Seuraa 
Viestejä621

Animal Planetilla oli dokumenttiohjelma, jossa oli animoitu merenneitoja. Jotkut herkkäuskoiset ihmiset ottivat ohjelman todesta ja Animal Planet myöhemmin kertoi, että eivät ne olleet oikeita merenneitoja. Mutta Animal Planetilla on ollut ihan ns. oikeakin merenneito-ohjelma. Toki tuo nimi: "merenneito", on väärä. Meressä on nähty kummallinen olo, mikähän se lienee? Onko tämä merenneitotapaus jossakin selvitetty väärennökseksi? Se toinen on, ei pidä sekoittaa näitä tapauksia keskenään.

Tässä lyhyt video tapahtumasta.Nuo kyydissä olevat ovat meribiolgeja ja tohtorismiehiä.

http://www.youtube.com/watch?v=iuXPdQqMYW0

Tässä tuon toinen kyydissä ollut ja joku muu saman alan mies keskustelevat asiasta: 

http://www.youtube.com/watch?v=OVhYo41FOY8#t=1666

 

Eivät vaikuta raunileenalta ja johanaffeilta vaan uskottavammilta!?

Jotain nokkelaa.

Kommentit (7)

MooM
Seuraa 
Viestejä10209

En nyt ehdi katselemaan linkkejä, mutta tulipa vaan mieleen lapseni kotitehtävä. Siinä oli tekstiä siitä, miten merten manaatit http://fi.wikipedia.org/wiki/Manaatit ovat merenneitotarinoiden taustalla.

 

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

250585
Seuraa 
Viestejä621

Viestistäsi kyllä huomaa, ettet aukaissut linkkejä...

Manaatti-tarinan uskon kyllä. Tosin se on satavarmaa, ettei tuo linkkini videossa (joka kestää alle 2 min, joten ehtii sen katsoa) ole manaatti.

Jotain nokkelaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
250585
Seuraa 
Viestejä621

Ymmärrän kyllä, että otsikon perusteella suurin osa ajattelee, että paskaa. 

Toistan: Tuossa nyt kuitenkin on meribiologeja, tohtorismiehiä, eikä ihan mitä sattuu hihhuleita. Siinä on videokuvaa oudosta oliosta. Normaalia vakuuttavampaa. Se lyhyempi video näemmä kestää 2 min 56 sek. Eikö tähän ole kenellekään mitään sanottavaa. Jos edes joku avaisi tuon linkin ja katsoisi ennen kuin pitää paskana. Edelleen: otsikon perusteella on huuhaata, videon katsottuaan saattaa ajatella toisin.

Jotain nokkelaa.

harris
Seuraa 
Viestejä13

Kyllä on vähintääkin hämmästyttävää kuvaa. Olento kuvattu kahdella kameralla ja youtubessa oli myös yksi merivartioston kuvaama pätkä oudosta oliosta ja yksi kalastajien verkossa oleva rimpuileva otus joka muistutti käsivarreltaan tuota ensimmäisessä videossa esiintynyttä. Ei vaikuta feikiltä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat