Seuraa 
Viestejä981

Kirjoitin ja aikaisemmin toisen aiheen osana ihmispopulaation kiihtyvän kasvun uhasta - tässä vähän tarkennusta aiheeseen. 

Kasvusta on kehittymässä suuren luokan katastrofi. Mitä seuraamuksia uhkasta voi koitua, ellei asialle aleta tehdä jotakin?

En kirjoita itse uhkan seuraamuksista, vaan sen torjumisesta.  

 

Syntyvyyden säännöstelyyn kehitysmaissa ja haitallisten juurtuneiden käsitysten muuttamiseksi kehittyneemmissäkään maissa, ei ole panostettu käytännössä mitään merkittäviä tuloksia tuottaneita toimenpiteitä.

 

Minun mielestäni syntyvyyden säännöstelyn systemaattinen valistuskampanja on ihan ensimmäinen asia, mikä pitäisi käynnistää koskemaan koko maapalloa. Kysymyshän on todella suuren luokan ongelma, kun ihmisten sivistystason ja moraalitason nostaminen useimpien ihmisten mielestä on mahdoton tehtävä, johtuen syvään juurtuneista käsityksistä elämän arvoista.

 

Syntyvyyden säännöstely pitäisi saada niin toimivaksi, ettei mitään moraalisisia ongelmia kenenkään tarvitsisi kantaa, eli nykyisistä moraalia ja uskonnollisia ristiriitaisuuksia aiheuttavista ongelmista pitäisi päästä kokonaan eroon.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat