Seuraa 
Viestejä8643

Noniin. Kertokaapa miten ja mihin tuo laite vaikuttaa.

 

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Siis tuohan on Bauer-ihmelaitteen esiaste. Mutta mitä siinä tapahtuu? Mikä kosminen voima siirtyy 2,5 mm paksun teräsputken läpi tuollaisessa järjestelyssä?

Tässä kehittyneempi versio väristä ja vierivistä ledivaloista päätellen. Kumpi spiraali on toimivampi? Tässä on enempi roundeja. Olisiko tämä parempi?

Miksi minulla tulee mieleen sana bonk aina kun näen tällaisen? Sen täytyy merkitä jotain.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Vierailija

Noista kuvista ei ihan selviä, toimiiko nuo johdinkierukat induktanssina, vai kapasitanssina putken ollessa toisena kohtiona. Mutta se on kuitenkin varmaa, ettei sähkö- tai magneettikenttä tunkeudu rautaputken sisälle. Ainakaan mainittavasti.

Eli uskomustiedettä näyttää olevan. Eli suunnilleen samaa kuin homeopatia, jossa vaikutus säilyy, laimensi vettä sitten miten paljon tahansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Mutta mikä on se fysikaalinen tapahtuma, joka avokäämin kautta tekee jotain paksun putken läpi? Spiraalithan ovat toisesta päästä avoimia. Sijaiskytkentä on kondensaattori putken ulkopinnan kanssa. Taajuudesta riippuen on sijaiskytkennässä myös induktanssi. Eli spiraali voi toimia antennin tavoin. Mutta miten antennin välittämä energia siirtyy putken sisälle? Kysymys voidaan asettaa myös niin, että miten faradayn häkkiin saadaan siirrettyä sähkökenttä ulkopuolelta.

Onko faradayn häkissä jokin uusi ulottuvuus tämän laitteen kohdalla? Kosminen häkki? Toimitaanko tässä ehkä kompleksisella matikalla? Vai kvanttitasolla niin, että spiraali tunneloi jotain putken läpi?

Koulutukseni ei kertakaikkiaan avaa tätä. Tällä koulutuksella mennään tarvittaessa Kuuhun, mutta tämä ei aukea. Menee usko. Ei saa otetta.

Ote linkistä http://www.asuntokiinteisto.fi/lehti.php?sub=kainalo&kid=24&jid=67 :

"Mikko Timonen kertoo, että tämänhetkisen käsityksen mukaan kyse on ”ionipilven muutoksista”."

Nyt sain otteen. Ionipilvihän se. Mutta mutta. Miksi taas tuntuu että kyse on uudesta nimestä kosmiselle terästapille? Millainen on ionipilvi? Mitä tapahtuu jos sellaista hengittää? Kuulostaa joltain ionisoivalta ja sehän ei ole hyväksi jos värekarvat ionisoituvat.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Neutroni
Seuraa 
Viestejä36918

Ei tuossa tapahdu mitään muuta kuin ledit ehkä vilkkuvat. Aikaisemmin on tapahtunut kusetus ja rahastus, kun lipevä koijari on myynyt ikiliikkujan hyväuskoiselle hölmölle.

Remonttimies
Seuraa 
Viestejä477

Ei mihinkään vaikuta, tai jos ilmaston lämpeneminen on totta, niin tämä härveli kiihdyttää sitä. Jos kyseessä on kylmä putki, niin kostausvaurion riski on olemassa, kun eriste on poistettu ja kondenssivedet valuu lattialle. Jos kyseessä kuuma putki, niin toivottavasti ei ole lapsia paikalla polttelemassa sormiaan tuossa. Koulutuskin näyttää olevan sellaista, ettei ole koulutusta ja valitettavasti ilman koulutusta ei mennä kuuhun, vaikka niin kovasti toivoisikin. 

Etkö tiedä missä ionipilvet luuhaavat? No ne on siellä atomipilvien takana piilossa. Perusfysiikka tuollainen, että parilla kuparikierukalla ja USB johdolla saa ionipilven aikaiseki. Se on eka fysiikan harkkatyö Aaltoyliopistolla nykyään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat