuraa 
Viestejä1972

Oma ajatukseni on, että Valko-Venäjän kaltaiselle diktatuurille ei olisi pitänyt myöntää kisoja alun alkaenkaan. Olympialaisten myöntäminen Venäjän kaltaiselle maalle oli jo tarpeeksi suuri virhe, nyt molemmat farssit osuivat samalle vuodelle. Olympiavuonna MM-kisat ovat melkoinen turhake, joten en vuodata kyyneleitä jos jäävät pelaamatta. Mukavampi vaihtoehto olisi toki kisojen siirto johonkin sivistysmaahan.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Olen aikalailla samalla kannalla. Lisäksi jääkiekon MM-kisat voitaisiin järjestää joka toinen vuosi, jolloin turnausrytmi olisi MM-kisat, Olympialaiset, MM-kisat, ei kisoja. Lisäksi olympiavuonna ja ei kisoja vuonna voitaisiin pelata EM-turnaukset.

Hämmentää.

block52
Seuraa 
Viestejä1972

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelataan penkkiurheilijan märkä uni, jenkkifudiksen loppuottelu Super Bowl. Nelonen lähettää pelin suorana Pro-kanavallaan ilmaiseksi.

Perinteisesti olen varannut tähän pakkovalvomiseen jotain jenkkisapuskaa. Tällä kertaa ajattelin mennä suht yksinkertaisella linjalla, siipiä vaan uuniin ja Texas peteä iso pullo. Ja muutama purkki Budia toki.

Keli saattaa näytellä isoa osaa siellä, kylmää on luvassa, mutta ei nyt viime tietojen perusteella sentään lumimyräkässä pelata. Peyton Manning ei ole voittanut ikinä otteluakaan lämpöasteiden ollessa alle neljä.

Pelin teema on NFL:n paras puolustus vs paras hyökkäys. Uskon hyökkäykseen ja Denverin voittoon.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
block52

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelataan penkkiurheilijan märkä uni, jenkkifudiksen loppuottelu Super Bowl. Nelonen lähettää pelin suorana Pro-kanavallaan ilmaiseksi.

En ole koskaan katsonut tätä. Nyt vois kyllä vilkasta. Miten on, onko siinä paljon mainoskatkoja?

Hämmentää.

block52
Seuraa 
Viestejä1972

Mainoskatkoja riittää, mutta tuskin Nelonen niitä jenkkimainoksia näyttää, vaan asiantuntijat höpisevät sieltä studiostaan mainoskatkojen ajan. Omasta mielestäni tosin ne mainokset ovat koko homman suola, joten luultavasti etsin jonkun jenkkistriimin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat