Seuraa 
Viestejä1

Jupiter on mielenkiintoinen jättiläinen, itseäni kiehtoo sen ääri-ilmiöt. Googlettaessani eräs ilta Jupiteriin liittyviä tietoja tutkailin myös tiedejuttuja kotiplaneetastamme. Satuin löytämään jutun aiheesta jossa teoriaan Maan magneettikentässä olevasta antimateriasta oli tullut vahvistavaa havaintotietoa. Alla linkki BBC:n sivuilta. Pienessä päässäni pähkäilin että koska Jupiterilla on vahva magneettikenttä niin silloin sillä olisi Maan tavoin antimateriaa loukussa, mutta paljon enemmän.

 

BBC uutislinkki aiheesta

A thin band of antimatter particles called antiprotons enveloping the Earth has been spotted for the first time.

The find, described in Astrophysical Journal Letters, confirms theoretical work that predicted the Earth's magnetic field could trap antimatter.

The team says a small number of antiprotons lie between the Van Allen belts of trapped "normal" matter.

The researchers say there may be enough to implement a scheme using antimatter to fuel future spacecraft.

 

Jos antimateriaa opittaisiin valjastamaan esim. avaruusmatkoihin niin ajattelisin että Jupiterissa sitä saataisiin yllin kyllin. Mitä mieltä asiasta olette arvoisat tiede.filäiset.

PS. Oli pakko tehdä tänne tunnarit koska halusin tällaisen teorian heittää ilmoille :)

PPS. Linkki voi todennäköisesti olla rikki kun osaa oikein vielä käyttää tätä systeemiä

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Eusa
Seuraa 
Viestejä19326

Kosmisen nosteen teoriani mukaan aine ottaa tyhjiöenergiasta massan määränsä ja samalla erkaanuttaa antiaineen tyhjiöenergiaa. Van Allen sisemmän ja ulomman vyöhykkeen välissä on luonnollinen tasku, jonne voi asettua jonkinlaiseen tasapainotilaan ympäristön dynamiikasta poikkeava pieni ylimäärä antiaineen tyhjiöenergiaa, joka pystyy vangitsemaan yksittäisiä vaeltavia antiatomeja.

Jos Jupiterilla on vastaavat mutta suuremmat taskukentät ja siellä suurempi ylimäärä antiaineen tyhjiöenergiaa (positiivinen Higgsin kentän osa), voisi kuvitella sen vangitsevan enemmän tai raskaampiakin antiaineatomeja...

Teoriani erään ratkaisun mukaan kaikkeus voisi olla rakentunut kaksoisverkoksi, toinen aineesta ja sen tyhjiöenergiasta (pimeä aine), toinen antiaineesta ja sen tyhjiöenergiasta. Molempia tyhjiöenergian lajeja on kaikkialla, mutta duaalilajinsa tyhjiöenergia pyrkii luonnollisesti keskeiskiihtyvästi oman aine-energiansa keskittymiin ja samalla alueella vastakkaisen tyhjiöenergian dynamiikka pyrkii toiseen suuntaan / oman laajemman dynaamisen tasapainonsa mukaisesti...

Hienorakennevakio vapausasteista: (1+2¹+3²+5³+1/2¹*3²/5³)⁻¹ = 137,036⁻¹

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat