Seuraa 
Viestejä1197

Eräs lempi-ismeistä mitä tiedän on IXISMI. Sen tarkoitusperä on auttaa ihmistä löytämään maailmankaikkeuden kaikki hyvät puolet. Voidaan jopa puhua oikeaoppisuuden maksimoimimisesta toimia oikein, ajatellen ihmisten hyvinvointia isossa mittakaavassa. Vihreät arvot, eettisyys, moraalinen vastuu, älyteknologiat, hengellinen hyvinvointi, tieteen tarkkuus jne.

Jos esim. kaikista uskonnoista pitäisi valita yksi, niin mikä se olisi_?

Luulatavasti Agnostikko jolla on jalat maassa eikä ristiriidaista asiaa sen enempää. Kysymys on eri filisofioiden kiteytyksestä, kulttuurien kehityksestä siihen pisteeseen jossa olet löytänyt sen oikean elämänstylen jolla ELÄÄ. Palkitsevuus henkisesti on taattua. Problematiikka joka syö sisältäpäin, pitäisi korvata toimivuudella, joka tukee ihmisen sielullisuuttalöytää se elämän juju.

Itse pidän esim. mystiikasta. Mystiikkaa riittää jo siinä kun menet kello 8.00 ulos kattomaan että mitä näet tähtitaivaalla. Mietit että mitä siellä muuallapäin universumia on ja miten voisi keksiä avaruusaluksen jotta me voitaisiin matkustaa joku päivä etsimään vierasta elämää.

Sitten onkin aika vetää pieni pössy kannabista. Kohta huomaat jo että ajatukset alkaa pukkaamaan ja "MindTRIP" voi alkaa. Nauraen ja viihtyen - rennosti sohvalla loikoilen. Laitat jo sitten radion soimaan ja mietit - ETTDDÄ - ELämä on ihan vitun VÄimää Vitoo!

 

 

If you want to understand me, you need to be universal, if you don't understand me, you suck at it.

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
deep purpose
Seuraa 
Viestejä1197

Ixismi syntyy väkisin suuntaa ottavana paratiisia kohti. Ihmiskunta kehittyy nykyisin nopeasti, ettei ehdi itse enää mukaan, mutta kehityksen kulkutapa ihemtyttää. Mitkähän aatteet boikotoi meidän elämiä ja suuntaa? Ihan niinkuin maailman sopassa on maun pilaava mätäpallo. Ixukset sen tietää.

If you want to understand me, you need to be universal, if you don't understand me, you suck at it.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Joku saattaa kirjoittaa kirjan ja pysyä kokoajan aiheessa. Runoilu ei tätä yleensä vaadi. Ei minullakaan aina ole ykköstarkoituksena se, että ihmiset ymmärtäisivät höpötyksiäni. On kuitenkin mielestäni ihan kehittämisen arvoinen taito sekin, että saa asian jäsennöityä siihen muotoon, että se on ymmärrettävissä.

Pidän kuitenkin siitä, että topikkia syntyy ja asiaa tulee. 7/10 pistettä. 

Hyvin polkee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat