Seuraa 
Viestejä2

Oli pakko kyllä tulla avautuun kun tarkistin asian ja oon keksiny uuden virusinfektioiden hoitotavan.

Joskus on hyötyä siitä, että ei opiskele vaan ajattelee. Nääs kun mietin tuota virusta ja sen hyökkäystä soluun ihan perusajatukselta, että kun se virus on kuitenkin kuollut ennenkuin valtaa solun isäntäkehossa ja sitten se solu muuttuu virustehtaaksi.

Niin rokotehan perustuu siihen, että ruiskutetaan vereen noita vasta-aineita (tosin nämä uudet rokotteet eivät ole tässä mi...elessä rokotteita, mitä tuo sana alunperin tarkoitti koska ne sisältävät nanokokoisia hermomyrkkyjä esim. alumiini tai elohopea "adjuvantteja") ja ei oikeastaan ole tällä hetkellä hoitoa siihen kun virus kerran on päässyt lisääntymään kehossa, ellei ole juuri noita vasta-aineita joko luonnostaan tai sitten ruiskutettu ihmiseen.

Virus kiinnittyy solun pintarakenteeseen tietynlaisen ottimen avulla, joka tunnistaa tiety reseptorit solun rakenteessa.

Rupesin miettimään, että miksi ei ruiskuteta vereen sellaisia pieni palikoita jotka ovat samanlaisia kuin nuo solun reseptoripalikat, jotka virus tunnistaa?

Tällä tavoin virus takertuisi tuohon palikkaan, joka on ruiskutettu vereen ja muuttuu siten vaarattomaksi.

Nuo palikat ovat niin pieniä sitten taas, ettei niitä näe kuin elektronimikroskoopilla joten ne eivät aiheuttaisi haittaa verenkierrossa ja jos ne valmistetaan jostain biologisesti netraalista aineesta joka hajoaisi itsestään elimistössä: olisi kyseessä varsin vallankumouksellinen tapa hoitaa virusinfektioita.

http://en.wikipedia.org/wiki/Capsid#Functions

Nykyiset hoidot perustuu siihen, että elimistössä on vasta-aineita jotka aktivoi immuunijärjestelmän.

Tämä oma tapani perustuu siihen, että tehdään koko viruksesta toimintakyvytön kokonaan tukkimalla sen "koura" jolla se tarttuu isäntäsoluun. Jolloin jos esim. immuunijärjestelmä on heikko, ei tarvita edes kehon toimintaa tähän vaan virukset "muurataan" umpeen.

Rokotteet ei estä lopulta mitään jos on ärhäkkä virus ja huono kunto mutta tämä hoitoni tehoaisi 100% varmasti ja ilman hankalia vasta-aineiden eristyksiä.

Aiheesta lisää olisi hyvä opiskella, että kun nuo infuenssatkin muuttuu joka kausi ja tarvitaan uusi rokote: muuttuuko tämä "viruksen" koura myös? Epäilen, että ei muutu koska sehän tarttuu aina siihen samaan isäntäsolun vastapalikkaan kiinni joten tämä olisi siinäkin mielessä varsin voitokas tapa hoitaa virukset.

Lueskelin nopeesti nyt läpi tuon HIV-hoidon niin se tosiaan perustuu siihen, että ei yritetä tuota virusta saada toimimattomaksi tällaisella "virusansalla" kuten eräs kaverini tän keksintöni jo lanseerasi.

Nuo kaikki perustuu siihen, että yritetään tehdä sen viruksen hyökkäykset tehottomiksi mutta miksi ei tosiaan yritettäisi tehdä koko virusta alunperin toimintakyvyttömäksi edes hyökkäämään?

http://en.wikipedia.org/wiki/File:HIV-drug-classes.svg

Kommentit (1)

Virusmies
Seuraa 
Viestejä2

Tämä tosiaan tuli vasta mieleeni äsken, mutta asiassa tuli jo pientä keskustelua toisella foorumilla jonka kopsaan nyt tähän sellaisenaan koska se on avoin ja sen sisältö on julkista kaikille.

Myöskin haluan saada nimeni tästä keksinnöstä historiankirjoihin: jos patentti julkistetaan esim. netissä yleisesti, sitä ei voi kukaan patentoida, en edes minä itse (Henri Lentonen).

Minua hieman kismittää koko lääketieteen bisneskuviot kun pitäisi olla tärkeintä auttaa, eikä tehdä rahaa..

  Ari-Matti AutioMut siis sinun ehdotuksesi mukaan minun pitäisi alkaa joka kerta kun sairastun vetämään jotain ihme mömmöjä sen sijaan että käyn kerran pari elämässä ottamassa rokotteen vaarallisimpiä viruksia vastaan(siis niitä joihin on rokote) muutama sekunti sitten · Tykkää

  Henri Markku Mikael LentonenKun epäillään, että on virusinfektio niin sitten ruiskutetaan. Jos nää blockauspalikat tehdään tosiaan vaarattomista aineista, tää olis ihan apteekkikamaa.

Ja jos puhkeaa joku iso epidemia, niin ei tarvii paniikissa ettiä vasta-aineita vaan voidaan rokottaa tällaisella aineella mikä toimii heti. Soluissa on erilaisia pinta-rakenteita riippuen ihmisen geeneistäkin, mutta ei niitä ihan tuhottomasti oo erilaisia.

Vaikka sairaus ois pitkällä jo niin tää hoito tehoais silti koska se tekee kaikki virusten lisääntymiset tehottomaksi: vaikeissa tapauksissa sitten vaan suoraan suoneen tiputuksella pari viikkoa näitä leegoja, kunnes kaikki virukset on tehty toimintakyvyttömiksi.

Parasta olisi vielä, jos se palikka ei ainoastaan joutuisi siihen kouraan vaan saisi sen viruksen aktivoitumaan ja virus yrittäisi vallata solun. Kun se kerran on se virus laukaissut itsensä, se kuolee ellei tuo perintöaines pääse solun sisälle.

Veressä nämä viruksen perintöainekset eivät aiheuta mitään vaaraa vaan elimistön omat huoltomekanismit hoitavat ne, kuten minkä tahansa perintöaineksen omistakin tuhoutuneista soluistamme. muutama sekunti sitten · Muokattu · Tykkää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat