Seuraa 
Viestejä8971

Wanhaan kiinalaiseen viisauteen vedoten aioin eilen lähteä täältä pois, jatkuva henkilööni kohdistuva herja ei voi olla vaikuttamatta ja en viitsi mennä samalle tasolle, tulin tänne kirjoittamaan tieteestä, en soittamaan suutani.

Ikävä yllätys oli tavata täällä vanhat "vainoojani", ikuiset nettitrollit, joilta ei koskaan mitään tieteeseen vihjaavaakaan tule, pelkkää sontaa. Uskon että minut laskettiin tänne parantamaan foorumin lässähtänyttä tasoa, eihän tuollaista kukaan viitsi jatkuvasti lukea. Toivoin myös palstan moderoinnin nousseen uudelle tasolle, mutta se näkyy olevan turha toivo. Pikemminkin minun tukijani bännitään, mihin hävisi vaikkapa "koepallo"?

Mutta, sitten muistin, että tervetulleeksi toivottaneiden joukossa oli useita vakavasti otettavia kirjoittajiakin, erityisesti ilahdutti nimimerkki "John Carterin", tunnetun Venezuelan kävijän ja median "päivystävän dosentin" tervehdys. Ymmärsin nyt, että velvollisuuteni, joskin vaikea tässä rakkikoirien kuorossa, on foorumin tason nosto sille kuuluvalle tasolle, tämä ei ole "suoli24", vaan tiedefoorumi.

Siispä jään, ainakin toistaiseksi. Häirikkötrollien vaientamiseen näen vain yhden keinon, en enää vastaa näille ollenkaan, presidentti Mauno Koivisto (jonka kaikkia saavutuksia en kunnioita) lausui aikanaan viisaasti: "Ei pidä provosoitua, kun provosoidaan".

Jos "Tieteen" johto suo, teen parhaani tason nostamiseksi. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat